Доброго дня всім.Я тут новенька і не дуже знаю що і де писати.І де що знайти.Читала у Вас тут є дуже популярний Поль Робсон.Чи може хтось скинути на нього ссилку,але щоб детально все писало,так як з тортами практично справи ніколи не мала.А дуже хочеться навчитись,бо дуже вже мені ця справа подобається.А я печу тільки короваї на весілля.Буду дуже вдячна...
Десь років 5 знайшла рецепт на інтернет-просторі смачного тортика і часто його пеку. Вибачте якщо вже такий є, я ще не все передивилась. Торт "Ніжність" Тісто: Сметана (по 0.5 скл на корж) — 2 скл. Мука (по 0.5 скл на корж и 2 ст л на крем) — 2 скл Сахар (по 0.5 скл на корж) — 2 скл. Яйце (по 1 на корж и 1 в крем) — 5 шт Сода (по 1/2 ч.л. на корж) — 2 ч. л. Горіхи — 0.5 скл Ванил. цукор — 1 пакет. Смородина (червона, можна з морозилки) — 0.5 скл. Вишня— 0.5 скл. Какао-порошок — 2 ст. л. Цукор (для крема) — 0.5 скл. Масло (для крема) — 200 г Шоколад - 100 грам Молоко (для крема) — 1 стак. Сода (по 1/2 на корж) — 2 ч. л. Для 1 коржа: яйце розтираемо з цукром, додаємо сметану( гасимо в сметані соду) і акуратно всипаємо муку. Розмішуємо до однорідноі маси. Це основа коржа. В перший додаємо горіхи, другий- какао, третій- вишню, четвертий- смородину. Печемо при 200 градусах десь 15-20 хвилин. Крем: Яйце розтираємо з цукром, додаємо муку, мішаєм з молоком і ставим на плиту. Весь час треба мішати. Доводимо до кипяння, але не кипятим, як тільки загусне, знімаємо. Як охолоне, збиваємо з маслом Коржи змащуємо кремом, а зверху прикрашаемо шоколадом або за бажанням.