Доброго вечора всім, у мене сьогодні праздник, щойно гості пішли додому, а я вирішила заглянути на улюблену сторіночку. Можливо ще хтось загляне на вечерю, але наразі маю вільну хвилинку.
Я на сьогодні приготувала салат, який готувала давненько(можливо це не буде для вас новиною), просто у зв'язку з епідемією купувала декілька гранат, тож пригадала цікавий і смачний салатик. Тож до вашої уваги салат:
ГРАНАТОВИЙ БРАСЛЕТдля приготування необхідно
відварене м'ясо (у мене куряче філе)
картопля
буряк
морква
грецькі горіхи
майонез та зерна граната
Овочі відварити, почистити та потерти на тертку. Горіхи подрібнити.
На тарілочку поставити склянку (яка має завужене дно) і викладати почергово промазуючи майонезом розібране на волокна відварене м'ясо, далі картопля, морква, буряк, горіхи знову м'ясо, картопля, морква, буряк і поставити на декілька годин до холодильника перед подачею склянку вийняти та посипати "браслет" зернами граната.