Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини, мої улюблені рецепти
Larisa
6 вересня 2009 19:31
Повідомлення #31


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
КАТРУСЮ, З ВІДКРИТТЯМ КУЛІНАРНОЇ ТЕМКИ !!!



Дуже гарні і доступні руцепти.Рада,шо ти приєдналася до нашої компанії !!!!

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
gutka
6 вересня 2009 20:16
Повідомлення #32


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
у нас в містечку річка, колись було дуже багато риби: линки, карпи, щуки, соми...сьогодні також можна купити річкової риби, але у річці її набагато менше,тож з малечку люблю рибні страви, а моя бабуся була весільною господинею по стравах з риби, тож деякі страви мене навчила готувати мама.
на днях готувала рибні котлетки, правда рибу купувала морожену, на базарі

рибні котлетки
(сайда)




сайда (1,1-1,2 кг)
2 скибочки сухого батона (розмочити в молоці)
2-3 яйця
цибулина, морква (аби застелити нею дно форми)
50 г вершкового масла,
сіль, спеції
сметана, майонез
відокремити рибне філе від шкіри та кісток і змолоти з цибулею, додати яйця, булку, сіль, спеції, масло
фарш добре вимішати і трішки збити, сформувати та підсмажити котлетки, які викласти у форму з морквою, полити сметаною та майонезом (навпіл вимішаними), можна притрусити тертим твердим сиром, поставити не надовго до духовки

Повідомлення відредагував gutka - 2 лютого 2010 18:15
Перейти на початок сторінки
gutka
6 вересня 2009 21:15
Повідомлення #33


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Скумбрія запечена


так виглядає перед тим, як потрапити у духовку



надаю перевагу рибі спеченій у духовці

скумбрію (чи карпа, амура) добре натерти сіллю, білим перцем, можна приправою до риби та скропити лим.соком, дати так трохи постояти

а тим часом притушити на росл. олії цибулю з морквою, коли охолоне, нафарширувати нею рибу, зробити надрізи

овочі(моркву, цибулю, помідори) порізати грубими скибочками
розкласти так ніби зробити "подушку" для риби

та запекти у фользі чи у рукаві для запікання. СМАЧНОГО

Повідомлення відредагував gutka - 16 жовтня 2010 12:36
Перейти на початок сторінки
Яночка
6 вересня 2009 21:24
Повідомлення #34


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Поздоровляю з відкриттям темки!!!
Гарна хазяйка!
Апетитні фотки!
Смачні рецепти!
Перейти на початок сторінки
gutka
6 вересня 2009 21:31
Повідомлення #35


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Перейти на початок сторінки
gutka
6 вересня 2009 22:20
Повідомлення #36


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
маю ***надцять років форму для випікання горішків див.тут, коли їх приготую на гостинну, на другий день майже не лишається
ГОРІШКИ




Для тіста

3 скл. борошна
1/2 скл цукру
1 пачка маргарину 250 грам
2 яйця
0,5 ч. ложки соди (соду гашу у ложці сметани)
дрібка солі

до борошна стерти пачку маргарину, додати яйця зтерті з цукром та соду і замісити еластичне тісто, формувати кульки(жолуді) і пекти у добре розігрітій формі

КРЕМ

1 банка згущеного молока його я варю 2 год., коли охолоне відкриваю
До 300 грамів масла кімнатної температури додаю по- трошки згущене молоко, коли кремом наповнюю горішки кладу у кожен по половинці грецького горіха

а ще можна обкачати готові горіхи у какао порошку
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
6 вересня 2009 22:36
Повідомлення #37


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Катруся, у тебе сьогодні рибний день! wink Класна рибка!!!! love
Гарні горішки! Дуже їх люблю!! love

Перейти на початок сторінки
gutka
7 вересня 2009 09:50
Повідомлення #38


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Перейти на початок сторінки
ir71
7 вересня 2009 10:32
Повідомлення #39


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Катя,у тебе знову запах смакоти на кухні.Гарна ти господиня!!!Я дуже рада що ти до нас прийшла.
Перейти на початок сторінки
Надія
7 вересня 2009 12:41
Повідомлення #40


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Всі рецепти файні, особливо рибка! love love Так би й посмакувала! love love
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 13:14

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 113
Гостей: 110
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100