Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
ІНЕСА
9 травня 2011 23:35
Повідомлення #291


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Я маю гарний рецепт.Правда це на амоняку,але! цей бісквіт дуже добрий.
3 яйця,1 стакан цукру,7 столових ложок теплого молока і в ньому розмішати 1 ч.л. амоняку(без чубка),1 стакан муки,мак,ванілін.
Я вже пекла цей бісквіт багато разів.Головне,що на 3 яйця він виходить вищий ніж звичайний бісквіт на 3 яйця з розпушувачем і без молока.І це не є мокрий а гарний сухий і пухкий бісквіт. :winked:
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
13 травня 2011 11:52
Повідомлення #292


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Торт "Колесо"
в мене було на пів порції - тому такий маленький



Для тіста:
- 4 яйця (білки в піну)
- 1 ст цукру
- 8 ст лож води
- 1 ст муки
- 1 ч лож амоняку

масу розділити на 3 частини:
1. додати 2 ст лож муки
2. додати 2 ст лож какао
3. додати 2 ст лож маку

пекти у подовгувастих бритванках. Після випічки розрізати повздовж посередині і кожну "лєнту" ще гарячою злегка скрутити рулетиком. Дати вистигнути.

Крем заварний, пудинговий, або манний.

Перемазуючи кремом скручуйте рулетиком завиртаючи почергово кожен чид каржа. Має получитись горизонтальний рулет. І в розрізі будуть горизонтальні коржі.

Дуже шкода що не пофотографувала весь процес приготування Наступного разу буду пекти і обов"ясково додам МК.

Перейти на початок сторінки
Volo-shka
13 травня 2011 13:19
Повідомлення #293


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Пушинка, гарне у тебе колесо))
Як тільки цей торт уже не називали))) І циганська дорога, і пеньок, хай тепер ще й колесо буде))))
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
13 травня 2011 13:39
Повідомлення #294


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
а, є вже такі???? Ой :)
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
13 червня 2011 12:53
Повідомлення #295


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873


Перейти на початок сторінки
semurko
19 червня 2011 13:03
Повідомлення #296


Молода господинька
  • 34

Репутація: 116
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 259
Реєстрація: 2.05.2011

ICQ:--

Бали: 652
"Грильяжний торт" рецепт тут

Смакота!

--------------------
Якісна турецька білизна. Спільна покупка. http://dreamfood.ua/forum/topic_4373/1
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
23 червня 2011 18:56
Повідомлення #297


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Хрещатий яр

Нам треба:
Для коричневого коржа:
1 ст. цукру
3 яйця
3 ст. л. сметани
250 г розтопленого маргарину (охолодити)
1 ч. л. погашеної соди
2 ст. л. какао
1 ст. борошна
Яйця збити із цукром, додати сметану, маргарин, соду, какао та борошно. Перемішати. Тісто рідке. Випекти корж при 180-200 градусах, охолодити та розрізати на дві частини.

Для білого тіста:
2,5 ст. борошна
200 г маргарину кімнатної температури (не розтоплювати)
2 сирих жовтки
2 ст. л. сметани
Борошно перетерти із маргарином, додати жовтки і сметану, замісити тісто еластичне. Тісто розкачати по бляшці дуже тоненько.

2 білки збити в міцну піну із 1 стаканом цукру, додати 2 ст. горіхів. Перемішати.
Викласти цю білково-горіхову масу на білий корж, і поставити в духовку при 180 градусах на 20-25 хв. Верх має висохнути, а низ трохи зарум"янитись.
Таким чином спекти 2 коржі.

Крем 1 - шарлот

Крем 2 - 0,5 л. сметани збити із 100 г цукрової пудри (можна додати банан)

Збирати в такій послідовності:
- коричневий корж
- сметанний крем
- білий корж білками вгору
- шарлот
- білий корж білками вниз
- сметанний крем
- коричневий корж

Ось так це виглядає в розрізі:


Коржі пропитувати сипропом не потрібно. Торт виходить в міру солодкий і пропитаний. Дуже смачний. Можна готувати під мастику. Із однієї порції виходить торт вагою близько 2,5 - 3 кг.
Перейти на початок сторінки
natalliyas
23 липня 2011 06:49
Повідомлення #298


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923
Volo-shka,
Смачненький тортик і гарний розріз.

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
nataly
10 серпня 2011 16:31
Повідомлення #299


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
всім привіт! ось чого я навчилась переглядаючи Ваші "тортові шедеври".Це тортик "На христини"
Перейти на початок сторінки
nataly
10 серпня 2011 16:34
Повідомлення #300


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:

Вага торта 3кг, всередині торт пеньок, але в коржі я ще довала кисіль щоб були кольоровими
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 4 травня 2024 22:56

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 12
Користувачі: olga1969
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100