Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини, мої улюблені рецепти
gutka
16 жовтня 2009 22:22
Повідомлення #231


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Слойки з сиром (яблуками, шоколадом)


тісто слойоне готове
начинка: солодкий сир або яблука або шоколад
Перейти на початок сторінки
gutka
16 жовтня 2009 23:08
Повідомлення #232


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Фрикадельки з сиром

300-350 грам м"ясного фаршу (приготувала зі свинини)
175 г твердого сиру стерти на терці
2-3 цибулини подрібнити
2-3 зубчика часнику роздушити
сіль (не багато так, як сир солений), перець, спеції (використала приправу до м"яса)
все добре перемішати, мокрими руками сформувати фрикадельки, які викласти на вогнетривку форму

поставити в духовку на 35-40 хв при температурі 200 градусів (перші 20 хв прикрила фольгою)


Ну дуже смачні, соковиті, ароматні, добре готувати до святкового столу.
Перейти на початок сторінки
уляночка
16 жовтня 2009 23:24
Повідомлення #233


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
gutka
тісто слойоне готове

і я так роблю на скору руку)))))))!!!

Кать, а чим заливала фрикадельки?
Перейти на початок сторінки
gutka
16 жовтня 2009 23:29
Повідомлення #234


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
уляночка
Кать, а чим заливала фрикадельки?

нічим не заливала, перше фото до запікання, друге щойно з духовки, можливо якби взяла телятину то соку було б менше, перші 20-25 хвилин пекла під фольгою, потім відкрила аби підрум"янились.
Перейти на початок сторінки
ir71
17 жовтня 2009 10:04
Повідомлення #235


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Катя,я вже зранку поснідала,але чуть невдавилася слиною коли твої фрикадельки побачила.Мушу йти по мясо бо теж таке закортіло....
Перейти на початок сторінки
gutka
17 жовтня 2009 13:05
Повідомлення #236


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
маю надію, що тобі і твоїм хлопцям будуть Фрикадельки з сиром до смаку
Перейти на початок сторінки
gutka
17 жовтня 2009 13:15
Повідомлення #237


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Оладки пухкенькі

все дуже просто
1 скл кімнатної температури кислого молока
1 ч. л. соди (погасити)
1 яйце збити з 1/2 скл. цукру
все вимішати та додати 1-1,25 скл. борошна з 1 ч.л. розпушувача до тіста, обрережно вимішати (не потрібно ретельно вимішувати нехай залишається з грудочками)
смажити на олії
Перейти на початок сторінки
ir71
17 жовтня 2009 15:09
Повідомлення #238


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Перейти на початок сторінки
gutka
19 жовтня 2009 23:46
Повідомлення #239


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
"Гречана каша сама себе хвалить". Сьогодні хвалитиму гречану кашу, напевно до цього спонукало свято козацтва, дуже смачний куліш був...

Промиту гречану крупу заливаємо крутим окропом і, накривши,залишаємо настоятися. Печериці чистимо і нарізаємо, однаковими шматочками, щоб вони готувалися рівномірно і смажимо на вершковому маслі. Далі покришимо цибулю,моркву і викладемо в сковорідку.Смажимо на олії до золотавого кольору. Запарену гречану кашу і смажені моркву з цибулею, гриби викладаємо шарами у глиняні горщики. Зверху по ложці-дві сметани і тушкуємо 40 хв. у духовці.



Повідомлення відредагував gutka - 14 квітня 2010 08:57
Перейти на початок сторінки
gutka
20 жовтня 2009 00:03
Повідомлення #240


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Крученики зі свинини


такі крученики я вперше зробила 15 років тому назад, за рецептом тітки мого чоловіка, яка мешкає у Польші. Ця страва дуже нам сподобалась і я частенько готую її на гостини

у мене був гарний шматок свинної вирізки, тож потрібно відбити куски свинини як на відбивні. Поперчити,посолити, я використала приправу для свинини. В серединку на кожен кусок кладемо начинку: солодкий червоний перець, квашений огірок і печерицю порізані смужками та скручуємо трубочкою. Крученики обсмажуємо на олії, складаємо до банячка з товстим дном, додаємо трохи бульйону або гарячої води аби крученики притушити на маленькому вогні 20-25 хвилин, за бажанням можна додати сметану
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 22:12

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 81
Гостей: 62
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100