М"ясо по - закарпатськи
Необхідні продукти: 400 г м"яса(свинина, телятина, курятина), 2 солодкі перчини, 2 помідори, 1 морквина, 2 цибулини, 5 зубчиків часнику, 200 г сметани, зелень, сіль, перець мелений, олія.
М"ясо нарізати кубиками викласти в добре розігріту каструлю , бажано гусятницю. Нехай воно обсмажиться на сильному вогні 5-6 хвилин. Зменшити вогонь і додати дрібно нарізаний перець, цибулю, помідори та моркву. З помідорів обовязково зняти шкірку. Щойно мясо почне пускати сік, додати часник і дрібно нарізану зелень. Тушкувати 20-30 хвилин. Коли мясо буде готове, долити сметану або вершки, посолити, поперчити і ретельно перемішати.Смачного!
Цей рецепт знайшла в журналі "Рецепти господині" від Міки Ньютон.