Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
Софія06
15 лютого 2010 19:01
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Торт "Лимонно-вершковий" від Mishel з Kukinga

Рецепт ось тут
Перейти на початок сторінки
marinka
16 лютого 2010 16:24
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
А ось і Цитриновий тортик

Перейти на початок сторінки
olga
21 лютого 2010 10:35
Повідомлення #23


Молода господинька
  • 34

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 168
Реєстрація: 6.09.2014

ICQ:--

Бали: 50
marinka
Червоний мак

Тісто 1: 6 білків збити із 6 ст.л. цукру, додати по одному 6 жовтків. Добре збити і додати 6 ст.л. води і ще збити. Окремо перемішати 150 гр. потертих батончиків (цукерок) або шоколаду, 2 ч.л. сухої розчинної кави, одну пачку порошку до печива.


Майя, ще одне запитання по цьому торту. Тут мука зовсім не йде? А що тоді його тримає? Бо нема ні манки, ні сухарів, ні муки.
Буду вдячна, як просвітите мене. winked
Перейти на початок сторінки
maija23
21 лютого 2010 13:59
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
Оля! Дуже дякую що Ви помітили помилку. В рецепті має бути не вода, а мука/6 ст.л. муки/. Мені дуже соромно, але в мене вийшла опечатка. Надалі буду дуже уважна!
Рецепт вже відредагувала.

Попробуйте вперше спекти "Циганську дорогу" із трьох коржів і попрактикуйтеся. Смужки достатньо добре змастити кремом один раз.
Перейти на початок сторінки
marinka
21 лютого 2010 17:43
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
В мене дома теж кажуть кручений на нього! winked Я печу корж, перерізаю його на два коржі.Кожен корж розрізаю повздовж на одинакові по ширині полоски, навсяк випадок розміряю лінійкою /4-5 см/. Намазую кремом кожну полоску. Скручую рулетиком спочатку одну полоску доліплюю до тієї наступну і так одна за одною всі решта,як рулон по колу, виходить один великий кусок рулету lol висота його це висота розрізаної полоски.
Перейти на початок сторінки
Іванка
21 лютого 2010 18:09
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Я теж своїх п ять копійок вставлю wink у нас такий торт назив.Пеньок я його вже виставляла на форумі ось так він виглядає в розрізі smile Пеньок
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
21 лютого 2010 18:32
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Торт "Польський медовик" і "Графські руїни"

Перейти на початок сторінки
Славочка
21 лютого 2010 22:14
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Іванка, я тут про торт Пеньок ще хотіла зауважити: якщо збивати жовтки з цукром, а білки самі в піну, то коржі мені трохи осідали. Якщо ж навпаки, білки збити з цукром в тверду піну, то коржі стійкіші і більше виростають. Мені так сподобалось більше. smile
Перейти на початок сторінки
Zagrajka
21 лютого 2010 23:26
Повідомлення #29


Молода господинька
  • 34

Репутація: 108
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 167
Реєстрація: 20.01.2010

ICQ:--

Бали: 290
торт "Профітролик"(самназвав)
Привіт дівчатонька! Я більше на пляцках тусуюся, але вчора мала в синочка день народження, тож була причина спекти торт, в якому дуже все просто.Спекла два горіхових бесквіти, зробила пташине молоко від Коко Шанель((нажаль посилань не вмію ставити), за пташине молоко їй велике спасибічки.І купила пів кіло готових профітролей(хоча й можна було спекти свої, але купити легше feel , правда ці магазинні з дуже смачним кремом). А перекладала так:Горіховий бесквіт - пташине молоко- виложила профітролі -знову пташине молоко -горіховий бесквіт - залила шоколадом.Отаке вийшло, правда на фото вже остатки, бо при розрізі виходило дві такі білі серединки(профітролики), а тут вже не видно
Перейти на початок сторінки
Zagrajka
21 лютого 2010 23:33
Повідомлення #30


Молода господинька
  • 34

Репутація: 108
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 167
Реєстрація: 20.01.2010

ICQ:--

Бали: 290
Взагальному торт виглядав отак, правда фото не дуже вдале fellow , але зате всі смакували і питали технологію приготування!!! smile
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:51

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 114
Гостей: 111
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100