Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини, мої улюблені рецепти
gutka
15 вересня 2009 13:57
Повідомлення #91


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
приготувала Лавашний пиріг зі сиром
мені дуже сподобалось, тож ще не один раз приготую, тільки не було вдома родзинок, та всеодно СМАЧНО, дякую Ірині за гарну ідею та рецептик див.тут


Повідомлення відредагував gutka - 16 вересня 2009 21:00
Перейти на початок сторінки
ir71
15 вересня 2009 14:30
Повідомлення #92


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Катя,рада що тобі сподобалось.Мене інколи цей пиріг виручає,у мене його люблять.
Перейти на початок сторінки
gutka
16 вересня 2009 22:06
Повідомлення #93


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
пропоную свій рецепт приготування сала
шматок свинного сала , яке гарно переросле м"ясом, натерти добре сіллю та чорним меленим перцем, через 2-3 години нашпигувати сало зубками часнику та лавровим листям та покласти у каструлю, де вже кипить вода, перед зануренням облити оцтом (сало оцет не вбирає) Нехай вариться приблизно 1,5-2 години ( залежить від величини) , після чого дістати, обваляти у суміші чорного та гострого червоного перцю - це для тих хто любить пікантне, інакше посипати готовою сумішю приправ для сала та охолодити, перед тим як нарізати покласти на хвилин 10 до морозильної камери.

Повідомлення відредагував gutka - 22 вересня 2009 17:24
Перейти на початок сторінки
gutka
16 вересня 2009 22:11
Повідомлення #94


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
у мене вдома є чайний гриб (про нього можна багато прочитати в неті)

через кожних 5-6 днів ми отримуємо чудовий легко газований квас
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
16 вересня 2009 22:16
Повідомлення #95


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
О, в нас той гриб тоже в людей є. Сиділа одного разу в коліжанки, тай зазираю в ту банку, а далі не витримала, тай питаю, чого ти банку не помиєш, шось там вже забродило, а вона з мене рже і каже шо то класна така штука, всі сім'я п'є lol

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
уляночка
16 вересня 2009 22:18
Повідомлення #96


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
О, бачу, що у нас нове кулінарне хоббі. Тема сала!!! Гутка, я твоє сало також спробую!
Перейти на початок сторінки
уляночка
16 вересня 2009 22:20
Повідомлення #97


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
А розкажіть про той гриб мені smile
Перейти на початок сторінки
gutka
16 вересня 2009 22:31
Повідомлення #98


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
ну значить розказую
по-перше потрібно дістати сам чайний гриб, а далі потрібно діяти таким чином, принаймі так роблю я, моя сестричка,
в 3- літровій банці заварити 1,5 л чаю(можна чорний, можна зелений) додати 5-6 ст. ложок цукру та коли охолоне помістити в чай сам гриб, зав"язати банку складеною в два-три шари марлею й залишити на 5-6 днів, після чого квас можна пити, рекомендують його вживати за 0,5 год до їжі або 2 год після їжі (скажу чесно ми незавжди цього дотримуємось)
Перейти на початок сторінки
уляночка
16 вересня 2009 22:34
Повідомлення #99


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
а для чого цей гриб пити? щось лікує?
Перейти на початок сторінки
gutka
16 вересня 2009 22:39
Повідомлення #100


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
напій нагадує мені легкогазований квас, нашій родині смакує, а ще кажуть що він має корисні властивості тут, ще хочу додати що він розмножується, і я завжди після того, як зливаю готовий квас,то перед тим коли гриб перекладаю до свіжого чаю, заливаю його на годинку дві холодною перевареною водою

Повідомлення відредагував gutka - 19 вересня 2009 07:24
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 17:46

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100