1 кг свинячих ребришок, 2 ч.л. меду, 1 ст.л. оливкової олії, сік з 0,5 лимона, сіль, мелений чорний і червоний перець, 2-3 зубчика часнику.
Ребра вимити, висушити і нарізати порційними кусочками. Для маринаду: часник пропустити через прес, з"єднати з медом, лимоним соком, сіллю, оливковою олією, червоним і чорним перцем, добре перемішати. Викласти ребра в готовий маринад , перемішати і залишити на 2 години. Після чого викласти у форму змазану оливковою олією. Запікати при 200 С - 45 хвилин, періодично поливати соком, який виділяється. Смачного!
Готувала чоловікові на роботу , була в них забава, то дуже всім засмакувало.
Повідомлення відредагував oksana d - 4 серпня 2012 20:04
Сьогодні чоловік на вечерю попросив піцу . Я робила тісто по новому рецепту, чоловікові сподобалося і я задоволена результатом, бо воно вийшло дуже мяке і тоненьке. Отже:
ПІЦА.
Нам потрібно для тіста: 125 г маргарину, 3 ст.л. сметани( можна кефіру), 1/2 ч.л. цукру, сіль, 1 ч.л. соди (погасити оцтом), 1,5 склянки борошна.
Розтопити маргарин, до нього додати сметану, цукор, сіль, соду. Все перемішати, додати борошно. Тісто виходить мяке, добре відходить від рук . Випікати при 180 С - десь приблизно 30 хвилин. Начинка в мене : помідори, ковбаса, болгарський перець, печериці і сир.
Повідомлення відредагував oksana d - 6 серпня 2012 22:39
Сьогодні закривала салат, дуже смачний, надзвичайно апетитно пахне, але в мене вийшло аж 9 півлітрових баночок, можливо, я не дуже щільно накладала в банки. Дякую за новий рецепт, бо вже нема куди дівати тих огірків!
3 кг подрібнених помідорів або змелених на мясорубці (я подрібнила в блендері), 1 кг нарізаної кружельцями цибулі, 1 кг подрібненого болгарського перцю, 1 кг натертої на грубій терці моркви, 1 склянка промитого рису, 1 склянка цукру, 3 ст.л. солі, 400 г олії, 100 мл оцту, перець горошком - за бажанням.
Все змішати , крім оцту, і варити 1 годину від моменту закипання. Наприкінці додати оцет. Закипятити, розкласти в стерилізовані банки, закрити кришками , перевернути і накрити ковдрою. Я ще стерилізувала для перестраховки :0,5 л банки - 5 хвилин, 1 л - 10 хвилин.
Я робила 0,5 порції - вийшло 2,5 л. Рецепт від чоловікової тітки.
дуже смачний, надзвичайно апетитно пахне, але в мене вийшло аж 9 півлітрових баночок, можливо, я не дуже щільно накладала в банки. Дякую за новий рецепт, бо вже нема куди дівати тих огірків!
На здоров"ячко! Дуже приємно, що скористалися рецептом і Вам засмакувало, бо цей салат дійсно смачний, а зимою,як відкриваєш цей салатик, запах неймовірний, зразу згадуєш літо, тепло . В мене вийшло 2,5 л , бо я досить щільно накладала в банки і давала 1,5 кг помідорів.
Повідомлення відредагував oksana d - 7 серпня 2012 21:31
2 кабачки натерти на грубій терці, викласти в кастрюльку, залити холодною водою ( додати трошки солі).Поставити на вогонь, довести до кипіння. Виключити. Викласти на сито і залишити десь на 30 хвилин. Після цього добре віджати кабачки і перекласти в салатничку. До кабачків потерти 1 варене яйце і з 2 солених огірки. Додати майонез, перець,сіль, 2-3 зубчики часнику.
Виходить дуже смачно і швидко. Рецепт із сайту " Kuharka.ru".
Як готують цю ікру я побачила в передачі Даші Малахової, записала рецепт і відтворила вдома. Отже нам потрібно: 2 кабачка, 1/2 банки помідорів у власному соці або 2 помідора, 1/2 головки капусти, 1 морквина, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, петрушка, оливкова олія, чорний перець і сіль.
Помити овочі і зелень. Почистити моркву, цибулю і часник. Овочі нарізати великими кубиками. Розігріти в кастрюлі оливкову олію, викласти туди овочі, додати 1 склянку води і тушити овочі до готовності. Потім зварені овочі подрібнити в блендері разом із часничком і петрушкою.Посолити і поперчити. Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 8 серпня 2012 22:46
Необхідні продукти: 3 кг кабачків, 0,5 кг цибулі, 0,5 кг моркви, 150 г олії, 100 г оцту, 2 ст.л. олії, 100 г цукру, півпачки майонезу, 0,5 л томатного соусу, 2 головки часнику.
Кабачки, цибулю, моркву перемолоти на мясорубці або потерти, долити олію і варити на слабкому вогні, помішуючи 2 години. Потім додати решту продуктів і варити ще 1 годину. Гарячим розлити в банки і одразу закрити.
Дуже смачна ікра. Рецепт із журналу "Рецепти господині".
4 кг кабачків, 1 л томатного соку, 0,5 кг цибулі, 1 ст.л. олії, 1 ст.л. цукру, 0,5 склянки олії, 0,5 склянки оцту.
Кабачки змолоти на мясорубці, тушкувати на слабкому вогні, маса має зменшитися наполовину. Додати томатний сік і знов тушкувати. Цибулю нарізати кубиками, посмажити на олії, докласти до кабачків, додати сіль, цукор, олію і оцет. Розкласти в банки і стерилізувати 0,5 л - 15-20 хвилин., закрити.
Рецепт із журналу "Рецепти господині".
Повідомлення відредагував oksana d - 11 серпня 2012 08:39
Нам потрібно: 1 склянка цукру, 250 г масла, 4 яйця, 2 ст.л. сметани або йогурта, 1 склянка борошна, 1 пакетик розпушувача, щіпка солі, 1 пачка (80г-100г) порошку желе ( в мене вишня).
Збити масло із цукром . По одному додавати яйця, ретельно збивати після додавання кожного.Додати сметану або йогурт. Змішати борошно, сіль і розпушувач. Додати до вершково-яєчної маси.Перемішати міксером. Додати порошок желе. Викласти в змазану маслом і посипану манкою форму. Випікати при 180 С - 40-50 хвилин. Зверху можна посипати пудрою.
Рецепт з сайту "KUHARKA.RU". Пиріг виходить дуже смачний, ніжний на смак. 1 склянка = 250 гр.
Повідомлення відредагував oksana d - 10 серпня 2012 22:43