Пиріг сирний
приготувала за рецептом http://www.forum.u-samovara.ru/index.php?showtopic=1337
у мене вийшов трішки інший на вигляд
Бисквітне тісто на сметані:
2 яйця
1/2 ст. цукру
1 ст. сметани
1/2 ч.л. соди
1 ст. муки
2 ст.л. розтопленого вершкового масла
Начинка:
500 г сиру
1 ч.л ванільного екстракту
1/2 ст. цукру (або на ваш смак)
3 яйця
1 ст.л. манної крупи
У сирну начинку можна додати ягоди або родзинки.
Форма діаметром 24
Приготування:
Яйця збити з цукром
додати сметану, розтоплене масло і просіяну муку.
Все змішати до однорідної маси
Приготування начинки:
сир, яйця, цукор , ванілін і манну крупу з'єднати разом
Дуже зручно все змішати міксером до однорідної маси.
За бажанням додати ягоди або родзинки.
Форму змастити маслом і присипати мукою.
Спочатку виливаємо тісто
а зверху її в центр сирну начинку
Ставимо в ХОЛОДНУ духовку, включаємо температуру 180 градусів і
випікаємо 30-40 хвилин.
Залишаємо вистигати в духовці.
Я додала мало ягід малини (сезон ягід минув), ніж у рецепті, а ще до сиру замість манки додала 1 пачку сметанкового пудингу, і моя форма меншого діаметру, випікала на папері для випічки, який змастила маслом