Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
Soni
10 листопада 2011 20:04
Повідомлення #351


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
naominat

Я дуже рада що Вам сподобався торт Орхідея, смакуйте на зоров"я!!!! :tongue:
Перейти на початок сторінки
Євгенка
13 листопада 2011 17:50
Повідомлення #352


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Торт "Дамский каприз"
(улюблений рецепт моєї мами)
1 стак. цукру
2 яйця
2 стол.ложки меду (можна і без, якщо нема)
1 ч. ложка соди
1 стол. ложка масла -
це все на водяній бані постійно колотити, поки, не стане такою світлою піною, збільшившись в обємі десь в 2 рази.
Потім, борошно - стільки, щоб тісто не липло і гарно розкачувалося.
Поки тісто тепле розкачати коржі дуже тоненькі і випікати на дечку, присипаному борошном.
Відразу, як корж спікся - обрізати, надавши необхідну форму.
Крем я роблю звичайний сментанний, не дуже солодкий, щоб трішки кислинки залишилось сметанної)
Дуже смачно, якщо перекласти ще й бананами, а ще краще - ківі- смак просто чудовий :winked:
Коржі я зазвичай роблю заздалегідь, а моя мама їх і по місяцю зберїгала - і не має їм вади.
Якщо ж корж зробити товстими, то потім треба їх просочувати (так робить моя свекруха) - теж смачно, але не так делікатно :no:
на жаль, не маю розрізу

- це коханому на день народження

- а це - доці :t3319:
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
22 листопада 2011 15:13
Повідомлення #353


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Soni, підкажи будь-ласка, якою вагою виходить твоя "Орхідея" .
Сподобався вміст тортика, а мені треба всього лише 2 кг, от і думаю чи вміщусь у цю вагу, чи доведеться чекати іншої нагоди щоб спекти))))

Євгенка,тортик вийшов смачним, але у нас уже є такий рецепт тільки під іншою назвою))) У мене він взагалі як "Рижик" записаний)))))
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
22 листопада 2011 15:15
Повідомлення #354


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Дівчатка, є прохання коли викладаєте рецепт перевіреного торта, будь-ласка, вказуйте і його вагу та розмір форми))) Так легше орієнтуватися, і я думаю, що він буде швидше випробуваний)))))
Перейти на початок сторінки
Soni
22 листопада 2011 15:26
Повідомлення #355


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Volo-shka
підкажи будь-ласка, якою вагою виходить твоя "Орхідея" .



Торт "Орхідея" іде на тортівницю 30 діаметром, вага виходить велика коло 4 кг.
Попробуй на половину порції може. Але чи варто бо трохи тре побавитись з ним, хоча пробуй
Перейти на початок сторінки
kristi_sk
2 грудня 2011 23:52
Повідомлення #356


Файна господиня
  • 51

Репутація: 354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 393
Реєстрація: 8.07.2011

ICQ:--

Бали: 996
Доброго вечора,Чарівні Господиньки :86a0:
Бісквітний торт
Хочу поділитись із Вами рецептом "Бісквітного"торта,я його печу понад 10 років,і ніколи цей рецепт мене не підводив.Можливо комусь із Вас стане у нагоді.
На одне яйце іде: 25гр.-цукру
20гр.-муки
Це моє золоте правило і я його обов"язково дотримуюсь.Міряю не ложками а електронною вагою.
Отже починаємо:

6 яєць
150гр.-цукру
120гр.-муки

Включаємо духовку, бісквіт довго стояти не може його потрібно відразу ставити у розігріту духовку.Свою я наставляю (в мене газова) на 220градусів,а коли вже ставлю бісквіт зменшую на 180градусів. Бритваночка в мене така,(розмір:дно-10см,верх-21см,висота10см)

дно змащую олією,боки не потрібно,тоді він не осяде.

Зважуємо цукор та муку

тепер відділяємо білки від жовтків


починаємо у комбайні збивати білки, коли вже збились у густу піну додаємо половину цукру і продовжуємо збивати.
ось готові білки

Другу половину цукру всипаємо до жовтків і починаємо збивати їх міксером до густої консистенції.
ось готові жовтки

вливаємо жовтки до білків, помаленько дерев"яною ложкою, круговими рухами вимішуємо.Мішаємо тільки в одну сторону

маленькими порціями додаємо просіяну муку

,добре перемішуємо .має бути без комочків

вливаємо у бритванку

і ставимо в духовку ,я випікаю десь 45-50хв,але духовка це діло індивідуальне,потрібно щоб Ви самі спостерігали. І ось що в мене вийшло


Весь процес приготування займає десь приблизно 20 хв.
І ще головне правило у бісквіті,коли він печеться духовку відкривати не можна,бо відразу осяде.

До речі цю форму я використовую для ляльок на платтячко.дивитись тут

Бажаю Вам смачного :a0a:

Шановні Адміністратор та Модератори,якщо я щось неправильно зробила, то підкажіть мені. Я це роблю вперше.
Дякую за розуміння :a0a:
Перейти на початок сторінки
kristi_sk
3 грудня 2011 15:17
Повідомлення #357


Файна господиня
  • 51

Репутація: 354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 393
Реєстрація: 8.07.2011

ICQ:--

Бали: 996
:fellow: можливо це не до цієї теми рецепт "бісквітного"тортика,якщо так то тоді в яку тему перенести,підкажіть?
Перейти на початок сторінки
kristinka
3 грудня 2011 20:49
Повідомлення #358


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дівчатка, можливо хтось має рецепт торта Верховина..в описі виробників ( технології) бачу в нього 3 види коржів...знизу корж Стефанія...можливо хтось знає з чого він?
в інтернеті бачила лише 1 рецепт Верховини, де є корж з безе...але по-моєму в магазинному ( Хлібпромівському) варіанті там інший корж....давно їла його - тому точно не памятаю. і здається ще Верховна трішки мокренький торт ( прососочений корж є певно).
А ті Верховини, що виробляють різні ПП взагалі мають по два бісвітних шоколадних коржаі не такі смачні....
дякую.
Перейти на початок сторінки
kristinka
4 грудня 2011 00:44
Повідомлення #359


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Інгредієнти для "Слойоний тортик з яблуками і заварним кремом"
Тісто (бездріжджове листкове, тонких пластів) - 6 шт
Яблука (не дуже соковиті) - 1 кг
Молоко - 0,5 л
Борошно - 4 ст. л.
Масло вершкове - 250 г
Сметана - 3 ст. л.
Маргарин (для дека)
Ванілін - на кінчику ножа
Цукор - 1,2 скл.
Білок яєчний - 3 шт
Кисіль вишневий (у порошку) - 1 пакет.
Жовток - 1 шт

На 2 тонкі пласти тіста ( купую готове ТМ Файн фуд) викласти збиті з цукром і порошковим киселем яєчні білки. На білкову піну викласти 2 / 3 очищених від шкірки яблук, нарізаних пластинками (2 -5 мм залежно від м'якості яблук). На третій пласт тіста викласти 1 / 3 яблучних пластинок, посипати цукром. Поверх яблук на кожен корж накласти пласт листкового тіста.
Три коржа, які у нас вийшли випікаємо в духовці (180 град) до злегка золотисто-жовтого кольору (30 хв печемо коржі з білковою піною бажано разом щоб білки не осіли чекаюси поки спечеться перший корж, прибл. 20 хв на корж без білків) .... З обрізків тіста, яка випекли, робимо крихти для обсипання торта.
Для крему: жовток, цукор та 5 ст. л. борошна перемішуємо до однорідної маси, потім до неї додаємо поступово молоко і ванілін. Варити на повільному вогні до кипіння, постійно помішуючи. Збити масло, продовжуючи збивати додавати швиденько по 2 ложки завареного молока з борошном, наприкінці збивання додавати по ложці сметану.
Коржі перекладаємо кремом, зверху і з боків торт добре намазуємо кремом і обсипаємо крихтами. На ніч залишаємо тортик настоюватися (не в холоді!)

Перейти на початок сторінки
Pito4ka
4 грудня 2011 19:30
Повідомлення #360


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Торт Тропіканка


--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 02:06

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100