Торт "Ніжність"
склад:
6 яєць, 2 ст. цукру, 1 ст. маку, 1 ст.л. крохмалю,
200 гр. кокосової стружки,
1 ст.л. муки,
1/2 л. молока,
300 грн. масла,
1 пачка солодкого вершкового крему,
1 пачка коричневого крекеру
6 білків збити з 1 ст. цукру
мак попередньо запарити і розтерти
змішати збиті білки з маком і кокосовою стружкою
Все випікати в духовці 30 хвю при t 200 Ц
Крем: 6 жовтків збити з 1 ст. цукру + 1 ст. л. муки. + 1 ст. л. крохмалю + 1/2 л. молока. Все варити до загустіння.
Коли охолоне розтерти з 300 гр. масла.
Збирати:
кокосовий корж перемастити кремом, викласти на нього білий крекер, крем, і коричневий крекер.
Тортик виходить ніжним. Колись у нас в "ласуні" схожий пекли.
Р.S.
надіюсь такого рецепту тут ще не було