Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Рецепти тортів, смачні, інтересні і оригінальні)
Іруся
9 лютого 2011 21:47
Повідомлення #261


Молода господинька
  • 34

Репутація: 95
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 162
Реєстрація: 2.09.2010

ICQ:--

Бали: 330
Наздоровячко уляночка буду рада якщо комусь стане в пригоді :wink:
Перейти на початок сторінки
Єленка
19 лютого 2011 13:56
Повідомлення #262


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Ось такий ТОРТ З АПЕЛЬСИНАМИ в нас був на Валентина.

Перла в формі для кексу, вилила половину звичайного бісквітного тіста:
1ст муки
4 яйця
1ст цукру
пів ч. л. соди
потім поклала шматки апельсина(кладіть більше як на фото) і залила рештою тіста.

Вийшов ось такий пишненький.

Розрізала під і над апельсинами, перемазувала сметанним кремом. Якщо печете в звичайній формі, то розрізати тільки над. В розрізі сфоткати не вспіла, бо швидко зїли.
ідея з інтернету.
Перейти на початок сторінки
Vajnrauh
2 березня 2011 21:49
Повідомлення #263


Файна господиня
  • 51

Репутація: 406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 458
Реєстрація: 27.09.2010

ICQ:--

Бали: 1168
Медовий бісквіт(без соди)
Рецепт з Хлібопечки від irza.
6 шт яєць
160гр цукру
2ст.л.меду жидкого
190гр муки.
Вибити яйця,цукор та мед до плотної білої маси.Збивати мінімум 10 хв.Потім акуратно всипати муку та перемішати з низу в верх.Випікати при 170-180С.Остужати в формі.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
3 березня 2011 18:57
Повідомлення #264


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Гарний пляцок, такий пухкенький!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
4 березня 2011 18:48
Повідомлення #265


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
симпатичний бісквіт дуже хочу випробувати цей рецепт.
Перейти на початок сторінки
Vajnrauh
6 березня 2011 08:48
Повідомлення #266


Файна господиня
  • 51

Репутація: 406
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 458
Реєстрація: 27.09.2010

ICQ:--

Бали: 1168
Медовий бісквіт (з содою)
Рецепт також з форуму Хлібопечки.
4 яйця
1ст.цукру
2-3ст.л.жидкого меду
1,5ст.борошна
1ч.л.соди
Спосіб приготування:
Яйця розділити на білки та жовтки.Білки вибити в стійку піну з цукром.Збиваючи далі по одному додавати жовток,мед,соду,погашену оцтом та борошно.
Тісто як густа сметана.Випікати при 180градусах.
Я робила в формі 26,вишла висота 4,5см.Дуже ароматний та простий у приготуванні.
Перейти на початок сторінки
Тетяна13
9 березня 2011 11:49
Повідомлення #267


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.11.2013

ICQ:--

Бали: 70
Торт із сметанним суфле і чорносливом

Тісто: 4 яйця, 0,5 стакана цукру, 1,5 ч ложки розпушувача, 1 стакан муки, ванілін
Суфле: 1кг сметани, 20г желатину, 0,5 стакана молока, 100~200г чорносливу, 1 невеликий лимон ~0,5 стакана цукру
Яйця збити міксером з цукром в піну (збивати 4~5 хвилин). Всипати розпушувач, муку, ванілін і розмішати. Вийде тісто, що ллється товстою стрічкою. На дно форми d=20см пложіть круг пергаменту. Вилити тісто. Форму затягнути фольгою (для того, щоб верх зарум'янювався якомога менше). Поставити в духовку t=180°c на 40~50 хвилин. Готовність визначати за допомогою дерев'яної палички.
Лимон проварити 5 хвилин у великій кількості води. Остудити (можна покласти в холодну воду). Чорнослив промити, при необхідності замочити в окропі або гарячому коньяку. Коли чорнослив стане м'яким, порізати невеликими шматочками. Желатин замочити в холодному молоці. Коли желатин розбухне, чашку з желатином поставити в окріп і довести до повного розчинення. З лимона вибрати кісточки. У чашу блендера покласти лимон (разом із скориночкою), сметану і цукор. Збити до гладкої маси. Спробувати, при необхідності додати цукор. Маса має бути трохи пересолодженою, оскільки желатин "забирає" смак. Влити желатин і ще раз збити. Підмісити порізаний чорнослив. Почекати, коли маса почне загусати, тобто перестане литися (можна поставити в холодильник, але стежити, щоб маса не перемерзла).
Захололий бісквіт розрізати на 3 коржі. Якщо верхня скориночка сильно зарум'янилася, її краще зрізати. Узяти каструлю діаметром, що трохи перевищує діаметр бісквіта. На дно викласти кружок пергаменту (на пергамент можна нанести шоколадний узор). Накласти сметанну масу завтовшки приблизно 5мм і розрівняти. Викласти перший корж. (За бажання бісквітні коржі при укладанні можна просочувати сиропом.) На корж налити половину маси так, щоб вона заповнювала зазори між коржем і стінками каструлі. Укласти другий корж. Вилити масу, що залишилася, і накрити третім коржем. (Бажано після викладання кожного шару крему ставити каструлю з тортом в холодильник хвилини на 10, а миску з кремом, що залишився, тримати в кімнаті.) Поставити в холодильник до повного застигання суфле (краще на ніч). Каструлю з готовим тортом опустити в гарячу воду, щоб суфле з боків трохи розплавилося, і перевернути вверх дном на блюдо. Акуратно зняти пергамент. Прикрасити шоколадом. Розрізати торт зручніше теплим ножем.

Рецепт взято з сайту "Хорошая кухня"
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
9 березня 2011 21:14
Повідомлення #268


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Гарний високий торт! Напевно дуже смачний, тим більше з чорносливом. :winked: Я собі теж давно його запримітила на тому сайті, але все руки не доходять його спекти.
:a0a: :a0a:
Перейти на початок сторінки
Тетяна13
9 березня 2011 21:39
Повідомлення #269


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.11.2013

ICQ:--

Бали: 70
Natalyadiva,
Спробуйте, не пошкодуєте. :belay:
Перейти на початок сторінки
Olenochka
12 березня 2011 16:23
Повідомлення #270


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: Лорі
1,5 пачки порошку до печива

А скільки це в ложечках а то у нас інші пачки(150гр :lol:)
Перейти на початок сторінки
 
« · Торти · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 23:28

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 14
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100