Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
oksana d
31 липня 2012 21:25
Повідомлення #231


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Мясо тушковане з овочами.


1 кг мяса, 1 кабачок,1 баклажан, 1 морквина, 1 цибулина, 1 солодкий перець, сіль,лавровий листок, 2-3 зубчика часнику, 2 ст.л. гірчиці, приправи.

Мясо нарізати і покласти в чавунну посудину, добавити приправи. Цибулю і перець порізати приблизно одинаково. Моркву, кабачок, баклажан порізати кубиками. Окремо обсмажити мясо і овочі. Мясо викласти знов в посудину , додати гірчицю. Овочі обсмажити, починаючи з цибулі, потім додати часник, моркву, перець, баклажан і кабачок. Перекласти овочі до мяса, залити водою , щоб вона покривала мясо з овочами на 1-2 см. Поставити на середній вогонь, посолити, поперчити, додати лавровий листок. Коли закипить, перемішати і тушити 30-40 хвилин. Смачного!



Рецепт з журналу "Полина"

Повідомлення відредагував oksana d - 31 липня 2012 21:34
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
31 липня 2012 22:22
Повідомлення #232


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
oksana d,
в мене нема слів - одне запитання: коли ви то все їсте, ти ж стільки готуєш?
Перейти на початок сторінки
oksana d
31 липня 2012 22:30
Повідомлення #233


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: Подоляночка
коли ви то все їсте, ти ж стільки готуєш?


Я готую не великими порціями, і з чоловіком беремо на роботу на обід. Я працюю в чоловічому колективі - то хлопці знають, що принесу шось смачненьке. :t0242:

Повідомлення відредагував oksana d - 31 липня 2012 22:32
Перейти на початок сторінки
oksana d
1 серпня 2012 19:43
Повідомлення #234


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Лаваш - штрудель з сиром і сливами.


Лаваш вірменський - 2 листи, 8 великих слив, домашній сир - 200г, крохмал - 3 ст.л., цукор - 3/4 склянки, 2 ст.л. борошна, 3 яйця, 5 ст.л. сметани, масло вершкове, цукрова пудра.

Сливи нарізати, добавити крохмал і цукор. Змішати сир, 1 яйце, борошно. З"єднати обидві маси. Збити 2 яйця і сметану. Лист лаваша добре змазати яєчно-сметанною масою. Викласти зверху половину начинки, підвернути краї, щоб начинка не витікала, згорнути рулет, додатково змазуючи сухі місця. Викласти рулет на бритванку застелену папером для випічки. Випікати у розігрітій духовці 20-30 хвилин при 180-200 С. Гарячі рулети змазати маслом, накрити рушником на 20-30 хвилин, потім через сито посипати цукровою пудрою. Смачного!

До:


Після духовки:



Виходить дуже і дуже смачно. Я робила його в неділю - чекала гостей, то з них ніхто не повірив, що це лаваш. Спробуйте обовязково! Рецепт знайшла на сайті "Шеф Повар".

Повідомлення відредагував oksana d - 1 серпня 2012 19:48
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
1 серпня 2012 20:47
Повідомлення #235


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
Цитата: oksana d
Я працюю в чоловічому колективі - то хлопці знають, що принесу шось смачненьке

Треба щоб вони тобі відгули давали щоб ти готовити могла!
Перейти на початок сторінки
oksana d
1 серпня 2012 20:53
Повідомлення #236


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Щиро вдячна за коментарі і плюсики в репутації!



Повідомлення відредагував oksana d - 1 серпня 2012 20:54
Перейти на початок сторінки
oksana d
3 серпня 2012 19:30
Повідомлення #237


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Яблука в сиропі (на пляцок).


Нам потрібно: яблука. Сироп: 1 склянка цукру, 1 л води.

Яблука почистити від шкірки, порізати пластинами. Розчинити цукор у воді, довести до кипіння і варити в цьому сиропі яблука приблизно 5 хвилин. За допомогою шумівки викласти яблука в банки , але залишити 2-2,5 см до верху порожніми. Залити сиропом у якому варилися яблука, простерилізувати банки : 0,5 л - 10 хвилин, 1 л - 15-20 хвилин. Закрити металевими кришками, закатати, перевернути догори дном і залишити до повного вистигання.
Якщо яблука таких сортів, що швидко розварюються, то до сиропу додати 1-1,5 ч.л. лимонної кислоти.



Рецепт з журналу "Рецепти господині".

Повідомлення відредагував oksana d - 3 серпня 2012 19:31
Перейти на початок сторінки
oksana d
3 серпня 2012 22:33
Повідомлення #238


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Сирник варений


Для тіста: 100 г масла або маргарини, 100 г цукру, 1 яйце, мед - 1,5 ст.л., розпушувач - 1,5 ч.л., сметана - 3 ст.л., борошно -350 г.

Начинка: 500 г сиру, 100 г масла вершкового, 150 г цукру, 2ст.л. крохмалю, 1 яйце,50 г молока.

Тісто замісити не дуже круте і поставити його в холодне місце (10-15 хвилин). Потім поділити на три частини і випікати коржі при 180 С до золотистого кольору. Розраховано на форму 20*25.

Для начинки: сир перемелений вимішуємо з маслом та цукром і ставимо варити на малий вогонь протягом 10 хвилин, весь час помішуючи. Яйце збиваємо і додаємо до маси яку варимо. Коли з"являться пухирці, вливаємо крохмаль, розведений у молоці, і продовжуємо варити 3-4 хвилини, помішуючи, щоб не утворилися грудочки. Маса має потроху загуснути.
Потім коржі перемазати гарячою начинкою і залишити в прохолодному місці на 4-5 годин. Зверху я посипала кокосовою стружкою.




Повідомлення відредагував oksana d - 3 серпня 2012 22:41
Перейти на початок сторінки
oksana d
4 серпня 2012 12:45
Повідомлення #239


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Котлети у підливі.


Неохідні продукти: 600 г фаршу, 2 цибулини, 2-3 зубчики часнику, шматочок батона, трохи вершків або молока, 1 ст.л. борошна, 0,5 л бульйона або води, 5 помідорів, олія, сіль, перець, панірувальні сухарі.

У фарш додати розмочений у вершках або молоці батон, порізану цибулю, часник, сіль, перець, добре перемішати. Сформувати котлети, обваляти в сухарях і обсмажити до румяної скоринки. Перекласти котлети на тарілку.
У сковорідку додати порізану цибулю, смажити її до м"якості, згодом додати борошно і смажити, помішуючи, ще 1 хвилину, потім покласти подрібнені помідори (я потерла на терці), трохи протушкувати, влити бульйон або воду, постійно помішуючи, шоб не було грудочок.
В приготовлену підливу перекласти котлети, довести до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму і тушкувати під кришкою 10-15 хвилин.





Смачного! Рецепт з журналу "Смачно та просто" Спецвипуск № 6 (Українська кухня").

Повідомлення відредагував oksana d - 4 серпня 2012 12:48
Перейти на початок сторінки
oksana d
4 серпня 2012 18:22
Повідомлення #240


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Салат огірки з помідорами.


2 кг огірків, 1,5-2 кг помідорів, 7 болгарських перців, 200 г часнику ( можна менше), 2 ст.л. солі, 250 г цукру, 150 мл олії, 80 мл оцту 9%.

Помідори, часник, перець змолоти через мясорубку. Додати цукор, сіль, олію і оцет. Варити 10-15 хвилин з моменту закипання. Огірки нарізати. Додати до помідорової маси і варити 5 хвилин з моменту закипання. Розкласти у банки, закрити, вкутати і залишити до повного остигання.



Салат виходить дуже смачний. Роблю його вже декілька років. Смачного!
Виходить 2,5 л.

Повідомлення відредагував oksana d - 6 серпня 2012 14:38
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 05:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 11
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100