Нам потрібно : ребра, 1 цибулина, 1 морквина, 2 великих болгарських перчика, 1 кабачок, 3-4 помідора, трошки зелені, чорний перець горошком, 2 лаврових листочки, сіль, половина лимона, олія.
Цибулю нарізати кубиками і обсмажити на олії, викласти в гусятницю. Моркву натерти на терці і додати до цибулі. Ребра розділити, покласти до цибулі з морквою. Додати кипяток, щоб ребра були накриті водою. Лимон покласти цілою половинкою. Туди ж в гусятницю покласти лавровий листок, перець горошком, зелень, нарізаний кубиками кабачок, перець і почищені від шкірки помідори (я не чистила). Зменшити вогонь і тушити під кришкою до готовності. Посолити . В кінці витянути лимон і лавровий листок. Смачного!
Рецепт з нету, з деякими моїми змінами.
Повідомлення відредагував oksana d - 11 серпня 2012 13:24
Тушки хека розрізати по хребту, обібрати від кісток, поділити на порційні шматки. Посолити, поперчити, скропити соком лимона і залишити маринуватися на годину. Потім обмакувати кожен шматок у борошно і збиті яйця, смажити на олії. Окремо потушкувати на олії порізану кубиками цибулю, терту моркву і порізаний соломкою перець. На бритванку викласти рибу, на неї по столовій ложці овочів, зверху - майонезну сітку і посипати кунжутом. Запікати у духовці 10 хвилин.Смачного!
Рецепт з журналу "Рецепти господині".
Повідомлення відредагував oksana d - 11 серпня 2012 22:13
Завжди для мене проблема, що приготувати на сніданок. Коли побачила цей рецепт він мене дуже зацікавив, от і вирішила сьогодні зранку приготувати ці сирні оладки.
Ліниві хачапурі (сирні оладки)
200 г твердого сиру, 200 г сметани, 2 яйця, 3 ст.л. борошна, кріп або петрушка, сіль.
Сир натерти на терці. Зелень дрібно порізати. Яйця злегка збити. Змішати всі продукти. Сіль добавляти дуже акуратно, тому що сир може бути соленим. Смажити на сковорідці під кришкою. Подавати гарячими, бо холодні теж смачні, але все ж не так як гарячі. Смачного!
Рецепт із сайту www. gotovka.com.ua
Повідомлення відредагував oksana d - 12 серпня 2012 11:55
Картоплю відварити в мундирах, почистити її. Готуємо часникове масло: часник почистити і подрібнити, додати до розтопленого масла. Петрушку дрібно порізати, сир натерти на дрібній терці. Все з"єднати, додати сметану, посолити, поперчити і добре розмішати. У форму змащену маслом викласти розрізану картоплю, а зверху викласти часникове масло. Запікати у духовці при 220 С - 20-30 хвилин. Смачного!
Рецепт з нету. Виходить дуже смачна картопля.
Повідомлення відредагував oksana d - 12 серпня 2012 17:50
Сьогодні попробувала приготувати свої любимі "Рафаелло". Вийшли дуже смачні і на смак такі як оригінал. Рецепт знайшла в неті.
Цукерки "Рафаелло"
Отже нам потрібно: 500 г сухого молока, 200 г цукрової пудри, 100 г кокосової стружки + 50 г для посипання, 200 г масла кімнатної температури, 100 г сметани.
Всі продукти перемішати, сформувати кульки і посипати кокосовою стружкою В середину можна дати горішок. Я ще ставила на 30 хвилин в холодильник.
З півпорції вийшло 15 шт.
Повідомлення відредагував oksana d - 13 серпня 2012 18:48
400 г теплого молока, 1 яйце, 1 пачка дріжджів ( сухі - 7 г ), 2 ст.л. цукру, 1 ч.л. солі, 25 г олії, борошна скільки візьме ( тісто має бути як густа сметана).
Тісто замісити, залишити щоб піднялося. Сформувати оладки і смажити на олії. Я сьогодні ще додала різані яблука.
Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 21:26
Картоплю треба почистити, вимити і відварити в підсоленій воді до готовності. Потім воду злити і зробити пюре. Крабові палочки і сир потерти на грубій терці, моркву на дрібній терці. Викласти це все в картопляне пюре, додати яйце, сіль, перець і все добре вимішати.
Із пюре зформувати котлетки, обмакнути в сухарі і смажити в сковорідці на олії.
Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 15 серпня 2012 19:55