Мила!! Вітаю з відкриттям смачної темки!! Гарні рецептики ароматної випічки спокушають з першої сторінки!! Буду заходити в гості!!! Бажаю творчого натхнення у кулінарному мистецтві!!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 14 січня 2012 17:09
P.S. Крем обов'язково потрібно збивати по 5 хв. (я навіть по годиннику засікаю). Не встигала його прикрасити, тому і вигляд у нього не дуже, зате смак який, аж у роті тане. Тільки я коржі пропитую цукровим сиропаом.
Я завжди роблю подвійну порцію на прямокутній формі. А бортики роблю з картонної коробки і склеюю скотчом.
Повідомлення відредагував Мила - 14 січня 2012 17:24
Мабуть у кожного у сім'ї є свій рецепт салату з пекінської капусти. А ось наш сімейний рецепт
САЛАТ З ПЕКІНСЬКОЇ КАПУСТИ
1 середня пекінська капуста, 600 гр курячого філе, 1 б. ананасів маленька, 1 б. кукурудзи, 300 гр майонезу, сіль. перець. Капусту нарізати кубиками, разом із білою частиною (стеблом). Куряче філе відварити і нарізати соломкою. Якщо ананаси кільцами, то нарізати їх кубиками. З кукурудзи злити воду. Все з'єднати і заправити майонезом, перемішати. Смачного!
Для рулета потрібно: 2 курячі ляшки, 2 яйця, 1/2 п. петрушки, 1 плавлений сирок, 15 гр желатину спеції.
Обібрати ляшки від кісток і натерти їх спеціями по смаку (у мене куркума. імбир, сіль, перець,вігета). Яйця зиби, додати сіль і подрібнену петрушку. Випекти 3 омлети. На харчову плівку викласти ляшки так, щоб одна трохи наклалася на другу. Зроги посипати желатином, викласти омлети і посипати тертим сирком. Скрутити рулет, обгорнути його харчовою плівкою, перев'язати ниткою. Варити 40-45 хв. Після покласти його на дошку і прикласти чимось важким до тих пір, поки він не остине.