Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
Славочка
29 квітня 2011 10:29
Повідомлення #281


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Іруська
Поцілунок грузіна

ух ти! файний поцілунок!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
30 квітня 2011 13:26
Повідомлення #282


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Тортик"Марічка"
Перейти на початок сторінки
semurko
4 травня 2011 23:00
Повідомлення #283


Молода господинька
  • 34

Репутація: 116
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 259
Реєстрація: 2.05.2011

ICQ:--

Бали: 652
"Торт з коньяком"

--------------------
Якісна турецька білизна. Спільна покупка. http://dreamfood.ua/forum/topic_4373/1
Перейти на початок сторінки
Яруська
8 травня 2011 15:48
Повідомлення #284


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Давно збиралась написати рецепти. А сьогодні нарешті маю фото!



Торт горіховий "з води"!

1 неповна склянка цукру,
4 яйця,
1 склянка мелених горіхів,
1 скл. борошна,
1,5 чайн. ложечки порошку до печива.

На плиту ставите в невеликій риночці воду, щоб закипіла.
Міксером збиваємо жовтки з цукром. По ложці додаємо киплячу воду (8-9 ложок) і продовжуємо збивати. В мисці змішуємо борошно з горіхами і додаємо порошок до печива.
Гарно збиваємо білки, додаючи кілька крапель соку лимона.
Муку з горіхами додаємо до жовтків і вимішуємо на невеликих обертах. Потім даємо збиті білки і вимішуємо вже вручну - знизу вверх.
Виливаємо у змащену і посипану сухарями, або манкою форму і випікаємо в духовці при т-рі 180 градусів приблизно хвилин 35.

Вчора я "від себе" додала в тісто кілька столових ложок мелених сухарів і 1 ст. ложку какао. Вийшло непогано! :smile:

Бісквіт "з води"

Принцип той самий, що і в попередньому рецепті. На плиті тримаєте риночку з киплячою водою.

7 яєць,
1 скл. цукру,
1 скл. борошна,
2 ч. ложки порошку до печива.

Жовтки збиваємо з цукром, додаючи по ложці киплячу воду (12-13 ложок).
Муку вимішуємо з порошком і додаємо до жовтків. Білки збиваємо окремо на круту піну (додати кілька крапель соку лимона). Вимішуємо з жовтками - легко, знизу догори.
Випікаємо у змащеній і посипаній формі хвилин 35-40 при т-рі 180 градусів.
Це перепис на велику форму!

Вчора я робила торт, то скомбінувала ці два рецепти. На бісквіт взяла 4 яйця, а до горіхового 5. Відповідно пропорційно зменшувала всі інші продукти. Обидва коржі розрізала наполовину.

Ще одне хочу порадити при випіканні бісквіта. Недавно вичитала в інеті. У форму стелимо папір лише на дно! На боки не даємо і їх не змащуємо! Тоді бісквіт рівномірно виростає і виходить рівненький! Перевірено! :smile:
Цими рецептами користуємося багато років, завжди вдається. Знаю, що це не справжній класичний бісквіт, але я інакшого не вмію (просто не пробувала).

Крем робила цього разу з масла, сирого згущеного молока, додаючи трошки цукрової пудри, коньяку і соку лимона (як ви мене навчили! :smile: )
А ще - в крем між бісквітними коржами давала червоне желе.
Перейти на початок сторінки
Свєтік
8 травня 2011 16:47
Повідомлення #285


Молода господинька
  • 34

Репутація: 331
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 213
Реєстрація: 30.09.2010

ICQ:--

Бали: 896
Цитата: Яруська
Торт горіховий "з води"!

Цитата: Яруська
Бісквіт "з води"

такий оригінальний рецепт і апетитне фото торта
Перейти на початок сторінки
Яруська
8 травня 2011 16:56
Повідомлення #286


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Дякую, Свєтік! :no:
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
8 травня 2011 17:07
Повідомлення #287


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Яруська,
Але класний!!!!А який то вийде бісквіт?Певно мокруватий?І ще таке:якщо не змастити боки форми на бісквіт ,то точно не пристане?????? :laughing: Чи може в вас якась форма крута ,що не пристає. :no:
Перейти на початок сторінки
Яруська
8 травня 2011 17:21
Повідомлення #288


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: ІНЕСА
А який то вийде бісквіт?Певно мокруватий?І

Інеса, я б не сказала, що він мокруватий. Просто жовтки з кип'ятком дуже добре збиваються, пишна маса виходить!
А форма в мене дуже суперова! :laughing: Стара, ще мамина, тортівниця! Вчора пекла і боки не змащувала. Коли спеклося, легенько ножем пройшлася навколо, але й так майже не пристало. Зате коржі вийшли рівненькі, середина не піднялася, а виросло рівномірно. Коли я раніше давала папір і на боки, в процесі випікання він ніби "тягнув" тісто і краї виходили похилими, ніби нахилені досередини. Не знаю, чи зрозуміло пояснила! :feel:
Перейти на початок сторінки
Марія БМВ
8 травня 2011 17:41
Повідомлення #289


Файна господиня
  • 51

Репутація: 387
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 582
Реєстрація: 9.11.2010

ICQ:--

Бали: 894
Яруська,цікавий тортик і такий смачненький виглядає! :tongue: Я також не давно пекла бісквіт за тими з порадами що Ти описала,не змащувала боки,а лише саме дно форми,без паперу(шось я не дуже люблю ним користуватись :request: ),то вийшов супер бісквіт,дійсно рівненький! :winked:
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
8 травня 2011 17:42
Повідомлення #290


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Цитата: Яруська
Не знаю, чи зрозуміло пояснила! :feel:

Все ясно.Я також даю пергамент і також таке стається.Тепер буду давати лише на дно.Дякую!!!!! :belay:
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 18:20

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100