Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
oksana d
4 серпня 2012 20:01
Повідомлення #241


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Золотисті реберця.


1 кг свинячих ребришок, 2 ч.л. меду, 1 ст.л. оливкової олії, сік з 0,5 лимона, сіль, мелений чорний і червоний перець, 2-3 зубчика часнику.

Ребра вимити, висушити і нарізати порційними кусочками. Для маринаду: часник пропустити через прес, з"єднати з медом, лимоним соком, сіллю,
оливковою олією, червоним і чорним перцем, добре перемішати.
Викласти ребра в готовий маринад , перемішати і залишити на 2 години. Після чого викласти у форму змазану оливковою олією. Запікати при 200 С - 45 хвилин, періодично поливати соком, який виділяється. Смачного!




Готувала чоловікові на роботу , була в них забава, то дуже всім засмакувало.

Повідомлення відредагував oksana d - 4 серпня 2012 20:04
Перейти на початок сторінки
oksana d
6 серпня 2012 21:41
Повідомлення #242


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Сьогодні чоловік на вечерю попросив піцу . Я робила тісто по новому рецепту, чоловікові сподобалося і я задоволена результатом, бо воно вийшло дуже мяке і тоненьке. Отже:

ПІЦА.


Нам потрібно для тіста: 125 г маргарину, 3 ст.л. сметани( можна кефіру), 1/2 ч.л. цукру, сіль, 1 ч.л. соди (погасити оцтом), 1,5 склянки борошна.

Розтопити маргарин, до нього додати сметану, цукор, сіль, соду. Все перемішати, додати борошно. Тісто виходить мяке, добре відходить від рук .
Випікати при 180 С - десь приблизно 30 хвилин.
Начинка в мене : помідори, ковбаса, болгарський перець, печериці і сир.


Повідомлення відредагував oksana d - 6 серпня 2012 22:39
Перейти на початок сторінки
svetochka
7 серпня 2012 21:12
Повідомлення #243


Молода господинька
  • 34

Репутація: 42
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 91
Реєстрація: 3.01.2012

ICQ:--

Бали: 375
Цитата: oksana d
Салат огірки з помідорами.

Сьогодні закривала салат, дуже смачний, надзвичайно апетитно пахне, але в мене вийшло аж 9 півлітрових баночок, можливо, я не дуже щільно накладала в банки. Дякую за новий рецепт, бо вже нема куди дівати тих огірків!
Перейти на початок сторінки
oksana d
7 серпня 2012 21:14
Повідомлення #244


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Лечо з рисом.


3 кг подрібнених помідорів або змелених на мясорубці (я подрібнила в блендері), 1 кг нарізаної кружельцями цибулі, 1 кг подрібненого болгарського перцю, 1 кг натертої на грубій терці моркви, 1 склянка промитого рису, 1 склянка цукру, 3 ст.л. солі, 400 г олії, 100 мл оцту, перець горошком - за бажанням.

Все змішати , крім оцту, і варити 1 годину від моменту закипання. Наприкінці додати оцет. Закипятити, розкласти в стерилізовані банки, закрити кришками , перевернути і накрити ковдрою. Я ще стерилізувала для перестраховки :0,5 л банки - 5 хвилин, 1 л - 10 хвилин.





Я робила 0,5 порції - вийшло 2,5 л. Рецепт від чоловікової тітки.
Перейти на початок сторінки
oksana d
7 серпня 2012 21:29
Повідомлення #245


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: svetochka
дуже смачний, надзвичайно апетитно пахне, але в мене вийшло аж 9 півлітрових баночок, можливо, я не дуже щільно накладала в банки. Дякую за новий рецепт, бо вже нема куди дівати тих огірків!



На здоров"ячко! :love: Дуже приємно, що скористалися рецептом і Вам засмакувало, бо цей салат дійсно смачний, а зимою,як відкриваєш цей салатик, запах неймовірний, зразу згадуєш літо, тепло :m05004: .
В мене вийшло 2,5 л , бо я досить щільно накладала в банки і давала 1,5 кг помідорів.

Повідомлення відредагував oksana d - 7 серпня 2012 21:31
Перейти на початок сторінки
oksana d
8 серпня 2012 19:48
Повідомлення #246


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Хочу Вам запропонувати сьогодні :

Канапки з кабачками.


2 кабачки натерти на грубій терці, викласти в кастрюльку, залити холодною водою ( додати трошки солі).Поставити на вогонь, довести до кипіння. Виключити. Викласти на сито і залишити десь на 30 хвилин. Після цього добре віджати кабачки і перекласти в салатничку. До кабачків потерти 1 варене яйце і з 2 солених огірки. Додати майонез, перець,сіль, 2-3 зубчики часнику.



Виходить дуже смачно і швидко. Рецепт із сайту " Kuharka.ru".
Перейти на початок сторінки
oksana d
8 серпня 2012 22:00
Повідомлення #247


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Кабачкова ікра.


Як готують цю ікру я побачила в передачі Даші Малахової, записала рецепт і відтворила вдома.
Отже нам потрібно: 2 кабачка, 1/2 банки помідорів у власному соці або 2 помідора, 1/2 головки капусти, 1 морквина, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, петрушка, оливкова олія, чорний перець і сіль.

Помити овочі і зелень. Почистити моркву, цибулю і часник. Овочі нарізати великими кубиками. Розігріти в кастрюлі оливкову олію, викласти туди овочі, додати 1 склянку води і тушити овочі до готовності.
Потім зварені овочі подрібнити в блендері разом із часничком і петрушкою.Посолити і поперчити. Смачного!


Повідомлення відредагував oksana d - 8 серпня 2012 22:46
Перейти на початок сторінки
oksana d
10 серпня 2012 22:17
Повідомлення #248


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Кабачкова ікра.


Необхідні продукти: 3 кг кабачків, 0,5 кг цибулі, 0,5 кг моркви, 150 г олії, 100 г оцту, 2 ст.л. олії, 100 г цукру, півпачки майонезу, 0,5 л томатного соусу, 2 головки часнику.

Кабачки, цибулю, моркву перемолоти на мясорубці або потерти, долити олію і варити на слабкому вогні, помішуючи 2 години. Потім додати решту продуктів і варити ще 1 годину. Гарячим розлити в банки і одразу закрити.



Дуже смачна ікра. Рецепт із журналу "Рецепти господині".
Перейти на початок сторінки
oksana d
10 серпня 2012 22:23
Повідомлення #249


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Кабачкова ікра з томатним соком.


4 кг кабачків, 1 л томатного соку, 0,5 кг цибулі, 1 ст.л. олії, 1 ст.л. цукру, 0,5 склянки олії, 0,5 склянки оцту.

Кабачки змолоти на мясорубці, тушкувати на слабкому вогні, маса має зменшитися наполовину. Додати томатний сік і знов тушкувати. Цибулю нарізати кубиками, посмажити на олії, докласти до кабачків, додати сіль, цукор, олію і оцет. Розкласти в банки і стерилізувати 0,5 л - 15-20 хвилин., закрити.



Рецепт із журналу "Рецепти господині".

Повідомлення відредагував oksana d - 11 серпня 2012 08:39
Перейти на початок сторінки
oksana d
10 серпня 2012 22:41
Повідомлення #250


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Пиріг із порошком желе.


Нам потрібно: 1 склянка цукру, 250 г масла, 4 яйця, 2 ст.л. сметани або йогурта, 1 склянка борошна, 1 пакетик розпушувача, щіпка солі, 1 пачка (80г-100г) порошку желе ( в мене вишня).

Збити масло із цукром . По одному додавати яйця, ретельно збивати після додавання кожного.Додати сметану або йогурт. Змішати борошно, сіль і розпушувач. Додати до вершково-яєчної маси.Перемішати міксером. Додати порошок желе. Викласти в змазану маслом і посипану манкою форму. Випікати при 180 С - 40-50 хвилин. Зверху можна посипати пудрою.





Рецепт з сайту "KUHARKA.RU". Пиріг виходить дуже смачний, ніжний на смак.
1 склянка = 250 гр.

Повідомлення відредагував oksana d - 10 серпня 2012 22:43
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 07:51

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 29
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100