Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
Irenka
22 серпня 2011 14:30
Повідомлення #311


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 284
Реєстрація: 7.09.2010

ICQ:--

Бали: 628
zhanetka, нема чого вибачатись! Збивала сметану з пудрою до загустіння потім додала звичайне сухе капучино. Змастила корж кремом, шоколад розтопила на водяній бані, він трошки пристив, тоді полила по кремі і посипала горіхами. І іншу паляницю змащувала теж кремом щоб шоколад з горіхами був всередині, тоді клала на першу.

Якщо щось неясно запитуйте! :smile:
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
28 серпня 2011 20:47
Повідомлення #312


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Знайшла я в себе в записничку рецепт тортика з мікрохвильовки. Свого часу натрапила на нього десь в інтернеті(чесно кажучи де і коли - не пам"ятаю). Наче на сайті такого не зустрічала. Отже, рецепт:
на 1 корж - -
- 1 яйце збити міксером з 2-3 ст.л. цукру до густої піни
- додати 2ст.л. олії
- 3 ст.л. борошна
- пів-чайної ложки соди
-1 ст.л какао та ваніль
Все гарненько збиваємо, трохи змащуємо форму олією і викладаємо, тісто - густе, тому розмазуємо по формі. Випікаємо 4,5-5хв на максимальній мощності (в мене - 850).
Корж виходить з насиченим шоколадним смаком трохи нагадує смак пісочного тіста. Поки корж гарячий - м"кенький, як вистигне- робиться твердим, тому я його просочила гарненько кавою. Заради експеременту в один з коржів додала 2ст.л.сметанки - то вийшов м"якеньний.
Крем - пудинг+какао+масло За бажанням - горіхиСмачного!!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
vikaK
30 серпня 2011 15:19
Повідомлення #313


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Доброго дня! Дівчатонька підскажіть будь-ласка, подивилася я рецепт торту снікерс, хочу знати скільки приблизно кг вихід з 1 порції (якщо брати усе те, що вказано у рецепті). Ні разу не пробувала, а так хочеться... завчасно дякую усім, хто відгукнеться...
Перейти на початок сторінки
Оксана4209
1 вересня 2011 16:01
Повідомлення #314


Молода господинька
  • 34

Репутація: 159
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 215
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Торт сирний
Перейти на початок сторінки
Оксана4209
1 вересня 2011 16:47
Повідомлення #315


Молода господинька
  • 34

Репутація: 159
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 215
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Торт маково-яблучний
Перейти на початок сторінки
цвєтік
3 вересня 2011 21:10
Повідомлення #316


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Доброго вечора дівчатонька,сьогодні вперше пишу,недавно долучилась до вашого сайту,дуже мені подобається Дрімфуд.Хочу поділитись своїм рецептиком тортика на вафлях,зі свого записничка.
Торт "Вафельний"
3 білки збити зі стаканом цукру,додати 3 жовтки по одному продовжуючи взбивати,додати 60г масла, 1чайна ложка соди,2 стол.ложки горілки, 2стол.ложки меду,2 стакани муки.Це норма на 5 коржів круглих вафель. Беремо тісто ділимо на 5 уявних частин і мастимо повафлях.Випікам при 180 градусах 10-15 хвилин.
Перейти на початок сторінки
цвєтік
3 вересня 2011 21:13
Повідомлення #317


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:








Крем:300г масла взбити з звареним польським пудингом,к мене сметанковий.Вибачайте за вироби з мастики,робила перший рез шоколадно-мармишкова мастика (за рецептом Volo-shka).
Перейти на початок сторінки
idianka
4 вересня 2011 19:27
Повідомлення #318


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259



--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
pastry
25 вересня 2011 15:29
Повідомлення #319


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
І я пекла знаменитий Поль-Робсон , але прошарок в мене получився сухий . Напевно тому , що я не пропитала сиропом ( ніяк не наважусь на сироп) , але мої змели за 1 день . Дуже смачно , дякую.
Перейти на початок сторінки
pastry
25 вересня 2011 15:34
Повідомлення #320


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Дівчата , хто пік Медовий торт , підкажіть якого діаметру форма ? Хочу папробувати цього тижня . Який він завеликий ?
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 12:08

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100