Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини, мої улюблені рецепти
gutka
10 вересня 2009 23:40
Повідомлення #61


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Котлети зі щуки




Так готувала моя бабуся
щуку ріжу на порційні шматочки відділяю кістки та шкіру(обережно аби не пошкодити), м"ясо риби потрібно змолоти додати розмочену в молоці черству булку, ріпчасту цибулю, яйця, вершкове масло, трішки тертої моркви, сіль, перець добре вимісити, фарш повинен бути ніби трошки рідкуватим, тоді формую мокрими руками котлетку і загортаю її шкірою
готові котлети підсмажити на олії з обох боків та скласти до банячка з товстим дном, попередньо на дно викласти порізану кружальцями сиру моркву, а краще цукровим буряком, підсмаживши всі котлети додати трішки гарячой води та накривши покришкою притушити 20-30хв на маленькому вогні
смачні теплі, а холодні ще смачніші...на гості ми готуємо цю страву завчасно

Повідомлення відредагував gutka - 11 вересня 2009 06:55
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
11 вересня 2009 08:19
Повідомлення #62


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Так інтересно! Смачненькі котлетки! Ще ніколи таких не їла!МОЛОДЕЦЬ! wink
Перейти на початок сторінки
ir71
11 вересня 2009 16:00
Повідомлення #63


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Перейти на початок сторінки
gutka
12 вересня 2009 12:29
Повідомлення #64


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Перейти на початок сторінки
gutka
12 вересня 2009 16:37
Повідомлення #65


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Пиріжки бабці Ліди

5-6 картоплин зварити, злити воду (невиливати), розім"яти

як пюре буде теплим додати води з картоплі, 25 г дріжджів, трішки цукру, солі, борошна та залишити в теплі аби підійшло

Потім додаючи борошно замісити "молодо" та виробляти пиріжки на дошці (тісто брати ложкою)

готові пиріжки залишити, щоб підійшли і смажити на олії

гарячі класти у каструлю з покришкою

для начинки можна використовувати капусту, варену квасолю, м"ясо (попередньо відварене та змелене)

Для приготування начинки із квашеної капусти її віджимають (якщо вона дуже кис­ла, то її треба промити 2—3 рази у холодній воді й ретельно віджати), дрібно ріжуть, кладуть шаром завтовшки не більш як 3 — 4 см у широку посудину з товстим дном із розігрітою олією і, періодично помішуючи, злегка обсмажують, потім додають невелику кількість бульйону або води і при слабкому нагріванні тушкують до готовності. Наприкінці тушкування рідина має зовсім випаруватись. У готову капусту додають дрібно нарізану пасеровану цибулю, цукор, перець, сіль, дрібно нарізану зелень петрушки й перемішують.
Перейти на початок сторінки
ir71
12 вересня 2009 16:40
Повідомлення #66


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Ой а тут так пиріжками пахне...я щось у літку до пиріжків недотягуюсь.Все більше зимою печу.
Перейти на початок сторінки
gutka
12 вересня 2009 16:40
Повідомлення #67


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Пиріг святковий


25 г дріжджів розтерти з 3 ст. ложками цукру додати 6 ст. ложок сметани, 2 яйця, все ретельно розтерти

1 пачку маргарину(200 г) перетерти з 1 скл. борошна, додати решту і замісити тісто, розділити на 2 частини, залишити на годину у теплі

Приготувати

Сирну масу: 2 чашки сиру, 3 ст.ложки манки, 2 яйця, 1 пачка ванілі, цукор за смаком

Мак: 2 скл. перетертого з цукром маку

Яблука: 4 великі яблука без шкірки порізати дольками 100 г цукру трішки води притушити на пательні

Викладати на бляшку половину тіста (формувати борти) мак, сир, яблука, зверху решту тіста

Випікати 40 хв. При високій температурі
Перейти на початок сторінки
gutka
12 вересня 2009 16:43
Повідомлення #68


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
мене таким пирогом пригостили на роботі, я переписала рецепт і вже його пекла, але нажаль невстигла зробити фото, це дууууже смачний пиріг, тож фото буде пізніше
Перейти на початок сторінки
вітeр
12 вересня 2009 16:50
Повідомлення #69


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
буду чекати на фото бо дуже апетитно таке читати.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
12 вересня 2009 21:21
Повідомлення #70


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Прочитала рецепт пирога і думаю, що він смачний! love
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 07:05

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100