Привіт, дівчата! Я так багато почерпнула від вас хороших рецептів, що вирішила поділитись з вами своїми. Я буду дуже щаслива, якщо і мої рецепти прийдуться вам по душі і ви будете ними користуватись.
ЛАСКАВО ПРОШУ ДО МЕНЕ В ГОСТІ!!!
Повідомлення відредагував Мила - 14 січня 2012 14:19
Недавно у мого синочка було 2 рочки. Старі салати уже приїхлися, ось і вирішила спробувати щось новеньке. Знайшла мамин старий записник і ось що я знайшла.
Кроляче мясо посолити, поперчити, натерти часником і хай 30 хв постоїть. Потім його протушити на середкньому вогні. Дати мясу остити і нарізати його тоненькою соломкою. Відварити в соленій воді макарони (у мене бантіки (фарфалле)) і відкинути їх на друшляк. Цибулю очистити, відварити і обсмажити у вершковому маслі до золотистого кольору. Яйця відварити, очистити і нарізати кубиками. Змішати всі продукти і заправити майонезом. Все перемішати, поперчити і поолити. P.S. Бантіки краще брати кольорові, тоді вигляд салату буде красивіший (я просто не змогла їх знайти). Салат получився дуже ніжний. Спробуйте!
А ось рецепт я колись знайшла в журналі і він став одним з наших улюблених.
ТОРТ "ПТАШИНЕ МОЛОКО"
Для тіста: 100 гр маргарину, 3/4 ст. цукру, 4 жовтки, 1 ванілка, 3/4 ст. муки, 1/2 ч. лож. соди, гашеної оцтом Для крему: 1,5 ст. лож. желатину, 1/3 ст. води, 1,25 ст. цукру, 4 білки, 1/4 ч. лож. лимонної кислоти, 200 гр вершкового масла, 200 гр згущеного молока, 1 ванілка Приготування тіста: м'який маргарин розтерти з цукром, поступово добавити жовтки та ванілку. Муку змішати з содою, ввести у підготовлену масу і акуратно перемішати. Випекти 2 коржі при 200 С 10-15 хв. Приготування крему: желатин замочити на 2-3год в холодній воді. Злити надлишки води, добавити до желатину цукор і нагріти на слабому вогні до повного розчинення. Збити охолоджені білки до стійкої піни, в кінці добавити лимонну кислоту. Не перестаючи збивати, додати желатиновий сироп. Збивати ще 5 хв. Окремо збити масло зі згущеним молоком і ванілкою до пишної маси. З'єднати обидві маси разом і збивати ще 5 хв. У роз'ємну форму поставити корж, викласти 3/4 крему, зверху 2 корж і покрити залишившимся кремом. Залишити хай застигне. Верх і боки торта покрити розтопленим шоколадом і знову охолодити.
Повідомлення відредагував Мила - 14 січня 2012 16:59