Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
oksana d
21 липня 2012 20:39
Повідомлення #201


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Апетитні макарончики.


Макарони - 300 г, фарш - 400 г, 1 яйце, 50 г твердого сиру, 1 цибулина, томатний соус або кетчуп - 3 ст.л., сіль, сухе вино - 0,3 склянки, олія.
Соус: 1 жовток, вершки - 150 г, сир твердий - 150 г.

Підсмажити на олії дрібно порізану цибулю. Окремо підсмажити фарш, коли він буде практично готовим, влити вино, коли випарується, добавити цибулю, томатний соус, посолити і поперчити. Відварити макарони, злити воду і поки макарони гарячі , додати яйце і сир, розмішати.
В форму для запікання викласти половину макаронів, потім фарш і накрити знову макаронами, зверху залити соусом і посипати твердим сиром. Запікати при 190 С - 30-40 хвилин.
Виходить дуже смачно.





Цей рецепт знайшла на сайті "Хлібопічка". Я вино не додавала.

Повідомлення відредагував oksana d - 21 липня 2012 20:48
Перейти на початок сторінки
oksana d
21 липня 2012 22:46
Повідомлення #202


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Тушкована свинина з грибами у вершковому соусі.


800 г нежирної свинини, 350 г грибів, 1 велика цибулина, 400 мл вершків, сіль, перець.

М"ясо маринуємо не менше 2-3 годин ( я натирала перцем, сіллю і часником). Дрібно ріжемо гриби і цибулю. Підсмажуємо на сковорідці до румяного кольору. Додаємо вершки, солимо, помішуючи, готуємо пару хвилин. Поміщаємо свинину у форму. Виливаємо соус на свинину.


Запікаємо під фольгою в розігрітій духовці при 195 С приблизно 2 години. Останні півгодини знімаємо фольгу, щоб м"ясо підрум"янилося.



Рецепт з нету.

Повідомлення відредагував oksana d - 21 липня 2012 22:47
Перейти на початок сторінки
oksana d
22 липня 2012 13:49
Повідомлення #203


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Оладки "Лапушки"


1 склянка кефіру, 1 яйце, 1 склянка борошна, 2 ст.л. цукру, 2 ст.л. вершкового масла, 1/2 ч.л. соди, 1/4 ч.л. солі, 1 ч.л. порошку до печива, ванільний цукор.

В мисці змішати яйце, кефір, вершкове масло, цукор і ванільний цукор.В окремій посудині борошно, сіль, соду і порошок до печива. Акуратно змішати і дати постояти 20 хвилин.
Ложкою викладати на розігріту сковорідку з олією і обсмажувати з двох сторін. Оладки можна подавати з ягодами, сметаною, варенням...(я подавала з чорницею і сметаною).Виходять дуже смачні. З цієї порції виходить приблизно біля 20 оладок.

Перейти на початок сторінки
oksana d
22 липня 2012 15:32
Повідомлення #204


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Шпарагівка з томатами.


На 500 г шпарагівки нам потрібно: 1 цибулина, 2 помідора, 2 ст.л. томатної пасти, 1-2 ст.л. оливкової олії, 2 зубці часнику, 1/2 склянки води або бульйону овочевого, сіль, перець.

Цибулю та часник почистити і дрібно посікти. Розігріти сковороду з олією, злегка обсмажити цибулю з часником до мякості. Помідори порізати невеличкими кубиками, стручки шпарагівки теж порізати. На сковороду до цибулі добавити томатну пасту, помідори і шпарагівку, посолити, поперчити, перемішати. Влити воду , прикрити кришкою і тушкувати на маленькому вогні до готовності ( 20-30 хвилин).
Смакує і холодною ,і теплою.



P.S.Я шпарагівку перед тим як додати в сковорідку, кинула на кипяток десь на 5 хвилин. Рецепт з нету. Смачного!

Повідомлення відредагував oksana d - 22 липня 2012 15:33
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
22 липня 2012 18:14
Повідомлення #205


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Оксаночко!!! :a0a:
Дуже приємно забігати на Твою кухоньку,де завжди можна спробувати смачні страви і записати новий,оригінальний рецепт!!
Дякую за Твою фантазію і натхнення,які підвищують настрій всім господинькам)))

***********************************************************

У мене сьогодні свято,йду на побачення,то ж прошу Господиню-Оксану :залишити ... всіх страв -подвійну порцію,-особисто для мене і мого кавалера)))Мурррр-мяу!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 17 серпня 2012 09:18
Перейти на початок сторінки
oksana d
22 липня 2012 18:34
Повідомлення #206


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: Майя Шутенко
Дуже приємно забігати на Твою кухоньку,де завжди можна спробувати смачні страви і записати новий,оригінальний рецепт!!Дякую за Твою фантазію і натхнення,які підвищують настрій всім господинькам)))


Дякую від широго серця!!!! Мені дуже приємно чути теплі слова!

Дуже вдячна всім дівчатам за оцінки і відгуки. Велика нагорода для мене, що Ви заходите в гості на мою кухоньку! Дякуюююю!



Перейти на початок сторінки
oksana d
22 липня 2012 18:48
Повідомлення #207


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Крем із кефіру.


Захотілося чогось солодкого, а пекти, щось не було бажання, і я в неті натрапила на цей рецепт, і вирішила приготувати, бо якраз всі продукти були вдома. Результатом дуже задоволена.

Інгредієнти: 1 л кефіру, 200 г сметани, цукор за смаком ( я брала 1 склянку), ванільний цукор, 1 ст.л. желатину, вода.

Желатин залити водою і залишити на 30-40 хвилин для набухання. Потім на повільному вогні при інтенсивному помішуванні ,дати крупинкам розійтися , але не доводити до кипіння і охолодити до кімнатної температури.
Кефір, сметану, цукор і ваніль перемішати у великій мисці і збивати міксером протягом 5-6 хвилин. Потім, продовжуючи збивати, повільно, цівкою додавати желатин. Збивати 4-5 хвилин. Отриману масу треба розлити в широкі фужери, піали або невеликі вазочки і поставити в холодильник на 2-3 години.
Я на низ дала чорницю.



Смачного!

Повідомлення відредагував oksana d - 22 липня 2012 19:08
Перейти на початок сторінки
oksana d
23 липня 2012 20:22
Повідомлення #208


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Швидке дріжджове тісто для піци


1 ч.л. сухих дріжджів, 3/4 склянки теплої води, 1/4 ч.л. солі, 1 ч.л. цукру, 1 ст.л. олії ( я давала оливкову), приблизно 2 склянки борошна.

В посудину влити теплу воду, добавити дріжджі, цукор, сіль, олію. Розмішати. Продовжуючи розмішувати, додати борошно. Тісто повинно прилипати до рук. Головне не переборщити з борошном, бо тісто стане сухим. Накрити рушником і поставити в тепле місце на 30 хвилин. Тоненько розкачати ( посипати борошном стіл і тісто), перекласти у форму і змазати олією. Зверху викласти начинку і поставити у духовку. Пекти до готовності.





Рецепт від моєї співробітниці.

Повідомлення відредагував oksana d - 23 липня 2012 20:26
Перейти на початок сторінки
oksana d
23 липня 2012 20:34
Повідомлення #209


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Пікантна овочева ікра.


Нам потрібно: 1,5 кг кабачків, 1 солодкий перець, 3-4 цибулини, 2-3 помідора, 2-3 зубчики часнику ( як для мене можна і більше), 2-3 морквини, мелений чорний перець, сіль за смаком.

Кабачки очистити та нарізати кубиками. Залити їх наполовину водою і тушкувати на середньому вогні до мякості. Остудити. Моркву натерти на терці, цибулю подрібнити і обсмажити на олії. Теж остудити.
Перекласти кабачки і цибулю з морквою у блендер, додати туди ж часник, нарізані помідори і перець. Посолити, поперчити. Подрібнити. Якщо немає блендера, то можна 2 рази пропустити через мясорубку.
Овочеву суміш перекласти у велику каструлю, поставити на слабкий вогонь і тушкувати під кришкою, поки маса не набуде ніжної консистенції. За бажанням можна додати столову ложку томатної пасти.



Виходить неймовірно смачна ікра. Рецепт з журналу "Смачно і просто" № 6 (2011р).
Перейти на початок сторінки
oksana d
24 липня 2012 19:37
Повідомлення #210


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Курячі котлети "Швидкі" з капустою.


Потрібно: 1 куряче філе, 2 яйця, 1/2 качана капусти, 2 ст.л. манки, 1 цибулина, сіль, перець., 3 ст.л. сметани, олія.

Куряче філе порізати невеликими кубиками. Капусту тонко нашаткувати. Цибулю дрібно нарізати. Яйця злегка збити зі сметаною. З"єднати капусту, куряче філе, цибулю, яєчно-сметанну масу, манку, перець,сіль і добре перемішати.
Отриману масу викладати столовою ложкою на сковорідку з розігрітою олією і обсмажувати з 2-х сторін по 5-7 хвилин.
Котлети вийдуть ще ніжнішими, якщо нашинковану капусту залити на 2-3 хвилини кипятком.
Смачного!

Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 03:36

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100