Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Заходіть до Мили в гості, Ласкаво прошу і Смачного!!!
Ірця
19 лютого 2012 21:57
Повідомлення #51


Молода господинька
  • 34

Репутація: 180
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 151
Реєстрація: 12.12.2009

ICQ:--

Бали: 963
:smile:


Моє виконання сегединського,дуже зацікавив рецепт,ми таке любимо. Не пожалкувала,приготувавши. Дуже смачно.Дякую за рецепт!!!
Перейти на початок сторінки
Мила
22 лютого 2012 23:46
Повідомлення #52


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Ірця,
я рада, що тобі сподобалося, бо це насправді дуже смачно. Можна смакувати і з картопляним пюре. Дякую!!!
Перейти на початок сторінки
нінок
23 лютого 2012 00:01
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Мила , гарних тобі страв , все сподобалось , а рижик дуже цікавий , обовязково треба спробувати!
Перейти на початок сторінки
Мила
23 лютого 2012 18:59
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
МЛИНЦІ ШОКОЛАДНІ В УЗОРАЗ З ТВОРОГОМ




Для млинців:
3 ст. молока,
2 ст. муки,
3 яйця,
2 ст. лож. цукру,
2 ст. лож. какао,
щепотка солі.

Для начинки:
500 гр творога,
100 гр вершків,
1 ванілка.

Приготування млинців:
яйця змішати з цукром, сіллю і 1 ст. молока. Всипати муку і вимісити тісто. Поступово добавити залишившеся молоко і розмішати, щоб не було комків. Відділити 1/3 тіста, в залишившеся всипати какао і вимісити до однорідної маси.
На розігріту сковороду з олією наливати шоколадне тісто, а білим тістом малювати узори. Випікати з двох сторін. Сторона з узором буде лицевою.

Приготування начинки:
творог перетерти з ванілкою. Добавити збиті вершки і все добре вимішати до однорідної кремоподібної маси.
Млинці намастити творогом і скрутити трубочкою або скласти трикутниками.

Повідомлення відредагував Мила - 23 лютого 2012 19:00
Перейти на початок сторінки
Мила
23 лютого 2012 19:06
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
ПЕЧІНКОВИЙ ТОРТ З МІВІНОЮ



0,5 кг свинної печінки,
4 мівіни,
250 гр муки,
2 моркви,
2 яйця,
0,3 л молока,
0,5 кг цибулі,
500 гр майонезу,
Олія

Мівіну розкришити руками, залити 250 гр майонезу і залишити на 1 год для набухання. Свинну печінку розрізати на кусочки, злегка обсушити і пропустити через мясорубку або подрібнити в мясорубці.
В набухшу мівіну добавити перекручену печінку і яйця. Помішуючи, всипати частинами муку. Все добре перемішати. Продовжуючи помішувати, частинами влити молоко, посолити, поперчити по смаку. Маса повинна получитися, як густа сметана.
На сковороді розігріти олію і випекти млинці.
Цибулю і моркву обсмажити на олії до золотистого кольору. Кожен печінковий корж змастити майонезом, викласти один на другий, прослоюючи смаженою морквою з цибулею.
Дати торту постояти 2 год. Перед подачею нарізати на порційні куски.
Коржі можна прослоїти обсмаженими грибами з цибулею з добавлянням твердого сиру - такий як у мене.
Рецепт з Люблю готовить.

Повідомлення відредагував Мила - 23 лютого 2012 19:08
Перейти на початок сторінки
Ludka
23 лютого 2012 21:48
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: Мила
МЛИНЦІ ШОКОЛАДНІ В УЗОРАЗ З ТВОРОГОМ

Класні, такі апетитні! :m05004:
Перейти на початок сторінки
Іванка
24 лютого 2012 16:16
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Цитата: Мила
МЛИНЦІ ШОКОЛАДНІ В УЗОРАЗ З ТВОРОГОМ

Колись теж такі пекла Справді смачно!
Цитата: Мила
ПЕЧІНКОВИЙ ТОРТ З МІВІНОЮ

Цікавий рецепт :smile: Що мясний хлібець з мівіною печуть чула і про салати з мівіною чула,а про такий симпатичний тортик чую вперше
Перейти на початок сторінки
Мила
26 лютого 2012 23:59
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
МЛИНЦІ З ЯБЛУКАМИ



Для млинців:
2 ст. муки,
2 яйця,
1-2 ст. лож. цукру,
1,5-2 ст. будь-якого молочного продукту (молоко, кефір, ряжанка і т.д.),
2 ст. лож. олії,
крутий кипяток (по необхідності),
0,5 ч. лож. солі,
0,5 ч. лож. соди,
лимонний сік.

Для начинки:
0,5 кг яблук,
2 ст. лож. меду,
1 ванілка,
кориця по смаку,
50-70 гр масла вершкового.

Приготування млинців:
муку двічі просіяти крізь сито. В пишну гірку вбити яйця. Добавити цукор, сіль і гашену декількома каплями лимонного соку соду. Все ретельно перемішати і акуратно влити в муку молочний напій. Добавити олію і долити крутий кипяток до консистенції негустої сметани. Тісто повинне бути однорідне. Смажити на сковороді, тільки перший раз змастивши її олією.

Приготування начинки:
яблука вимити, очистити від кожури і серцевини та натерти на терці. Добавити ванілку, мед і корицю. Все перемішати.
Млинці намастити начинкою, скласти трикутником і викласти на деко. На кожен млинець покласти тионку скибку вершкового масла і відправити у духовку на 15 хв при 180 градусах. Млинці готові.
Ми смакувала з домашньою згущонкою. Рецептом обовязково поділюся.
Перейти на початок сторінки
Мила
27 лютого 2012 00:47
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
МОРКВЯНИЙ ТОРТ



Для тіста:
2 ст. тертої моркви,
2 с. цукру,
3 яйця,
250 гр веркового масла,
3 ст. муки,
1 ванілка,
1 розпушувач.

Для сиропу:
100 мл води,
100 гр цукру,
50 мл коньяка.

Для суфле:
350 мл сметани,
5 ст. лож. згущонки,
15 гр желатину,
1 лимон.

Приготування тіста:
цукор збити з яйцями, добавити моркву, розтоплене масло, муку, ванілку і розпушувач. Масу перемішати і випекти 3 коржі.

Приготування крему:
сметану збити, добавити згущене молоко. Желатин попередньо замочити, нагріти у мікроволновці і добавити до сметанного крему. Туди ж добавити сік лимона. Все добре вимішати і покласти крем у холодильник на 15-25 хв, щоб трохи загус.
Охолоджені коржі пропитати сиропом, перекласти суфле і прикрасити по бажанню. Рецепт із журналу.
Перейти на початок сторінки
kuharochka
27 лютого 2012 15:53
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Добрий день, Мила. У мене питання, а на який розмір прямокутної форми розрахована подвійна порція торту "Пташине молоко"? І що то за шоколадний торт, що на фото з "Пташиним молоком"? Можна перепис?
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 09:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 59
Гостей: 54
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100