Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
Natalyi
4 квітня 2012 22:50
Повідомлення #401


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Цитата: naominat
слойоно-яблучного торта від ir71.

Нaпевне Ви не знaйдете його (з певних причин колись були видaлені певні дописи...)

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
naominat
4 квітня 2012 22:57
Повідомлення #402


Молода господинька
  • 34

Репутація: 262
Група: Кондитер
Повідомлень: 98
Реєстрація: 7.03.2011

ICQ:--

Бали: 703
Ну тоді дуже жаль. Дякую, що ви мені відповіли.
Перейти на початок сторінки
Yatsan
6 квітня 2012 19:25
Повідомлення #403


Молода господинька
  • 34

Репутація: 248
Група: Кондитер
Повідомлень: 212
Реєстрація: 17.04.2011

ICQ:--

Бали: 884
Наталю у мене у записнику є рецептик дівчат, може допоможе рецептик. Я пекла ,дуже смачно вийшов
ТОРТ СЛОЙОНО-ЯБЛУЧНИЙ від іr 71

Для торта 24-26см диам. на 8-10 коржів
Тісто роблю так:
250гр. маргарину або масла
1/2 склянки сметани
1 яйце
сіль щіпка
цукор 1 ст.ложки
коньяк (якщо є) 1-2 столові ложки
неповний склянку крижаної води
борошно - приблизно 3 склянки (0,5 кг)

Крем заварний250 гр м’якого масла ,
1стак пудри
Заварити муку на молоці або зварити 1 пудинг але молока дати на половину менше ніж зазначено.
Збити масло з пудрою і з завареною мукою або пудингом до пишної маси.При чому масло і пудинг мають бути однакової температури щоб масло не звернулось!
1.5кг кислих сортів яблук нарізати пластинками і проварити з 1стак цукру і 150гр води.Варити до прозорості (до 1 год а можна і менше,залежить від сорту яблук)яблук ,обережно помішуючи щоб не помнути яблука.Дати яблукам повністю остинути.


Тісто виходить в будь-якому випадку, і торт дуже смачний. Якщо є коньяк - раджу додати, тісто краще пузириться і у коржів з'являється тонкий аромат. Маргарин (масло), натерте на тертці швидко змішується з борошном
Яйце + сметана + сіль + цукор + коньяк + вода змішуються з борошно-масляною сумішшю.(у мене ніколи не доходить до води,я якось її минаю.Думаю що вона потрібна для склеювання тіста.Ви не спішіть її давати,а краше потім поступово доливати) Тісто швидко вимісити до пластичності. Туго наминати не варто. Зробити форму ковбасного батона й забрати в морозилку до тих пір, поки не знайдеться час спекти торт. Мінімум на півгодини.
Перед випічкою тісто дістати, трохи хай полежить.

Нарізати на круглячки. Розкатати тонко-тонко. Якщо на кухні жарко - що залишилося тісто краще прибрати в хол-к і діставати по одному кругляш на розкачування Наколоти виделкою і випікати при 200гр. в добре прогрітій духовці дуже швидко на сухому деко до рум’яності.

Перемазуємо торт.На корж крем,поверх крема яблука і знову корж.Добре притуснути!Торт виходить високим.Верхній корж можна намастити кремом без яблук і прикрасити по бажанню.
Щоб був смачним,торту треба добу настоятися в холодильнику.
Перейти на початок сторінки
Оксанка
7 квітня 2012 15:31
Повідомлення #404


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 28.04.2014

ICQ:--

Бали: 72
Цитата: Yatsan
ТОРТ СЛОЙОНО-ЯБЛУЧНИЙ.

Це і є рецепт слойки від Ir71
Перейти на початок сторінки
Rumlyanka
7 квітня 2012 18:20
Повідомлення #405


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
МУРАШНИК
Мій чоловік в студенські роки дуже любив цей торт. Я зробила його на свій смак.
Тісто:
3 яйця
4-5 ст. ложок цукру
1 склянка кефіру
150 гр. масла
4-5 склянок борошна
1.5 ст. ложки порошку до печива

Яйця збити з цукром, добавити масло, кефір, борошно, порошок до печива, замісити тісто і поставити в холодильник на 2 години. Розкачати його товщиною 1 см, розрізати на смужки і випікати в духовці при температурі 180 градусів 20-30 хвилин. Смужки тіста подрібнити на дуже маленькі кусочки.

Крем:
4 ст. ложки борошна
0,5 літри молока
200 -300 гр. масла
1-2 ст. ложки соку лимону
1 ст. ложка коньяку
100-200 гр. цукрової пудри
100 гр. горіхів

Борошно розвести в молоці і заварити на водяній бані. До холодного заварного крему додати масло, лимон, коньяк, цукрову пудру і добре збити міксером. До утвореного крему додати подрібнене тісто, 100 гр. мелених горіхів і добре вимішати. На тортівницю викладати ложкою у вигляді гірки, зверху посипати маком.
Перейти на початок сторінки
Rumlyanka
7 квітня 2012 18:24
Повідомлення #406


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Вибачте, що фотографії не вдалося завантажити.
Перейти на початок сторінки
Irina-Uman
19 квітня 2012 20:57
Повідомлення #407


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: Іруся
Дуже люблю цей рецепт тому що не треба качати паляниці ,можна пекти і пляцком!

Розкажіть, будь-ласка, на чому пекти (сковорідка чи дечко), чим змащувати, час випічки.
Перейти на початок сторінки
кечамут
22 вересня 2012 22:13
Повідомлення #408


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 8
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 27
Реєстрація: 21.09.2012

ICQ:--

Бали: 102
maija23 скажить будь-ласка, а торт "червоний мак" тісто 2 те що мокре пекти потрібно?
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
28 вересня 2012 18:53
Повідомлення #409


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
кечамут, треба пекти :smile:
Перейти на початок сторінки
Mineralkaaa
8 жовтня 2012 23:37
Повідомлення #410


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дівчатка,допоможіть будь-ласка. Був, а може і є ше десь такий тортик "Верховина". Підкажіть, якщо знаєте, рецептик. Або давайте всі разом спробуємо згадати з чого він складався. А я вже буду намагатися відтворити. Я точно пам'ятаю що там був бісквіт з арахісом і листкове тісто. Але ще якісь коржі були точно. Заздалегідь дякую за допомогу.
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




4 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 4)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 15:07

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 77
Гостей: 60
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100