Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
galalviv
6 грудня 2011 09:36
Повідомлення #361


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1670
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1187
Реєстрація: 10.11.2011

ICQ:--

Бали: 4853
Банановий шифоновий бісквіт
1 ст. муки
2/3 ст. цукру
2 ч.л. порошку до печива
дрібка солі
1/3 ст. олії
1/4 ст.холодної води
4 яйця
половина великого банана
дрібка лимонної к-ти
ваніль

змішати муку(можна додати 1 ст. л. крохмалю),цукор і порошок до печива,тоді додати олію,воду,ваніль і жовтки(білки поставити в холод), взбити все міксером. Натерти пів банана, додати в тісто, перемішати ложкою. Окремо взбити білки з дрібкою лимонної к-ти на тверду піну, додати в тісто і акуратно,але швидко вимішати ложкою. викласти в тортівницю (дно вистелити пергаментним папером і змазати маслом) і ставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Я пекла приблизно 45 хв.
Коржі виходять не дуже солодкими і такими,навіть не знаю як правильно виразитись, тугими,чи що,ну не дуже повітряними, як звичайний бісквіт. Я експерементувала і всім торт сподобався. Так що пробуйте,завжди хочеться чогось нового.
Рецепт взято з інтернету.
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
6 грудня 2011 10:38
Повідомлення #362


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Pito4ka,
Торт Тропіканка
Перейти на початок сторінки
marjana
6 грудня 2011 13:41
Повідомлення #363


Молода господинька
  • 34

Репутація: 40
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 8.10.2011

ICQ:--

Бали: 320
Цитата: galalviv
Банановий шифоновий бісквіт

Дякую за новий і цікавий рецепт. Буду експерементувати.
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
8 грудня 2011 17:29
Повідомлення #364


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: lana
Торт "Шрек"
спасибі за тортик дуже оригінальний і кольори цікаві
Перейти на початок сторінки
lana
8 грудня 2011 20:59
Повідомлення #365


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Наполеон-3



Чому -3? Бо в каталозі уже 2 є, а треба ж їх якось розрізняти.
Наполеони обожнюю, але печу рідко, бо лінуюсь розкатувати тонко тісто. А тут- пробило...
Рецепт позаминулого року дала колега ( точніше, спочатку був сам наполеон, а вже тоді рецепт) . Пекла разів 4- вдається завжди, виходить величенький , але розмітається дуже швидко.


Тісто :
1 склянка води (230-250 г)
2 яйця
1 склянка цукру
70-100 г горілки
125 г маргарину
Ваніль, мука. Замісити некруте тісто, дати йому постояти хвилин 20 . Розділити на 18 частин, розкатати потонше, спекти коржі (Я розкатую на протвень- виходить 8-9 коржів)
.
Крем: 10 жовтків розтерти з 4-ма склянками цукру й 1 склянкою муки. Закипятити 1.5 л молока. Чашку теплого молока виливаємо в жовткову суміш , добре розмішуємо й вливаємо в молоко (як кисіль), безперервно помішуючи .Знімаємо з вогню, вмішуємо 350-400 г масла. Коржі перемащуємо гарячим кремом.Верх і боки посипаємо крихтами. Готовий через день.
Перейти на початок сторінки
KotMarta
9 грудня 2011 19:05
Повідомлення #366


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1203
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 680
Реєстрація: 25.11.2010

ICQ:--

Бали: 3008

Торт "Медово-горіховий""
[b]


[/b]
Коржі: 100г. цукру; 100 г. меду; 100г. масла; 2 цілих яйця; 2 стакана муки; 1 пачка порошку до печива; 1 стакан мелених горіхів.

Приготування: Цукор втерти з маслом і яйцями, додати мед і всі інші складники, продовжувати втирати аж поки все з'єднається. Тісто поставити на 2 дні в холодильник. Розділити тісто на 4 частини, спекти.
Перед перекладанням кожен корж змастити сиропом. (я змащую солодкою кавою)

Крем горіховий: 300г. масла, 1 стакан горіхів, 1 неповна склянка молока.

Приготування: Молоко закип'ятити і кинути горіхи, мішаючи, щоб не пригоріли. Хай википить все молоко (маленький вогонь) Поставити хай добре вистигне. Масло розтерти з 200г. цукру-пудри і додати горіхи, що вистигли.
Перепис перевірений не одним поколінням моєї родини, торт дуже смачний. Всім смачного !!!
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
9 грудня 2011 19:23
Повідомлення #367


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: lana
Наполеон-3

lana, я вже закохана у ваш рецепт!!!

Цитата: KotMarta
Торт "Медово-горіховий""

Обов"язково спробую!!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
lana
9 грудня 2011 19:35
Повідомлення #368


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: KotMarta
Молоко закип'ятити і кинути горіхи,

А горіх терті чи шматочками?
Перейти на початок сторінки
KotMarta
9 грудня 2011 20:51
Повідомлення #369


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1203
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 680
Реєстрація: 25.11.2010

ICQ:--

Бали: 3008
Цитата: lana
А горіх терті чи шматочками?

Горіхи мелені
Перейти на початок сторінки
lana
9 грудня 2011 20:53
Повідомлення #370


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
KotMarta,
Дякую :1f7:
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 23:17

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100