Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини, мої улюблені рецепти
уляночка
23 вересня 2009 09:23
Повідомлення #141


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
О, наш кіт повернувся wink
Перейти на початок сторінки
gutka
23 вересня 2009 10:44
Повідомлення #142


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
лаваш з сиром


фото з мого архіву

для начинки взяла навпіл домашнього та твердого сиру, зелень, сіль, перець та майонез
а для святкового варіанту добре ще додати солену червону рибу нарізану тоненькими смужечками
Перейти на початок сторінки
ir71
23 вересня 2009 11:33
Повідомлення #143


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Смачний рулетик!Я на гостину саме так роблю з червоною рибкою.А одного разу навіть пробувала з грибами,але чомусь сильно розмок рулет.мабуть щось зробила не так
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
24 вересня 2009 09:43
Повідомлення #144


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Кать, я немаю желізного відра, а вчора вже сливок 5 кг купила і от незнаю шо робити, я б у баняк великий запхала, але шось я не орієнтуюсь скільки там кіло має було. Шось мене застопорило lol

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
gutka
24 вересня 2009 10:50
Повідомлення #145


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
у мене на кухні нажаль ваги немає, тож думаю що на 5 кг точно потрібно брати половину норми сиропу, сливи перші два дні пускають сік, тож нехай не лякає той факт, що вони не повністю покриті, а коли я закривала вже готові сливи в банки то в мене навіть залишився лишній маринад
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
24 вересня 2009 11:02
Повідомлення #146


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
я тільки-шо поміряла баняк, так шість літрів води вміщається, то зроблю на пів порції певно smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
gutka
24 вересня 2009 13:49
Повідомлення #147


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
ось такий яскравий салатик приготувала моя сестричка за рецептом одного кулінарного журнала

на фото добре видно що входить до його складу
кукурузка
червона квасоля
крабові палочки
солодкий перець
цибуля ріпчаста за бажанням
майонез
Перейти на початок сторінки
ir71
24 вересня 2009 15:57
Повідомлення #148


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Симпатичний,я собі взяла в блокнотик
Перейти на початок сторінки
gutka
24 вересня 2009 23:13
Повідомлення #149


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Салат з капусти



приготувати маринад на 1 л води
1 скл. цукру
3/4 скл. оцту
2 ст. ложки солі
1/2 скл. олії
маринадом залити нашатковану капусту з тертою морквою, можна додати ріпчасту цибулю, лавровий лист, мелений чорний перець
Перейти на початок сторінки
gutka
25 вересня 2009 22:31
Повідомлення #150


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
на приготування фаршированих курячих гомілок мене вдохновила Наталя (див.тут), тож переглянувши чимало рецептів в неті, а також врахувавши продукти які у мене були в холодильнику я приготувала дещо інший фарш для начинки, вийшло дуже смачно



для фаршу змолола мясо курки зрізане з кісточок з цибулею, додала черству булочку розмочену у молоці та порізану на кубики шинку, сіль спеції


а для того аби утворилась запечена скоринка змастила перед запіканням майонезом

Повідомлення відредагував gutka - 25 вересня 2009 21:35
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 листопада 2024 06:52

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100