Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 запрошую в гості до Катерини, мої улюблені рецепти
уляночка
17 вересня 2009 22:08
Повідомлення #111


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Наталь, ти права!!! Я колист так кальмари смажила. Вигляд такий самий. А як на смак цибулька. Я взагалі цибулю дуже люблю!!!
Перейти на початок сторінки
уляночка
17 вересня 2009 22:12
Повідомлення #112


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
а що то у вас за свято, що ви такі десертики їсте?
Перейти на початок сторінки
gutka
17 вересня 2009 22:20
Повідомлення #113


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
У мене це дійсно цибулька, яка нагадує кальмари
а десерт такий готую часенько вирішила з вами поділитись Лариса про вишню нагадала...
Перейти на початок сторінки
ir71
18 вересня 2009 07:44
Повідомлення #114


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Вони всі просять у тебе по корзиночці....а я в середині прошу най...най більшу.Наперід тобі велике дякую lol

Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
18 вересня 2009 09:05
Повідомлення #115


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Іра, ну ти даєш! lol

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Настя
18 вересня 2009 22:59
Повідомлення #116


Молода господинька
  • 34

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 94
Реєстрація: 23.11.2013

ICQ:--

Бали: 72
А цибулька добра! Я ще як вчилася, а жили в гуртожитку, тай не було часом що їсти, тоді робили так цибулю в клярі.
Перейти на початок сторінки
gutka
19 вересня 2009 00:05
Повідомлення #117


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
рецепт мариновиних слив переписала у власниці ресторану, де готують їх вже декілька років підряд, казали, що смачно, я ж зробила їх вперше цього року гарний урожай


Слива маринована

1 відро сливок зі щільною м'якоттю та рівномірного забарвлення, залити гарячим сиропом-маринадом:
2 кг цукру закип'ятити з 750 мл.оцту
зверху всипати по пів пачки гвоздики, духмяного перцю, 4-5 лаврових листки
щодня сироп зливати, закип"ятити та знову заливати ним сливки, так повторити 4 рази, після чого сливи розкласти по банках, маринад закип"ятити, залити ним сливи і закрити банки стерильними кришками.
хочу додати ,що не всі сливи відразу будуть покриті заливкою, але через деякий час вони "осядуть"


готова до споживання (банки зберігати в холоді)

Повідомлення відредагував gutka - 4 червня 2010 14:43
Перейти на початок сторінки
Ludany
19 вересня 2009 06:24
Повідомлення #118


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Кать,і я подібні сливи якраз роблю(сьогодні третій день).Знайомі подарували велику кількість,а варення та джем я вже зварила,згадала про цей рецепт,не знаю,як получиться,я навіть такі не пробувала,не то що не робила,але поки що дуже гарні,а сироп такий прозоро-червоний.В мене трішки інші пропорції і зовсім без прянощів(на 12 л ведро сливок 4 кг цукру і 1 бутилка оцту) і заливати мінімум 7 днів.
Зимою поділимось враженнями belay

Повідомлення відредагував Ludany - 19 вересня 2009 05:26
Перейти на початок сторінки
gutka
19 вересня 2009 09:24
Повідомлення #119


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
пиріг з фруктами з польського сайту мої випєкі
пекла ввечері, коли викладала на тісто сливки то притискала (перше фото), краще просто викладати поверх тіста, тоді вони залишаться зверху



Для тіста потрібно
2 яйця
1 жовток
3/4 скл. цукру (попереджали що треба менше, я приготувала по рецепту, даремно, дійсно треба менше)
ванільний цукор
125 г масла
3/4 скл. молока
1,5 скл. борошна
2 ч.л. порошку до печева
1 ст.л. крохмалю
3 ст. л манки (у мене кукурудзяне борошно)
1 ст.л. оцту (яблучного)
спекла знову, дуже смачне тісто і сливки викладала поверх тіста



Сливи (можна також яблука, вишні, груші, абрикоси..)


Повідомлення відредагував gutka - 19 вересня 2009 14:46
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
19 вересня 2009 11:24
Повідомлення #120


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
Катя, скільки має твоє відро літрів?

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 23:50

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100