"Мясна квасолька".
Нам потрібно: фарш - 500 г, квасоля - 2 склянки, помідори - 3 шт, цибуля - 2шт, 2 зубчики часнику, вода або бульон - 1 склянка, лавровий листок, паприка, любимі приправи.
Квасолю потрібно замочити на ніч. В кастрюлі ( я брала гусятницю) розігріти олію. Цибулю порізати дрібно. В кастрюлю добавити цибулю і фарш, на сильному вогні обсмажити до коричневого кольору. Поки мясо смажиться, приготувати соус: в блендері збити часник і помідори. Цей соус добавити до фаршу,потім добавити лавровий листок, паприку, приправи. Влити гарячий бульон або воду, все добре перемішати, довести до кипіння і додати квасолю . Знову перемішати, накрити кришкою, зробити маленький вогонь і готувати біля 1,5 години (поки не буде готова квасоля).
Можна квасолю зварити окремо ( я так і робила) і тоді додавати менше бульону і варити біля 50 -60 хвилин. Смачного!
P.S. Смакота неймовірна. В мене чоловік дуже любить квасольку, то він оцінив ,йому дуже засмакувало.