Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Заходіть до Мили в гості, Ласкаво прошу і Смачного!!!
Мила
27 лютого 2012 18:56
Повідомлення #61



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
kuharochka,
тепша у мене 30х35 см, а шоколадний торт - це Поль Робсон.
Перейти на початок сторінки
kuharochka
28 лютого 2012 14:53
Повідомлення #62



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Щиро дякую! Добре, що про нього нагадали. Останній раз пекла його ще в інституті, в 1982 році. Перепис мені дала жіночка, у якої жила на квартирі. Може у мене другий рецепт. Коржі на сгущонці, пеклися у глибокій сковороді зверху на плиті, на рассікателі вогню. Тоді це було чудно. Але можно і в духовці спекти.
Перейти на початок сторінки
Мила
2 березня 2012 21:06
Повідомлення #63



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
kuharochka, цей Поль Робсон з Дрімвуду від Волошки. Тільки від не на згущонці, а на сметані. Дуже смачнючий!
Перейти на початок сторінки
kuharochka
2 березня 2012 21:17
Повідомлення #64



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Мила, щиро дякую!
Перейти на початок сторінки
Мила
2 березня 2012 21:26
Повідомлення #65



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
А ось ще один рецептик для самих маленьких.
ГОМБОВЦІ



260 гр творога домашнього,
80 гр манної крупи,
1 яце,
35 гр цукру-піска,
30 гр сухарів паніровочних,
50-60 гр вершкового масла
100 гр сметани.

Свіжий творог добре перетерти, додати манку та яйце. Все добре перемішати, щоб не було грудочок і залишити на 15-20 хв для набухання.
З підготовленої сиркової маси роблять кульки діаметром 4-5 см і варити у підсоленій воді, поки вони не піднімуться на поверхню.
Поки варяться гомбовці, окремо підсмажують на маслі сухарі до золотистого кольору, додавши до них цукру.
Зварені гомбовці вибирають шумівкою у друшляк, щоб стекла вода, перекладають у підігрітий таріль, зверху посипають піджсмаженими сухарями і поливають нехолодною сметаною.
Перейти на початок сторінки
Ludka
2 березня 2012 23:11
Повідомлення #66


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: Мила
ГОМБОВЦІ

А якщо цукру не давати, то не смачне получиться?
Перейти на початок сторінки
idianka
3 березня 2012 08:17
Повідомлення #67


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Костя Люда
А якщо цукру не давати, то не смачне получиться?

то будуть не гомбовці, а палюшки :lol:

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Мила
3 березня 2012 09:52
Повідомлення #68


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: Костя Люда
А якщо цукру не давати, то не смачне получиться?

Можна менше цукру дати, але взагалі без цукру вони уже не такі. Взагалі я так не пробувала.

Я забула дописати, що манки більше не потрібно давати, бо вони будуть твердіші. Це той випадок, де потрібно дотримуватися рецептури, якщо ви хочете отримати такий ніжний результат, щоб в роті таяли. Спочатку маса покажеться рідкою, але постоявши в холодильнику вона набухне.
Перейти на початок сторінки
Мила
6 березня 2012 16:40
Повідомлення #69


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
ДОМАШНЄ ЗГУЩЕНЕ МОЛОКО



250 гр молока,
0,5 ст. цукру,
0,5 ст. молока сухого.

У молоко засипати сухе молоко, добре вимішати, щоб не було грудок. Додати цукор і поставити на водяну баню. Періодично помішуючи, дати масі загуснути. Займе це, приблизно 1 год. Перелити в інший посуд і дати застити.
Я варила пів години на бані, а потім на вогні до загуснення. Порівняно з тим згущеним молоком, яке зараз продають на ринку, це набагато краще. Принаймні малим куповане сти не хоче, а це злопав.
Рецепт з журналу.

Повідомлення відредагував Мила - 6 березня 2012 16:43
Перейти на початок сторінки
Мила
6 березня 2012 16:46
Повідомлення #70


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
ЛАЗАНЬЯ



Для тіста:
3 ст. муки,
1 яйце,
сіль по смаку,
200 мл води.

Для начинки:
400 гр фаршу,
400 гр шампіньйонів,
1 цибулина,
1,5 морквини,
1 помідор,
1 ст. лож. томатної пасти,
200 гр твердого сиру,
Зелень.

Для соуса Бешамель:
600 мл молока,
100 гр вершкового масла,
2 зубчики часнику,
2 ст. лож. муки,
Сіль, перець.

Приготування тіста: все зєднати, замісити тісто, залишити в теплому місці на 30 хв. Розділити на 3 частини, розкатати.
Приготування начинки: гриби нарізати кусочками, цибулю і помідор – кубиками, моркву і сир натерти на терці, зелень подрібнити. Гриби, цибулю і моркву обсмажити, посолити, поперчити. Добавити фарш, помідор, томатну пасту, зелень і смажити 10 хв.
Приготування соусу: все зєднати, варити до загуснення. Викласти начинку у 2 шари, кожен змащуючи соусом. Запікати 45 хв при 180 С, посипати сиром, запікати ще 15 хв.
Ця лазанья найбільше прижилася у мене у сім'ї. Рецепт з Люблю готовить.

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 2 травня 2024 02:08

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100