Котлети зі щуки
Так готувала моя бабуся
щуку ріжу на порційні шматочки відділяю кістки та шкіру(обережно аби не пошкодити), м"ясо риби потрібно змолоти додати розмочену в молоці черству булку, ріпчасту цибулю, яйця, вершкове масло, трішки тертої моркви, сіль, перець добре вимісити, фарш повинен бути ніби трошки рідкуватим, тоді формую мокрими руками котлетку і загортаю її шкірою
готові котлети підсмажити на олії з обох боків та скласти до банячка з товстим дном, попередньо на дно викласти порізану кружальцями сиру моркву, а краще цукровим буряком, підсмаживши всі котлети додати трішки гарячой води та накривши покришкою притушити 20-30хв на маленькому вогні
смачні теплі, а холодні ще смачніші...на гості ми готуємо цю страву завчасно