Фрикадельки в сметанному соусі.
Нам потрібно: фарш - 500-700 г , 1 яйце, 1 морква, 2 зубчики часнику, 200 г сметани, сіль, перець, зелень, борошно.
Фарш викласти в глибоку посудину, добавити яйце, часник, сіль, перець, терту на дрібній терці моркву. Добре перемішати. Сформувати із фаршу невеликі кульки і обваляти їх у борошні.
В глибокій сковорідці розігріти олію і викласти туди фрикадельки.
Обсмажити фрикадельки до золотистого кольору. Декілька раз їх перевертати.
Сметану розвести в 150-200 г кипяченої води, посолити. Залити цим соусом фрикадельки і тушити під кришкою до готовності, декілька раз перевертати.
Добавити дрібно порізану зелень, перемішати, виключити вогонь і дати фрикаделькам настоятися під кришкою.
Смачного!
Рецепт з сайту "Карта вкуса".