Свинина печенаСьогодні свято, і в мене святкова страва
свинну вирізку добре натерти сіллю, перцем чорним та червоним гострим, залишити на 2-3 години
після чого нашпигувати філе зубчиками часнику, обсмажити з обох сторін на добре розігрітій пательні, далі перекласти до вогнетривкої форми (на дно якої викласти смужечки моркви) прикрити фольгою і випікати при температурі 180-190 градусів приблизно 1,5 години
М'ясо соковите. з гарною скоринкою, ароматне, просто "тане в роті"
салат Апетитна веселкаВикладати шарами, чергуючи майонезом
кукурузка
перець солодкий червоний (можна замінити на помідори)
вітчина у мене з курятини
яйця варені
картопля варена
ананаси
тертий сир
можна додавати зелень
Дієтично