Свинина з овочами у вершковому соусі.
Нам потрібно: 500 г нежирної свинини, перець, помідори, цибуля, вершки -200 мл, сіль, перець, спеції, зелень, 2-3 зубчики часнику, солодка паприка мелена.
М"ясо ріжемо на маленькі кусочки, перець - кубиками, помідори, я потерла на терці, цибулю - кільцями.
Свинину швидко обсмажуємо з цибулею і посипаємо паприкою, солимо, перчимо. Мясо заливаємо гарячою водою, так щоб вона покрила її повністю, як закипить, тушимо під кришкою, до готовності мяса. Додаємо часник, помідори, перець - перемішуємо, тушимо хвилин 15. В кінці добавляємо вершки, зелень і доводимо до готовності - це приблизно біля 5-7 хвилин. Смачного!

P.S. Замість свинини можна використовувати куряче мясо.