Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Новинки від Галинки, Поїмо, подякуємо, як що, то й завтра прийдемо.
Галиночка
10 січня 2012 17:27
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Віднедавна щодня заходжу на Дрімфуд смачненько поснідати, апетитно пообідати і гарнесенько повечеряти. Просто не можу відірватися від такої смакоти. Може і комусь щось приглянеться на моїй кухонці. Ласкаво запрошую!!!!

Повідомлення відредагував Галиночка - 10 січня 2012 17:29
Перейти на початок сторінки
Галиночка
10 січня 2012 17:28
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470

Повідомлення відредагував Галиночка - 10 січня 2012 17:31
Перейти на початок сторінки
наталька
10 січня 2012 17:42
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 726
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1454
Реєстрація: 14.09.2011

ICQ:--

Бали: 1801
вітаю з власною темкою

--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
Перейти на початок сторінки
Галиночка
10 січня 2012 17:50
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Розпочну темку з мого улюбленого тортика Сирно-Фруктового
Для тіста:
115 г муки,
90 г цукру,
50 г шоколаду,
7 білків,
3 жовтка
(Білки з цукром збити на піну, до бавити жовтки муку і дрібно посічений шоколад. Випікати 15 хв при 180 гр)
Крем сирний:
300 сиру,
100 г пудри,
300 г вершків (я даю сметану),
50 родзинок,
10 г жулатину,
цедра 1 лимона.
Вимішати сир з родзинками та пудрою. Добавати сметану, желатин (я на беру 100 г води і розвожу желатин) і цедру. Все вимішати і викласти на охолоджений корж. Винести на холод.
Крем вишневий
150 г консервованих вишень без кісточок з сиропом,
20 г лимонного соку,
20 г пудри
7 г желатину.
Як захолоне сирний крем, то залити вишневим кремом і також на холод. (давненько переписувала з журналу Наталі)

Повідомлення відредагував Галиночка - 10 січня 2012 18:13
Перейти на початок сторінки
Галиночка
10 січня 2012 17:53
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
О!! Дякую, Наталька)))) :wink:
Перейти на початок сторінки
Галиночка
10 січня 2012 18:13
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
А ще моїм гостям смакує Холодець Європейський[u][/u]
2 окорочка зварити. Відібрати м’ясо на неглибокі тарілки. Зверху товчений часник. Залити (щоб покрило м’ясо) бульйоном з майонезом. 1 пачка майонезу “Європейський” + 1 стакан бульйону + 1 ст. л . желатину. В холодильник, щоб захололо. Пізніше залити світлим бульйоном. Прикрасити. (з мого записничка)

Повідомлення відредагував Галиночка - 10 січня 2012 18:15
Перейти на початок сторінки
Karolina
10 січня 2012 18:33
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 191
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 410
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Вітаю з відкриттям темки!

--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Перейти на початок сторінки
Галиночка
10 січня 2012 18:37
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
:wink: Дякую, Karolina!!
Перейти на початок сторінки
Наталочка
10 січня 2012 18:40
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 389
Група: Кондитер
Повідомлень: 317
Реєстрація: 3.09.2011

ICQ:--

Бали: 1341
Вітаю з відкриттям своєї кухні! Буду заходити в гості!
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
10 січня 2012 18:49
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Вітаю з відкриттям темки!!!


--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 04:08

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100