Сьогодні приготувала скумбрію мариновану від
Ludany 1 скумбрія, порізати навскоси, кожен почистити(не розрізаючи черевце), добре промити.
Маринад
50 мл оливкової олії
3 ст. ложки води
1 ст. ложка винного оцту
3 горошини запашного перцю
1 лавровий листок
сіль, цукор(по щіпці)
1 зубчик часнику
кріп
Оливкову олію, воду, оцет ,сіль, цукор, перець і лавровий листок покласти в каструльку і довести до кипіння.
Залити маринадом рибу в широкій каструлі, довести до кипіння.
Дати покипіти хвилин 8 (по 4 хв з кожної сторони) .
Зняти каструлю з вогню і посипати часником і кропом
Залишити рибу в каструлі години на дві.
Смачна і теплою і холодною.