Сирник шоколадний
для тіста потрібно
3 склянки борошна+1 пач.розпушувача
170 г маргарину(охолодженого) натерти на терці
2 жовтка + 2,5 ст.ложки цукру+ 2-3 ст. ложки сметани + 2-3 ст. ложки какао
замісити тісто та розділити на дві частини (1/3 и 2/3) поставити до холодильника
для начинки я беру свіжий, добре віджатий сир (приблизно 500 гр)
Все змішую за допомогою кух. комбайна, додаю почерзі:
0,5 кг сиру,
1 пачка пудингу ,
скл. цукру ,
1,5 ст.ложки олії,
1,5 ст. ложки сметани
і поступово додаю скл. молока.
У форму з високими бортами викласти 2/3 тіста, на тісто сиркову масу, а зверху решту тіста потерти, випікати при 180 гр. 50-60 хв.
Зверху залити шоколадною помадкою та притрусити цукровою пудрою.