Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
oksana d
28 вересня 2012 20:45
Повідомлення #391


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Сосиски в тісті із ковбасного сиру.


Нам потрібно: 300 г ковбасного сиру, 3/4 склянки молока, 1,5 ч.л. сухих дріжджів, 7 ст.л. олії, 2,5 склянки борошна, 2 ч.л. цукру, 1/2 ч.л. солі.

Сир натерти на грубій терці і перемішати з борошном. Додати дріжджі, розведені в теплому молоці з цукром і сіллю. Влити олію і перемішати. Покласти тісто в тепле місце на годину, щоб воно піднялося. Від тіста відрізати частину і тонко розкачати. Нарізати довгити тоненькими полосками. Кожну сосиску обмотати і викласти у форму застелену папером. Запікати у духовці 20-25 хвилин при 190-200С.






Смачного! Із сайту "Harh.ru"

Повідомлення відредагував oksana d - 28 вересня 2012 20:52
Перейти на початок сторінки
Ірця
28 вересня 2012 20:51
Повідомлення #392


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 963
Такі класні сосиски! :winked:
Перейти на початок сторінки
oksana d
28 вересня 2012 23:21
Повідомлення #393


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Салат з баклажанів.


Нам потрібно: 1 кг баклажанів, 3 болгарських перці, 2 цибулини, 0,5 склянки олії, 0,5 склянки цукру, 0,5 склянки води, 0,5 склянки оцту(я давала менше), 5 зубчиків часнику.

Баклажани почистити і порізати соломкою, посолити і залишити на деякий час. В гусятницю налити олію , додати нарізану півкільцями цибулю і трошки її просмажити, додати цукор, воду і нарізаний соломкою перець. Коли перець трошки змякне, додати баклажани - тушити 15-20 хвилин. В блендері з помідорів зробити пюре, додати до овочів. Протушити ще 10-15 хвилин. В кінці додати оцет і дрібно нарізаний часник, посолити і поперчити. Смачного!



Ці баклажани я сьогодні на обід попробувала у своєї співробітниці, ну дуже вони мені засмакували. Їх можна закручувати на зиму.
Перейти на початок сторінки
oksana d
29 вересня 2012 12:42
Повідомлення #394


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Перець фарширований фаршем і цвітною капустою.


Нам потрібно: болгарський перець, 300 г фаршу, 300 г цвітної капусти , 150 г цибулі, 150 г твердого сиру (на наступний раз буду давати більше), сіль, перець.

Цвітну капусту і цибулю дрібно нарізати, додати до фаршу. Посолити, поперчити і добре перемішати. Сир натерти на терці.Перець почистити і нарізати уздовж. Перець нафарширувати фаршем, посипати сиром і викласти у форму. Запікати при 180 С - 40-45 хвилин.



Рецепт від співробітниці.

Перейти на початок сторінки
oksana d
29 вересня 2012 13:28
Повідомлення #395


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Маринована капуста швидкого приготування.


Нам потрібно: 2,5-3 кг капусти, 2 моркви, 3 зубчики часнику, 1 ч.л. червоного меленого перцю. Маринад:1 л води, 1/2 склянки цукру, 2 ст.л. солі, 1 склянка олії, оцет 9% - 2 ст.л, 5-6 шт лаврового листка.

Капусту нарізати квадратними кусочками. Моркву нарізати півкільцями і додати до капусти. Далі пропущений через прес часник і мелений червоний перець. Капусту викласти в банку , між капустою класти лавровий листок. Приготувати маринад і гарячим налити в банку з капустою. Накрити кришкою банку і дати постояти 2-3 години в приміщенні, потім на добу в холодильник. Смачного!



Рецепт із сайту "Карта вкуса". Робила вже декілька разів, бо дуже швидко готується, а зникає ще швидше. :lol:

Повідомлення відредагував oksana d - 29 вересня 2012 13:29
Перейти на початок сторінки
oksana d
29 вересня 2012 17:42
Повідомлення #396


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Салат із зеленими помідорами і майонезом.


Нам потрібно: 3 кг помідорів, 1 кг цибулі, 1 кг моркви, 1 кг болгарського перцю, 1 головка часнику, 250 г томатного соусу, 250 г майонезу, 1 склянка олії, 2 ст.л. солі, 2 ч.л. оцту, 1 склянка цукру, 2-3 шт гіркого перцю.

Перець нарізати соломкою, цибулю - півкільцями і моркву натерти. Всі овочі окремо посмажити на олії. Помідори порізати і зєднати з овочами, заправити майонезом, посолити, дати цукор і гіркий перець. Варити 10 хвилин, додати томатний соус і варити ще годину. В кінці дати часник і оцет. Рокласти в стерилізовані банки і стерилізувати 1 л - 30 хвилин. Вихід - 5л.





Дуже вийшов смачний салат. Рецепт із сайту "Хлібопічка.ру" Чоловік попробував і попросив ще порцію закрутити.

Повідомлення відредагував oksana d - 29 вересня 2012 17:52
Перейти на початок сторінки
oksana d
29 вересня 2012 20:47
Повідомлення #397


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Кукурудзяний пиріг з сливами.


Нам потрібно: 255 г масла вершкового, 200 г цукру, 3 яйця, борошно кукурудзяне - 200 г, розпушувач -5 г, ванільний цукор - 2 ч.л., 35г кокосової стружки, 500 г слив.

Масло розтопити, додати цукор і збити, щоб маса посвітлішала. По одному додавати яйця, продовжуючи збивати. Має вийти досить густа світла маса. Потім додаємо борошно, розпушувач, ванільний цукор, далі збиваємо, даємо стружку. Форму для випічки змазуємо маслом, викладаємо сливи, розрізані пополам. На сливи викладаємо рівномірно тісто і випікаємо 30-40 хвилин при 150-160С. Смачного!







Випічка з цим борошном виходить дуже ніжна і колір класний.

Повідомлення відредагував oksana d - 29 вересня 2012 20:52
Перейти на початок сторінки
oksana d
30 вересня 2012 08:32
Повідомлення #398


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Фаршировані яйця запечені під сиром.


Нам потрібно: яйця - 6 шт, 1 цибуля, 50 г шинки, 50 г твердого сиру, сметана або майонез.

Яйця відварити, почистити, розрізати пополам , витянути жовток і розминаємо його. Цибулю і шинку порізати кубиками і підсмажити на олії. Сир натерти на терці. До жовтків додати шинку із цибулею та натертий сир (трошки сиру залишити). Посолити, поперчити і заправити сметаною або майонезом. Начинку викласти на половинки яєць, покласти їх у форму, зверху посипати сиром і поставити у духовку , поки не росплавиться сир. Смачного!



Повідомлення відредагував oksana d - 30 вересня 2012 08:50
Перейти на початок сторінки
oksana d
30 вересня 2012 16:53
Повідомлення #399


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Картопляна запіканка із мясними кульками.


Нам потрібно: 600 г картоплі, 2 яйця, 1 цибулина, 1 морква, 3 зубчики часнику, 3 ст.л. манки, 5 ст.л. майонезу, сіль, перець, кріп, олія, 100 г твердого сиру, кетчуп, 300 г фаршу для мясних кульок.

На олії підсмажити терту моркву , цибулю, часник. Почищену картоплю потерти на терці, додати майонез, яйця, манку, сіль, перець, кріп. Потім підмішати зажарку і все добре вимішати. Картоплянку масу викласти в змащену маслом форму, зверху викласти мясні кульки, злегка їх вдавити у картопляну масу.



Поставити у духовку при 180 С на годину. Витянути посипати твердим сиром і трошки зверху полити кетчупом і знов у духовку на 10-15 хвилин.



Смачного!




Повідомлення відредагував oksana d - 30 вересня 2012 16:55
Перейти на початок сторінки
oksana d
30 вересня 2012 19:09
Повідомлення #400


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Сьогодні ще готувала любиму підливу мого чоловіка, він би її просто ложкою їв, як суп :lol:

Ковбасно-помідорова підлива


Я беру 300 г вареної ковбаси, 5 помідорів, мелена солодка паприка - 1ч.л., сіль, перець, 2-3 ст.л. сметани.
Ковбасу нарізати великими кусочками і обсмажити на олії до золотистого кольору. Вже до готової ковбаси додати помідори ( перед тим подрібнити в блендері), перемішати і тушити, додати сметану. При необхідності можна долити трошки кипяченої води. Я ще сьогодні додала італійську приправу.


Готується досить швидко і дуже смачна виходить. Часто виручає коли пізно з роботи прихожу. Можна подавати з картоплею, гречкою , макаронами.

Повідомлення відредагував oksana d - 30 вересня 2012 19:12
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 21:08

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100