--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Ластівка прошу вибачення, мала вчора проблеми з інтернетом, немогла зайти. З самого ранку передивляюсь переписи, вже навіть маму замордувала свою, питалась чому в Вас неполучилась. Мама моя питалась чи Ви добре дали тісту вистоятись в холодильнику?? впринципі я як вчилася пекти з того тіста(колись його називали Хрущовським), то нехватало терпцю і теж мало тримала в холодильнику, і переважно плило все. Воно для того і зберігається в холодильнику щоб тісто при випічці сильно неросло, а тримало форму. Мені дуже прикро що Вам невийшло, але неможу пожалітись на той рецепт, бо то пекла ще моя бабця по ньому
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
не планувала, але мушу ось всі інгрідієнти (в банячку 500г борошна і сіль, дріжджі з цукром і молоком, і розтоплений маргарин): готове тісто за 5хв.: Ластівка, пекти буду завтра, ато до бабці невстигнемо на вечерю. Продовження викладу обов'язково
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
НаТуся, молодець, що показуєш нам МК! Будемо чекати продовження. Не засмучуйся, тепер за цим МК у всіх все вийде! Хоча мені теж завжди прикро якщо комусь щось не виходить.
О, дякую щиро за детальне пояснення. Тримала довгенько в холодильнику. Вранці замісила, а потім йшло якесь кіно цілий день, що не могла відірватись, то пекли вже аж пізно увечері. А от маргарину я не топила....Я мяку маргарину просто потерла на тертушці і добряче вимісила тісто, може тому...А муку ви важиш чи як відміряєш?хмм...муки взяло добрих чотири склянки, може то замало муки було? але я собі думала, щоб було пухкеньке - таке й вийшло))). Дякую Наталочко, що потолкувала
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Ластівка, так я важу муку, на 0.5кг муки виходить 12-15 їжачків. продовженя, приготування тих самих : накладаю яблучне повидло, дуже добре, готувала з нашого форуму, але пам'ять відшибло чиє формую їжачків вирізаємо ножничками голочки, тикаєм носики і оченята, змащуємо олією випікаємо і дістаємо, цього разу я ще пудрою присипала якщо шось питайте, ато цього разу робила на швидкоруч, і прикрашала чим було
--------------------
Очі бояться, а руки стараються і роблять...
Щиро дякую ще раз за таке детальне пояснення тим, хто в танку ;)))))(це я про себе). Буду вихідна - ще раз спробую
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Перший раз побачила як з дріжджевого тіста роблять їжачків! так цікавезно! і головне - легко!! Дякую за МК. як тільки буду робити пиріжки (навіть з мясом)- нароблю таких симпатюль