Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
Галиночка
30 вересня 2012 21:13
Повідомлення #401


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Цитата: oksana d
Почищену картоплю потерти на терці
а на яку терку терти картоплю, а моркву? Смачно виглядає!!!!!
Перейти на початок сторінки
jul4uk
30 вересня 2012 22:48
Повідомлення #402


Молода господинька
  • 34

Репутація: 147
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 189
Реєстрація: 14.11.2011

ICQ:--

Бали: 661
Я вражена, скільки всього смачнющого, я теж дуже люблю страви з кабачків, обовязково спробую ваші рецептики, дякую, ви молодці!
Перейти на початок сторінки
Ірця
30 вересня 2012 23:51
Повідомлення #403


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 963
Оксана,в мене слинки течуть від підливки,тоже собі таку зроблю.Дякую за ідею!!!
Перейти на початок сторінки
Олюся
1 жовтня 2012 09:19
Повідомлення #404


Файна господиня
  • 51

Репутація: 512
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 858
Реєстрація: 10.07.2010

ICQ:--

Бали: 2063
Цитата: oksana d
Ковбасно-помідорова підлива

І у нас ця підлива теж улюблена. Беру ковбасу чи м'ясо, яке є дома. смачно і з макаронами, і з картоплею, із кашею.

--------------------
Говоріть людям приємне. Навіть тим, які не вміють усміхатися. Надійка Гербіш
Перейти на початок сторінки
oksana d
1 жовтня 2012 10:01
Повідомлення #405


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: Галиночка
а на яку терку терти картоплю, а моркву?


І моркву, і картоплю натерти на грубій терці.
Перейти на початок сторінки
oksana d
1 жовтня 2012 20:29
Повідомлення #406


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
М"ясо по - закарпатськи


Необхідні продукти: 400 г м"яса(свинина, телятина, курятина), 2 солодкі перчини, 2 помідори, 1 морквина, 2 цибулини, 5 зубчиків часнику, 200 г сметани, зелень, сіль, перець мелений, олія.

М"ясо нарізати кубиками викласти в добре розігріту каструлю , бажано гусятницю. Нехай воно обсмажиться на сильному вогні 5-6 хвилин. Зменшити вогонь і додати дрібно нарізаний перець, цибулю, помідори та моркву. З помідорів обовязково зняти шкірку. Щойно мясо почне пускати сік, додати часник і дрібно нарізану зелень. Тушкувати 20-30 хвилин. Коли мясо буде готове, долити сметану або вершки, посолити, поперчити і ретельно перемішати.Смачного!



Цей рецепт знайшла в журналі "Рецепти господині" від Міки Ньютон.

Повідомлення відредагував oksana d - 1 жовтня 2012 20:35
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
2 жовтня 2012 08:21
Повідомлення #407


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: oksana d
Ковбасно-помідорова підлива

Цитата: oksana d
М"ясо по - закарпатськи

А в Оксаночки знов все таке смачненьке !

Повідомлення відредагував ssaazzoonn - 2 жовтня 2012 08:22
Перейти на початок сторінки
oksana d
2 жовтня 2012 19:44
Повідомлення #408


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Кабачки в сметані.


Нам потрібно: 1 цибулина, 2 невеликих кабачки, 1 болгарський перець, часник, 1 склянка сметани, 1 ст.л. олії, сіль.

Цибулю обсмажити на олії. Почистити від шкірки і насіння кабачки, нарізати кубиками, додати до цибулі, дрібно нарізаний перець додати пізніше, коли змякнуть трошки кабачки. Посолити, додати часник і сметану, тушити на маленькому вогні ще біля 15 хвилин. Я ще додала зелень. Смачного!



Рецепт з нету.
Перейти на початок сторінки
oksana d
2 жовтня 2012 19:48
Повідомлення #409


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Дуже всім вдячна за теплі коментарі та плюсики в репутації! Надзвичайно приємно!


Перейти на початок сторінки
oksana d
2 жовтня 2012 20:33
Повідомлення #410


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Яблучний манник.


Нам потрібно: 1 склянку борошна, 1 склянку манки, 1 склянку цукру, 1 склянку кефіру, 100 г розтопленого масла, 1 ч.л. розпушувача, щіпотка солі, ванільний цукор, 3 яблука, 1-2 ч.л. лимоного соку.

Манку залити кефіром і дати постояти. Додати всі інші компоненти (крім яблук) і добре перемішати. Яблука натерти на грубій терці і полити лимонним соком. Додати яблука в тісто і добре перемішати. Викласти в змазану маслом форму і випікати при 180 С до готовності. Смачного!


Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 00:13

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 31
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100