Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
natalliyas
27 жовтня 2011 18:52
Повідомлення #321


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923

Торт "Поль Робсон"
У моєму виконанні. Дуже добрий і смачний тортик.

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
kosacjka
1 листопада 2011 23:43
Повідомлення #322


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:--

Бали: 1839
Торт "Баунті"




У рецепті стакан = 250 мл

Необхідні продукти

Для тіста:
150 гр. м'ягкого масла або спреду
1 жовток
100 гр. цукру
1 ст. л. порошку для печива
2 ст.л. какао
1 ст. муки

Для "баунті":
6 білків
1 ст. цукру
200 гр. кокосової стружки

Для крему:
5 жовтків
4 ст. л. (без горки) цукру
1 ст. молока
200 гр. м'ягкого масла
ваниль
2 ст.л. коньяка

Для глазурі:
100 гр. шоколаду
50 гр. масла
Або приготуйте вашу любиму глазурь з какао

Спосіб приготування

1. Готуємо тісто: в мисці перемішуємо жовток, цукор і масло. Добавляємо муку, порошок для печива і какао. Замішуємо тісто, при потребі додаємо ще муки.

2. Форма для випікання - діаметром 24 см. Дно форми застеляти папером для випічки і змащувати жиром не потрібно, тому що тісто жирне і не прилипає. Потрібно змастити лише бока форми.

3. На дно форми розкласти 2/3 тіста, розрівняти рукою. Решту тісто покласти у морозилку.

4. Готуємо "баунті": Кокосову стружку змолоти у кофемолці. Взбиваємо білки з цукром, як на бізе. Потім додаємо кокосову стружку і акуратно перемішуємо ложкою.

5. Викладаємо "баунті" на тісто.

6. Дістаємо з морозилки решту тіста і тремо його на терці прямо на "баунті"

7. Випікаємо 1 годину при температурі 180 градусів.

8. Дістаємо з духовки і даємо йому повністю вистигнути.

9. Робимо дуже смачний крем: жовтки, цукор і молоко варимо на водяній бані, щоб маса трохи загусла. Потім цю масу охолоджуємо.

10. Збиваємо масло так, щоб воно стало пухким і білим, тоді добавляємо порціями масу з п.9. В кінці добавляємо ваніль і коньяк.

11. Крем викладаємо на торт і ставимо в холодильник.

12. Коли крем застине, заливаємо торт глазурью.


Рецепт з сайту хлібопічка.ру. Дякую Qween за чудову ідею тортика

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
yrabernavega
3 листопада 2011 18:12
Повідомлення #323


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
+
Перейти на початок сторінки
yrabernavega
3 листопада 2011 18:13
Повідомлення #324


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
вкусний тортик напевно аж самій хочеться щось спекти
Перейти на початок сторінки
нетік
3 листопада 2011 18:17
Повідомлення #325


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
kosacjka, цей тортик є в мене ТУТ !!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
3 листопада 2011 18:19
Повідомлення #326


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Що да то да, спекти хочеться, але приводу нема. Стількирецептів нових, що ну! Бо ми в хаті вже постановили, що до свт трохи з тортами завязати. Бо тільки насижусь перед компом, так і печу. То вирішили дати мені і підшлунковій перепочинок.
Перейти на початок сторінки
Лорі
4 листопада 2011 11:19
Повідомлення #327


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1756
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 988
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 4513
Торт "Чорний принц"
тісто:
5 білків
1 стакан цукру
1 ст.ложка крохмалю
1 ст. ложка какао
1,5ст. ложки сухарів
1стакан смажених горіхів

Білки збити на штивну піну, додати цукор ,тоді додати решту продуктів і легенько вимішати. Порція на один корж, спекти 3 коржі. Пекти-сушити як безе 1-1,5год.(в залежності в кого яка духовка, в мене газова- пекла1,5год.)

крем:
15 жовтків
2 стакани(250мл.) цукру
2ст, ложки какао
50грам молока
це все вимішати і варити на водяній бані, коли охолоне додати
400грам масла
рецепт від сусідки, якщо такий вже є то видаліть
Перейти на початок сторінки
Tatiana
4 листопада 2011 19:27
Повідомлення #328


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Торт "Баунті" дуже смачний торт. Я його печу вже дуже давно. Дійсно смак неперевершений, кокосова начинки така як у батончиків "Баунті".
Дуже швидкий у приготуванні. Торт класний.
Перейти на початок сторінки
Soni
7 листопада 2011 16:18
Повідомлення #329


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Торт " Орхідея"

Для тіста:

500 гр.муки
300 гр.маргарини
200 гр.цукру
5 жовтків
1пакетик розпушувача. ( 2 ч. л.)
2 ст.ложки какао.

Для начинки:№1

300 гр меленого маку
150 гр цукру
2 білки
2 жовтки, ванільний цукор
молоко-100 мл

Начинка №2:

5 білків
200 гр цукру
250 гр.кокосової стружки
ванільний цукор.

Крем використала від пляцку "Канадський" Крем


Крем:
1скл горіхів – дрібно мелених
1 скл. молока
1скл. цукру
300г масла
1ч.л. розчинної кави

Молоко розмішати з цукром, довести до кипіння, всипати мелені горіхи, помішуючи проварити 5 хвилин – маса загусне. Охолодити.
Масло збити, додавати по ложці горіхову масу, додати каву (розчинити у воді чи коньяку). Іринко це не крем це щось божественно смачнюще!!!

Спосіб приготування :

5 жовтків розтерти з цукром, до пишної маси.
Додати м'який маргарин, борошно, розпушувач.Замісити м'яке тісто.
І розділити на два білі коржі і один шоколадний.Шоколадне тісто поставити на 1 годину в морозілку.


Макова начинка:

Мак запарити гарячим молоком-100 мл.добавити цукор і размішати.
Коли масса застигне добавити 2 жовтка с ванильним цукром ,и 2 збитих білка.


Кокосова начинка:

Збити 5 білків з цукром в міцну піну, і додати в кокосову стружку.

Розкачати біле тісто і викласти в форму, начинку викладати в шаховому порядку кокос, мак .Начинка повинно вистарчити на два коржі.



Дістати з морозілки шоколадний корж і згори натерти на грубій терці.



І таким чином випекти два коржі, при температурі 200 гр.25-30 хв. і я ще підсушувала хвилин 15 при темп. 150. Готовність коржа визначити зубочисткою.

Готові коржі остудити.

Перемастити кремом, складаючи коричневим тістом до середини.



Рецепт взятий з форуму сайту say7.info
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
7 листопада 2011 16:38
Повідомлення #330


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Цитата: Soni
Торт " Орхідея"

Матінко рідна!!! Та то не торт а "праздник живота", Я тут біля монітора слиною давлюся від такої смакоти!!!!
Soni - чарівниця!!!!

--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 09:26

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100