Подрібнити цибулю і часник. Змішати фарш з цибулею, часником, яйцями, сухарями. Посолити і поперчити. Для соусу змішати олію з пастою, цукром і оцтом. Форму змазати олією. Із фаршу сформувати великі котлети. Викласти їх на форму і добре змазати соусом.
Запікати в розігрітій духовці при 180С - 25-30 хвилин.
Рецепт із сайту "У самовара". Котлети вийшли дуже смачні і сочні.
Повідомлення відредагував oksana d - 4 лютого 2013 21:15
Нам потрібно: 3 склянки борошна, 250 г маргарини або масла, 1 яйце, 0,5 склянки цукру, пакетик ваніліну. Начинка: будь-яке варення.
Борошно перетерти з маргариною. Яйце збити із цукром і ваніліном. Перемішати все разом. Розділити на дві частини. Одну частину покласти на холод. Взяти форму змазати маслом і присипати борошном, натерти одну половину тіста. Зверху викласти варення, рівномірно розприділити по тісту і зверху натерти другу частину. Поставити у духовку і пекти при 180С - 30 хвилин.
Рецепт із ЖЖ "Сладкий мир"
Повідомлення відредагував oksana d - 5 лютого 2013 06:14
Нам потрібно: 200 г цукру, 2 яйця, масло або маргарин - 100г, 3 ст.л. маку, 250 г борошна, 1 ч.л. розпушувача, 200 мл молока, сіль.
Масло збити з цукром і сіллю. Додати яйця і знову добре збити. Влити тепле молоко, додати мак, перемішати. Борошно змішати з розпушувачем. Просіяти в тісто і перемішати. Випікати при 180 С - 40-60 хвилин ( перші 25 хвилин духовку не відкривати).
Рецепт із сайту "Ням.ру"
Повідомлення відредагував oksana d - 6 лютого 2013 20:40
Нам потрібно: сир 5-9% - 250 г, сирна маса - 250г (я брала з ізюмом), 60 г борошна, 1 яйце, 10 г ванільного цукру, олія.
Змішайте сир із сирною масою і яйцем. Додайте ванільний цукор і три повні столові ложки борошна, добре розмішайте. Із отриманої маси столовою ложкою відокремлюйте невеликі порції і на злегка вкритій борошном поверхні формуйте круглі сирнички. Смажити на розігрітій сковорідці на олії. Смачного!
Рецепт із сайту "Шефкухар"
Повідомлення відредагував oksana d - 7 лютого 2013 19:35
Нам потрібно: свинина - 700-800г, 600 г картоплі, 1 склянка червоної квасолі, 250 г цибулі, 200 г моркви, 5-6 зубчиків часнику, 4 ст.л. борошна, лавровий листок - 2шт, сіль, перець, смалець або олія.
Квасолю відварити. Мясо нарізати доволі великими шматочками. Картоплю почистити і нарізати кубиками, цибулю - дрібними кубиками. Моркву нарізати кружальцями. Картоплю рівномірно обсмажити на олії або смальці, щоб вона була майже готовою. На великому вогні обсмажити мясо до румяної скоринки. До обсмаженого мяса додати борошно і постійно помішуючи, смажити 3 хвилини. Потім додати цибулю, перемішати, додати моркву і смажити 10-15 хвилин. Після цього все із сковорідки переклати у каструлю і долити води(1,3л). Довести до кипіння, додати лавровий листок, перець, сіль і варити 10-15 хвилин. Тепер викладаємо у горщики: на дно - смажену картоплю, потім варену квасолю, на квасолю - мясо з овочами. Потім залити юшкою, в якій варилося мясо з овочами, якщо її не вистачає, то залити кипяченою гарячою водою. Горщики накрити кришками і помістити у духовку при 220С на 20 хвилин. При подачі в кожен горщик додати подрібнений часник.
Рецепт із сайту "Смачно" із деякими змінами. Із цієї порції виходить 6 горщиків.
Повідомлення відредагував oksana d - 9 лютого 2013 13:29