Розпочну темку з мого улюбленого тортика Сирно-Фруктового
Для тіста: 115 г муки,
90 г цукру,
50 г шоколаду,
7 білків,
3 жовтка
(Білки з цукром збити на піну, до бавити жовтки муку і дрібно посічений шоколад. Випікати 15 хв при 180 гр)
Крем сирний:300 сиру,
100 г пудри,
300 г вершків (я даю сметану),
50 родзинок,
10 г жулатину,
цедра 1 лимона.
Вимішати сир з родзинками та пудрою. Добавати сметану, желатин (я на беру 100 г води і розвожу желатин) і цедру. Все вимішати і викласти на охолоджений корж. Винести на холод.
Крем вишневий150 г консервованих вишень без кісточок з сиропом,
20 г лимонного соку,
20 г пудри
7 г желатину.
Як захолоне сирний крем, то залити вишневим кремом і також на холод. (давненько переписувала з журналу Наталі)