Хочу поділитися з вами ще одним рецептом (якщо вже такий є, то видаліть ). Він більше підходить на Пасху
Сирний торт
Тісто: 3 скл. муки; 200 г.маргарину; 1 яйце; 4 ст. л. цукру; 3 ст. л. сметани; 0,5 ч. л. погашеної оцтом.
Крем : 800 г. сиру; 4 жовтки; 8 ст. л. цукру ; 100 г. масла; 1,5 ст. л. крохмалю; 0,5 скл. молока; 0,5 скл.родзинок; 2 ст. л. подрібнених цукатів.
Помадка: 100 г. шоколаду; 2 ч. л. цукру; 1 ч.л. масла; 4 ст. л. молока.
Приготування
Тісто: Муку перетерти з маргарином, додати яйце, цукор і змішану з содою сметану. Вимісити тісто. Розділити його на 3 частини та випікати в духовці коржі 25-30 хв. Родзинки залити окропом, промити і перебрати.
Крем: Змішати сир, жовтки, цукор, розм'якшене масло,. Цю суміш перекласти в каструлю. Варити на слабкому вогні. Постійно помішуючи, довести масу до кипіння. Крохмаль розвести у 0,5 скл. молока і вилити у киплячу сирну масу. Також в масу додати родзинки та цукати. Коли крем почне загущуватися, зняти з вогню. Два коржі змастити гарячим кремом, накрити зверху третім.
Помадка: Шоколад подрібнити, додати цукор, масло і молоко. Варити на слабкому вогні до утворення однорідної маси. Коли трохи охолоне, змастити верхній корж.
Якщо покрити цей торт кремом під мастику з білого шоколаду, тоді получається ще смачнішим (крем майже, як сирник)