Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Заходіть до Мили в гості, Ласкаво прошу і Смачного!!!
natalliyas
8 лютого 2012 01:37
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923
Я ще такого рецепта Рижика, не бачила, але виглядає дуже смачно. Треба спробувати, дякую за рецептик.

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
gutka
8 лютого 2012 03:03
Повідомлення #42


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Мила
ТОРТ "РИЖИК"

у мене також є подібний рецепт коржів ось тут "Пляцок з томату" дуже старенький рецепт і смачний
Перейти на початок сторінки
Мила
8 лютого 2012 23:45
Повідомлення #43


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
КАРТОПЛЯНІ КНЕДЛИКИ


Для кнедликів:
1 кг картоплі,
1 ст. муки,
2 яйця,
сіль, спеції.

Для начинки:
300 гр шампіньйонів,
50 гр твердого сиру,
2-3 зубчики часника,
2 цибулини,
1 ст. лож. сметани,
олія для смаження.

Для соуса:
150 гр сметани,
100 гр молока,
100 гр твердого сиру,
1-2 зубчики часнику,
сіль, спеції, зелень.

Приготувати картопляне пюре. Добавити муку, яйця, сіль, спеції. Перемішати.

Цибулю подрібнити, обсмажити на олії. Через 2-3 хв добавити нарізані невеликими кубиками шампіньйони і часник.Готувати, доки не випариться рідина. Посолити, приправи спеціями, добавити сметану. Охолодити та добавити тертий твердий сир.

Вологими руками скатати шаріки розміром біля 4 см в діаметрі (у мене були більші). Сплющити кожен, всередину вкласти начинку, защипити, знову скатати шаріком. Відварити шаріки в підсоленій воді.

Молоко довести до кипіння. Добавити сметану, подрібнений часник, сіль, спеції, зелень, а потім тертий сир. Галушки викласти в жаростійку форму та полити соусом. Запікати в духовці 20 хв.
Рецепт взятий з журналу.
Перейти на початок сторінки
Мила
9 лютого 2012 00:05
Повідомлення #44


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
ТВОРОЖНІ СЛОЙКИ З ДЖЕМОМ


Потрібно:
500 гр твогога,
250 гр маргарину,
2,5 ст. муки,
1 ст. цукру,
1 ванілка,
0,5 ч. лож. соди, гашеної оцтом,
джем по смаку (у мене клубнічний та абрикосовий).

Спосіб приготування:

Маргарин натерти на крупній терці, з'єднати з творогом та мукою. Добавити гашену оцтом соду. Замісити круте прісне тісто.

Із тіста скачати шаріки розміром з куряче яйце. Скласти на доску і відправити на годину в морозілку.

Цукор змішати з ванілкою. Розкачати шаріки. Всередину викласти джем, посипати цукром. Защипити краї, придавши їм форми трикутника або квадрата. Верхню частину посипати цукром, викласти на протвинь, застелений бумагою для випічки.

Випікати на слабому вогні біля 20-30 хв до утворення рум'яної скоринки.
Рецепт з журналу.
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
9 лютого 2012 08:15
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: Мила
ТВОРОЖНІ СЛОЙКИ З ДЖЕМОМ

:winked:
Перейти на початок сторінки
Мила
9 лютого 2012 10:16
Повідомлення #46


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
ТОРТ "ЧОРНА РОЗА"




Для бісквітів:
200 гр цукру,
1 яйце,
200 гр муки,
1 ч. лож. соди, гашеної оцтом,2 ст. лож. какао,
1 ст. кефіру.

Для рулетів:
4 жовтки,
100 гр муки,
1 ч. лож. соди, гашеної оцтом,
100 гр цукру,
2 ст. лож. водИ.

Для начинки рулетів:
4 білки,
100 гр цукру,
150 гр горіхів,
150 гр кокосу,
200 гр молотого маку,
100 гр масла,
200 гр цукру,
1 ванілка.

Для крему:
600 мл молока,
2 бананові пудинги,
2 банани,
400 гр масла,
200 гр цукру,
2 білки,
сік одного лимона.

Приготування бісквіту:
яйце збити з цукром до білої маси. Добавити муку, гашену соду, какао та замісити кефіром. Спекти 2 листи. Протвінь - 30х35 см.

Приготування рулетів:
жовтки, цукор (можна більше, якщо любите дуже солодке) та воду добре збити. Добавити муку та соду, вимісити тісто та спекти з листи, які необхідно скрутити в рулети. Протвінь малий.

Приготування начинки:
Білки збити з цукром, поділити навпіл. До однієї частини добавитигоріхи та змастити перший рулет. До іншої частинидобавити кокос і заповнити другий рулет.
Для третього рулету готуємо начинку: 1 ст молотого маку та 1 ст. води варити на слабому вогні до готовності. Зняти з вогню та охолодити. Добавити цукор ванілку та масло. ВИмішати та змастити рулет.

Приготування крему:
Молоко з цукром та пудингами покласти на вогонь та зварити. З бананів зробити пюре. Збити масло, добавити охолоджений пудинг, банани та ще раз збити. Білки збити в пишну масу та добавити до крему. Туди ж добавити сік лимона. Все ретельно вимішати.

Нижній корж змастити половиною крему - викласти рулети(з маком повинен бути всередині) - змастити кремом і накрити другим коржем. Зверху змастити розтопленим шоколадом або глазур'ю. СМАЧНОГО!
Перейти на початок сторінки
Мила
16 лютого 2012 21:19
Повідомлення #47


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
БУРЯКОВИЙ БОРЩ З НАЛИСНИКАМИ



Для борщу:
Свинна кістка,
500 гр буряка,
Цибулина,
Морквина,
Корінь петрушки,
250 мл маринаду з помідорів,
500 мл сметани,
2 ст. лож. молока,
Цукор, сіль,
Лавровий лист,
Олія.
Для налисників:
700 мл молока,
200 гр муки,
2 яйця,
2 ст. лож. олії,
сіль,
500 гр фаршу,
1 цибулина,
Сіль, перець,
Куркума,
Прованські трави,
олія для смаження.

Приготування борщу:
З моркви, петрушки, лаврового листа і свинної кістки зварити бульйон. Коли кістка буде наполовину готова, кинути у бульйон очищені і вимиті бурячки (цілі). За 15-20 хв до кінця додати цибулю подрвібнену і злегка спасеровану на олії.
Сметану змішати з мокою і заправити борщик. Добавити сіль, цукор, довести до кипіння.
Подається такий борщик з пельменями або грибними вушками (у горшочку), або з налисниками (у кружці).
Приготування налисників:
Молоко яйця, муку, олію та сіль зєднати. Все добре вимішати і випекти млинці.
Цибулину подрібнити і підсмажити на олії до золотистого кольору. Добавити фарш, сіль, перець та спеції і всен підсмажити. Наповнити налисники і скласти у вигляді трикутників.
Можна налисники сирим фаршем і обсмажити у яйці.
СМАЧНОГО!

Перейти на початок сторінки
natalliyas
16 лютого 2012 21:39
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 213
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 923
Цитата: Мила
БУРЯКОВИЙ БОРЩ З НАЛИСНИКАМИ

Люблю такі налисники, а з борщем просто безподобно. :winked:

--------------------
У щасливі хвилини - ХВАЛИ БОГА, у скрутні хвилини - ШУКАЙ БОГА, у тихі хвилини - ПОКЛОНЯЙСЯ БОГОВІ, у хвилини болю - ДОВІРЯЙСЯ БОГОВІ, кожну хвилину - ДЯКУЙ БОГОВІ!
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
16 лютого 2012 23:48
Повідомлення #49


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Бажаю хороших гостей у себе в темці!

Повідомлення відредагував Ксенічка - 4 грудня 2013 18:57
Перейти на початок сторінки
Мила
17 лютого 2012 13:18
Повідомлення #50


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
ТОРТ "ШАХМАТНА ДОСКА"


Для тіста:
2-2,5 ст. муки,
6 яєць,
250 гр маргарину,
1 ст. цукру,
2 ст. лож. какао,
1 п. ванільноно цукру,
1 п. розпушувача,
олія для випікання.
Для крему:
300 гр гіркого шоколаду,
300 мл жирних вершків.
Для сиропа і декорування:
збиті вершки,
150 мл води,
150 мл коньяка,
150 гр цукру.

Приготування тіста:
цукор розтерти з маргарином, добавити яйця, муку, ванілку, розпушувач і замісити тісто. Розділити на 2 частини. В одну добавити какао і перемішати. Здопомогою кулінарного мішечка видавити по 1/3 тіста кольцами, чергуючи кольори, в круглу форму. Випікати 25-30 хв в духовці при 200 С. Таким же чином випекти ще 2 коржі.
Приготування крему:
шоколад і вершки, помішуючи, розтопити на водянй бані, збити міксером і покласти в холодильник.
Приготування сиропу:
воду, цукор, коньяк довести до кипіння, охолодити.
Коржі пропитати сиропом, промастити кремом і зєднати. Верх і боки торта покрити кремом, покласти в холодильник на 2 год.
Із бумаги для випічки зробити трафарет. Намалювати і вирізати невеликі квадрати. Покрити бумагою поверхню торта і намастити його тонким шаром збитих вершків (я просто змастила вершками). Бумагу зняти, а торт покласти в холодиль
ник на 5 год.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 08:12

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 60
Гостей: 53
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100