Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
надін
13 грудня 2011 03:05
Повідомлення #371



  • 0

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2013

ICQ:--

Бали: 65
майїчка,Ви просто молодець,така хатка класна,що я аж захотіла в ній жити)))
Перейти на початок сторінки
marjana
13 грудня 2011 10:28
Повідомлення #372


Молода господинька
  • 34

Репутація: 40
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 122
Реєстрація: 8.10.2011

ICQ:--

Бали: 320
Цитата: KotMarta
Торт "Медово-горіховий""

Торт виглядає неперевершено.
Напишіть будь-ласка на яку форму він розрахований.
Перейти на початок сторінки
KotMarta
13 грудня 2011 10:43
Повідомлення #373


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1203
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 680
Реєстрація: 25.11.2010

ICQ:--

Бали: 3008
Цитата: marjana
Напишіть будь-ласка на яку форму він розрахований.

З одної порції получається невеликий торт (приблизно на 2,2 кг). Якщо потрібно більший, то я печу з 1,5 порції (форма десь на 24 см)
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
13 грудня 2011 11:38
Повідомлення #374


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: lana
Наполеон-3
я також дуже люблю наполеони а особливо чоловік дуже дякую за рецептик буду пекти
Цитата: KotMarta
Торт "Медово-горіховий""
тортик просто тає в роті здається попробуємо і його
Перейти на початок сторінки
KotMarta
13 грудня 2011 13:24
Повідомлення #375


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1203
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 680
Реєстрація: 25.11.2010

ICQ:--

Бали: 3008
Цитата: лесик-лисик
тортик просто тає в роті здається попробуємо і його

Мушу попередити, що щойно спечені коржі виходять твердуватими (щось на зразок пісочного тіста), тому обов'язково потрібно просочити коржі сиропом перед перекладанням, і краще щоб торт їли не відразу, нехай хоча би ніч постоїть
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
13 грудня 2011 15:39
Повідомлення #376


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: KotMarta
Мушу попередити, що щойно спечені коржі виходять твердуватими
спасибі за підказку а то би просто перемастила
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
13 грудня 2011 16:33
Повідомлення #377


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: KotMarta
Розділити тісто на 4 частини, спекти.

Коржі не розкачувати? А просто тісто вилити у форму? Люблю медовики, та не люблю з ними гратися, особливо тонесенько розкачувати.
Перейти на початок сторінки
KotMarta
15 грудня 2011 09:48
Повідомлення #378


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1203
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 680
Реєстрація: 25.11.2010

ICQ:--

Бали: 3008
Цитата: Іриска
Коржі не розкачувати? А просто тісто вилити у форму?

Тісто не вилиється, але і не виходить дуже твердим (виходить середньої густини) , я просто руками надаю потрібної форми (чомусь придумала собі такий спосіб, можливо не дуже правильний :smile: )
Перейти на початок сторінки
KotMarta
15 грудня 2011 10:14
Повідомлення #379


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1203
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 680
Реєстрація: 25.11.2010

ICQ:--

Бали: 3008
Хочу поділитися з вами ще одним рецептом (якщо вже такий є, то видаліть ). Він більше підходить на Пасху

Сирний торт


Тісто: 3 скл. муки; 200 г.маргарину; 1 яйце; 4 ст. л. цукру; 3 ст. л. сметани; 0,5 ч. л. погашеної оцтом.
Крем : 800 г. сиру; 4 жовтки; 8 ст. л. цукру ; 100 г. масла; 1,5 ст. л. крохмалю; 0,5 скл. молока; 0,5 скл.родзинок; 2 ст. л. подрібнених цукатів.
Помадка: 100 г. шоколаду; 2 ч. л. цукру; 1 ч.л. масла; 4 ст. л. молока.

Приготування


Тісто: Муку перетерти з маргарином, додати яйце, цукор і змішану з содою сметану. Вимісити тісто. Розділити його на 3 частини та випікати в духовці коржі 25-30 хв. Родзинки залити окропом, промити і перебрати.
Крем: Змішати сир, жовтки, цукор, розм'якшене масло,. Цю суміш перекласти в каструлю. Варити на слабкому вогні. Постійно помішуючи, довести масу до кипіння. Крохмаль розвести у 0,5 скл. молока і вилити у киплячу сирну масу. Також в масу додати родзинки та цукати. Коли крем почне загущуватися, зняти з вогню. Два коржі змастити гарячим кремом, накрити зверху третім.

Помадка: Шоколад подрібнити, додати цукор, масло і молоко. Варити на слабкому вогні до утворення однорідної маси. Коли трохи охолоне, змастити верхній корж.

Якщо покрити цей торт кремом під мастику з білого шоколаду, тоді получається ще смачнішим (крем майже, як сирник)
Перейти на початок сторінки
Іриска
Краще знати найкраще, ніж знати багато
15 грудня 2011 14:24
Повідомлення #380


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1003
Група: Кондитер
Повідомлень: 821
Реєстрація: 31.08.2011

ICQ:--

Бали: 2083
Цитата: KotMarta
я просто руками надаю потрібної форми

А це гарна ідея, вже ліпше ніж розкачувати ті коржі.:m0554: Дякую. :86a0:
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 20:43

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100