Капусту розібрати і відварити до напівготовності в підсоленій воді. Змішати сир, яйця, сметану, соду, гірчицю і борошно. Кляр повинен бути як тісто на оладки. Обмакнути в клярі капусту і смажити на середньому вогні. Смачного!
Із сайту "Хлібопічка"
Повідомлення відредагував oksana d - 15 вересня 2012 12:30
Молоко перемішати з борошном, додати яйця, цукор, сіль, соду. Тісто має бути по консистенції як густа сметана. Ложкою викладаємо тісто на сковорідку, зверху фарш і накриваємо знову ложкою тіста. Смажити на маленькому вогні. Смачного!
Рецепт із сайту "Кухарка,ру" (Alisu).
Повідомлення відредагував oksana d - 15 вересня 2012 14:02
Можна сирники приготувати за любим рецептом. Я готувала так: 500 г сиру, 2 яйця, 2-3 ст.л. цукру, 3-4 ст.л. манки. Все добре розмішати. Сформувати сирнички, обваляти їх у борошні і посмажити. Заливка: 200-300 г сметани, 60-80 г вершкового масла, 2 пакетики ванільного цукру, 4-6 ст.л. цукру. Все довести до кипіння, постійно помішувати. Сирники обсмажити і поскладати в кастрюльку із заливкою. Поставити на дуже маленький вогонь на хвилин 10 . Смачного!
Рецепт із Кухарки.ру від Юльяни Б.
Повідомлення відредагував oksana d - 15 вересня 2012 18:40
Кабачки натерти на грубій терці. Цибулю, моркву і сирок подрібнити блендером. Все з"єднати. Додати яйце, сметану, борошно, спеції, розпушувач, добре вимішати. Тісто має бути як густа сметана. Смажити на розігрітій сковорідці.Смачного!
саме так я також завжди готую котлети, обовязково додаю терту картоплю або свіжу капусту, котлетки завжди виходять соковиті і не важливо чи смажили на пательні чи запікали в духовці