Оксаночко, дякую за смачний та швидкий рецепт "Манного кекса з полуницею". Спробувала, дуже сподобався дітям. Поки пішла зірвати полуницю, тісто настоялось. Швидко в духову шафу і десерт готовий. Швидко та смачно! Рекомендую всім форумчанкам, поки ще сезон полуниці.
Повідомлення відредагував alina - 14 червня 2012 09:10
Цей десерт дуже швидко готується. Ніжний і смачний! Я його знайшла на сайті "Хлібопічка".
Нам потрібно : 1 упаковку желе, пакет сметани(400 г), вода гаряча - 200 мл, цукрова пудра.
Спочатку розводимо желе гарячою водою ( якщо упаковка розрахована на 400 мл, ми беремо - 200 мл, тобто половину). Добре розмішуємо і ставимо на холод. Потім желе збиваємо із сметаною ( я збивала міксером), добавити 1 ч.л. цукрової пудри. Збивати потрібно біля 5 хвилин. Я ще додала трошки кокосової стружки. Розливаємо в келихи і ставимо в холодильник! Смачного!
P.S. В цей десерт можна додавати шоколад, фрукти, курагу, ізюм...
Повідомлення відредагував oksana d - 14 червня 2012 18:24
Нам знадобиться: 400 г сиру, 1 яйце, 3 ст.л. борошна, цукор до смаку, 6-9 штук кураги, 8-12 шт. чорносливу без кісточок, олія.
Спочатку підготуємо чорнослив і курагу. Курагу залити гарячою водою, чорнослив добре теплою і залишити набухати на 30-60 хвилин. Потім їх дрібно нарізаємо. Сир перетираємо, додаємо цукор і добре перемішуємо. Додаємо яйце, борошно і знов перемішуємо. Борошна може знадобитися більше, якщо сир вологий. Припудрюємо пальці борошном і формуємо коржики. На середину коржика кладемо чайну ложку начинки і заліплюємо. Смажимо на олії. Можна подавати зі сметаною, варенням, медом. Я подавала з трускавкою і сметаною. Дуже вийшло смачно! Рецепт зі сайту Relax.UA.
P.S. З цієї порції в мене вийшло 12 сирничків і начинки трошки залишилося.
Повідомлення відредагував oksana d - 16 червня 2012 10:06
В кастрюлю покласти мясо ( в мене кусочки свинини) і зварити бульйон. Потім 3 морквини потерти на грубій терці і додати до бульйону, 2-3 картоплини почистити і порізати кубиками, теж кинути в бульйон. 0,5 головки цвітної капусти помити і порізати, як вам більше подобається - додати до моркви з картоплею. Посолити , поперчити. Коли буде готова картопля, додати 0,5 банки консервованої кукурудзи ( без рідини) і щоб воно прокипіло хвилин 5-10. В кінці додаємо дрібно нарізану зелень. Смачного!
P.S. В мене чоловік не любить кукурудзи, але суп попробував і сказав , що досить смачно і попросив добавки.
М"ясо ріжемо на маленькі кусочки, перець - кубиками, помідори, я потерла на терці, цибулю - кільцями.
Свинину швидко обсмажуємо з цибулею і посипаємо паприкою, солимо, перчимо. Мясо заливаємо гарячою водою, так щоб вона покрила її повністю, як закипить, тушимо під кришкою, до готовності мяса. Додаємо часник, помідори, перець - перемішуємо, тушимо хвилин 15. В кінці добавляємо вершки, зелень і доводимо до готовності - це приблизно біля 5-7 хвилин. Смачного!
P.S. Замість свинини можна використовувати куряче мясо.