Інгредієнти: 400 г молока, 200 г морозива, 3 ст.л. какао, 1 ст.л. цукру, 1-2 ч.л. ванільного цукру. В посудину викласти морозиво, додати молоко., какао, цукор і ванільний цукор. Все збити блендером. Коктейль розлити в склянки, поставити на 20-30 хв. в холодильник. Смачного!
Рецепт з нету.
Повідомлення відредагував oksana d - 25 вересня 2012 20:51
Мясо нарізати невеликими кусочками і злегка обсмажити на сковорідці. Моркву натерти на терці, цибулю і перець порізати, додати до мяса, обсмажити 10-15 хвилин, додати лавровий листок, влити трошки води і тушити майже до готовності на маленькому вогні. До мяса додати паприку, порізаний кубиками помідор, часник, сіль, перець, томатну пасту, перемішати і тушити ще біля 20 хвилин. Смачного!
Інгредієнти: 500 г курячого мяса ( можуть бути любі частини), 5-6 картоплин, 3-4 ст.л. манки, 1 морква, 1 цибулина, сіль, мелений перець.
Зварити звичайний курячий бульйон. Мясо витянути і порізати на кусочки, назад покласти в кастрюлю. Додати нарізану картоплю і варити 10 хвилин. Паралельно смажити на сковорідці цибулю, потім дати терту моркву. Коли це все посмажиться додати до бульйону і варити ще 5 хвилин. В кінці посолити , поперчити і всипати помаленько манку, постійно помішуючи і варити ще біля 2-х хвилин. При бажанні посипати петрушкою. Потрібно, шоб суп настоявся під кришкою 15-20 хвилин. Все готово! Смачного!
Рецепт із нету із моїми змінами.Смакує і дорослим, і діткам.
Повідомлення відредагував oksana d - 26 вересня 2012 19:17
Нам потрібно: 0,5 кг сиру, 100 г цукру, 100 г манки, 50 г молока, 50 г масла мякого, 2 яйця, ванілін. Сир, цукор, яйця, масло, молоко, ванілін збити за допомогою блендера, наприкінці додати манку , перемішати. Готову масу викласти в змащену маслом форму і залишити на 40 хвилин для набухання манки. Пекти при 180-200 С - 30 хвилин. Можна подавати з варенням або з сметаною. Смакує гаряча і холодна. За бажанням можна додавати ізюм, курагу.
Рецепт із журналу "Рецепти господині".
Повідомлення відредагував oksana d - 26 вересня 2012 20:48
Консервовані шампіньйони нарізати тонкими пластинами, твердий сир і сиру моркву натерти на грубій терці, болгарський перець(бажано різних кольорів) нарізати соломкою, добавити часник і багато нарізаного кропу. Посолити, поперчити і заправити майонезом.Смачного!
На 0,5 банки грибів я давала 1 моркву, 2 перчика, 250 г твердого сиру, 2-3 зубчики часнику, невеликий пучок кропу і пачку майонезу.
Рецепт із сайту "Кухарка.ру"( від Матрешки)
Повідомлення відредагував oksana d - 27 вересня 2012 19:14
Нам потрібно: 1 пакетик желатину (15г), кефір - 500 г, 1-2 ст.л. цукру,100 г кипяченої теплої води і наповнювач (любі фрукти - в мене яблуко і слива).
В посудину висипаємо желатин і заливаємо 100 г води. Добре розмішуємо, трошки підігріваємо, насипаємо цукор, розмішуємо і вливаємо кефір. Потім додаємо фрукти. Розливаємо в склянки і ставимо в холодильник на 30-40 хвилин. Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 28 вересня 2012 13:17