я вражена вашими рецептиками , не мала змоги останні дні заходити на Дрімфуд, от тепер і листаю сторінками, Ви просто малодчинка , ціную вашу настирливість)))
Нам потрібно: 2 кг помідорів, 2 цибулини, 2 болгарських перця, пучок зелені, 1 головка часнику. Маринад: 1 л води, 6 ст.л. цукру, 2 ст.л. солі, 100 г оцту.
Помідори ошпарити кипятком і почистити шкірочку. Цибулю порізати півкільцями, перець - кільцями. Зелень порізати. Приготувати маринад: все з"єднати і довести до кипіння , остудити. Помідори викласти в посудину, перекласти зубчиками часнику , цибулею і перцем,зеленю, залити маринадом і залишити в прохолодному місці на 24 години.
Виходить шикарна закуска. Рецепт з журналу "Люблю готовить" № 8.
Оксаночка, дякую за запечені кабачки в омлеті. Швидкий, простий та смачний рецепт приготування. Бо, як приходиш з роботи , то потрібено шось швиденьке та смачненьке наготувати. Буду сьогодні робити на вечерю своєму сімейству. Помідорки без шкірки - теж смачні. Оксаночко, до тебе приємно заходити на гостину, на твою кухоньку, де завжди смачно, затишно, гостинно. Дякую!
Нам потрібно: 1 склянку ягід ( в мене малина), 4 яйця, 200 г масла,150 г цукру, ванільний цукор, 250-300 г борошна, 1,5 ч.л. розпушувача.
Масло розтерти з цукром і яйцями , всипати ягоди, перемішати. Борошно змішати з розпушувачем і з"єднати з масляно-яєчною масою. Тісто не повинно бути дуже густим. Змастити форму , вилити тісто і готувати до готовності.
Рецепт з журналу "Рецепти господині" № 7
Повідомлення відредагував oksana d - 18 липня 2012 22:49
1 кг картоплі, 2-3 цибулини, 300 г мяса, 100 г твердого сиру, 200 г майонезу, олія для змащення, сіль, мелений перець,2-3 морквини.
Картоплю почистити, вимити і розрізати на 6 частин. Цибулю почистити і дрібно нарізати.З"єднати цибулю та картоплю, посолити і поперчити за смаком, добре перемішати. М"ясо вимити та нарізати невеликими шматочками поперек волокон, додати до картоплі. Твердий сир натерти на грубій терці. Моркву натерти на терці і окремо її трошки підсмажити, потім додати до картоплі. Викласти м"ясо з картоплею і цибулею, морквою на змащену олією форму, посипати твердим сиром та зробити сіточку з майонезу. Запікати при 200 С - 1 годину. Смачного!
Цей рецепт знайшла в журналі "Люблю готовить" № 8
Повідомлення відредагував oksana d - 19 липня 2012 22:11
Продукти для рецепту: 2 баклажани, 4-5 середніх помідорів, 250 г твердого сиру, сіль, часник, сушений або свіжий порізаний базилік.
Баклажани ріжемо колечками, не дорізуючи до кінця. Зрізи змащуємо сіллю, часником і базиліком. Перешаровуємо кружечками помідорів і скибочками сира. Завертаємо кожен баклажан у фольгу.
Запікаємо в духовці протягом 40 хвилин при 200 градусах. Потім знімаємо верх фольги і ще печемо 10-15 хвилин. Смачного!