Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
oksana d
28 червня 2012 18:32
Повідомлення #161


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Освіжаючий напиток "Вітамін"


Нам потрібно: 1 апельсин, 1 морква, лимонна кислота, цукор, вода - 3л.

Апельсин і моркву почистити ( з апельсина зрізати цедру, білу шкірочку, тільки беремо мякоть) і подрібнюємо блендером ( робимо кашку). До води (бажано кипяченої і холодної) додаємо кашку з моркви і апельсина, цукор і лимонну кислоту за смаком. ( я давала 4 ст.л. цукру і 1ч.л. кислоти). Все це добре перемішати і поставити на ніч на холод. Зранку процідити і перелити в пляшки, поставити у холодильник.

Смачного! Рецепт з нету.


Повідомлення відредагував oksana d - 28 червня 2012 23:09
Перейти на початок сторінки
oksana d
28 червня 2012 19:45
Повідомлення #162


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Капуста з грибним соусом.


1/2 качана великої білокачанної капусти( в мене 1 маленька), гриби любі (в мене печериці) - 500 г, 1 цибулина, олія для смаження, 1 ст.л. борошна, 200 г сметани, твердий сир - 100 г, сіль, перець.

Капусту розрізати на 4 частини і опустити в киплячу підсолену воду, варити 10 хв, відцідити. Духовку нагріти до 200С.
Гриби порізати крупно, цибулю кубиками. На розігрітій сковорідці обсмажити гриби і цибулю десь біля 10 хвилин, посипати борошном і підрум'янити , добавити сметану, чуть-чуть води, посолити, поперчити і накрити кришкою. Тушити на маленькому вогні 10 хвилин.
Форму, в якій будете запікати змазати олією. Викласти половину капусти рівним шаром, потім половину грибного соусу, присипати сиром і повторити .( я робила один шар).



Поставити в духовку на 15-20 хвилин. Смачного!



Рецепт з нету. Смакота неймовірна.

Повідомлення відредагував oksana d - 28 червня 2012 19:49
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
28 червня 2012 20:36
Повідомлення #163


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
якої смакоти ти наготувала, попробую і собі зробити напіток.
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
28 червня 2012 21:10
Повідомлення #164


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Оксанко,часто заходжу на гостину,бо постійно пригощаєш новими смаколиками.Молодчинка!!!

Маю питання до рецепту "Капуста з грибним соусом".Що робити з капустою? Як її різати,просто на четверо і відварити,чи потім дрібніше порізати?
Перейти на початок сторінки
oksana d
28 червня 2012 21:33
Повідомлення #165


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: Galina_Nedomirko_
Маю питання до рецепту "Капуста з грибним соусом".Що робити з капустою? Як її різати,просто на четверо і відварити,чи потім дрібніше порізати?



Я капусту розрізала просто на 4 частини, але вона в мене була маленька і обовязково вирізати кочерижку. На наступний раз я буду розрізати на більше частин, бо як для мене, коли менші частини, то смачніше.
Перейти на початок сторінки
oksana d
28 червня 2012 21:44
Повідомлення #166


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Пиріг з грушами і горіхами.


3 грушки, 200 г горіхів, 200 г масла, 150 мл молока, 2 яйця, 4 ст.л. борошна, 4 ст.л. цукру, 1 ч.л. порошку до печива, сіль.

75 г масла ( я давала 40г), цукор і порізані кубиками груші покласти в сковорідку і закармелізувати ( 10-15 хвилин). Відділити білки від жовтків.
Жовтки, борошно, порошок і сіль - збити міксером. Добавити масло , горіхи(або порізати або збити блендером) і молоко. Все перемішати і додати збиті білки.
На дно форми викласти грушки і залити тістом. Випікати 30-35 хвилин при 180С. Після випічки дістати форму і покласти зверху тарілку і все разом перевернути. Тепер грушки будуть зверху, а тісто внизу. Зверху можна посипати пудрою. Смачного!





Рецепт із сайту"Хлібопічка".

Повідомлення відредагував oksana d - 28 червня 2012 21:49
Перейти на початок сторінки
oksana d
29 червня 2012 19:31
Повідомлення #167


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Торт без випічки"Маковий хрустик"


Цей тортик досить смачний і легкий , а літом смакує особливо.

Нам потрібно: 200 г печива "Хрустик з маком", 500 г сметани,1 склянка цукру, 30 гр желатину, 1 склянка води, 150 г ізюму, 150 г горіхів ( в мене небуло).

Печеня поламати, добавити ізюм і порізані горіхи. Сметану збити із цукром. Желатин розвести в склянці гарячої води і вилити в сметану, добре перемішати.
Форму для торта застелити плівкою, висипати хрустик з ізюмом і горіхами, залити сметаною із желатином. Поставити в холодильник на чотири години. Зверху я посипала кокосовою стружкою. Смачного!






Рецепт з нету.

Повідомлення відредагував oksana d - 29 червня 2012 20:40
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
29 червня 2012 19:56
Повідомлення #168


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: oksana d
Торт без випічки"Маковий хрустик"

Я роблю також тортик лише замість ізюму і горіхів ставлю вишні, а такий варіант ще не пробувала.
Перейти на початок сторінки
oksana d
29 червня 2012 20:02
Повідомлення #169


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: лесик-лисик
замість ізюму і горіхів ставлю вишні,



Наступний раз обовязково спробую з вишнями, я ще робила такий тортик і додавала курагу, теж було супер.
Перейти на початок сторінки
oksana d
29 червня 2012 21:01
Повідомлення #170


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цвітна капуста запечена із сиром.


Нам потрібно: 1 головку цвітної капусти (невелику), 2 цибулини, 1,5 склянки молока, 150-200 г твердого сиру, 2 ст.л. борошна, сіль, перець, 100 г вершкового масла.

Капусту розібрати і відварити в підсоленій воді десь біля 10 хвилин ,якщо хочете, щоб вона хрустіла, акщо не хочете, то хвилин 20 . Відцідити.
Цибулю дрібно порізати і обсмажити на маслі, добавити борошно, посолити, поперчити, неперервно помішуючи влити молоко - довести до кипіння і виключити.



У форму викласти капусту



Залити молочним соусом і зверху посипати тертим твердим сиром.



Запікати у розігрітій духовці при 200 С - 15-20 хвилин. Смачного!


Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 08:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100