Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Новинки від Галинки, Поїмо, подякуємо, як що, то й завтра прийдемо.
Галюнька
16 травня 2012 11:55
Повідомлення #51


Молода господинька
  • 34

Репутація: 79
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 100
Реєстрація: 28.06.2011

ICQ:--

Бали: 397
Цитата: Галиночка
Навіть мій чоловік, котрий не любить петрушку - їсть, аж за вухами лящить)))
І для чоловіка ,кажуть, петрушка дуже корисна.
Перейти на початок сторінки
Ludka
19 травня 2012 20:06
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: Галиночка
рецептом улюбленого соусу з петрушки.

Дякую за рецепт, дуже смачно, але я робила більш рідким майонез( у мене майонез домашній від Любані)
Перейти на початок сторінки
Тереза
28 травня 2012 12:18
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 465
Група: Кондитер
Повідомлень: 841
Реєстрація: 18.03.2012

ICQ:--

Бали: 1621

ВІТАЮ З ВІДКРИТТЯМ ВЛАСНОЇ ТЕМКИ!!!,дякую за смачні і цікаві рецепти.
Перейти на початок сторінки
Галиночка
28 травня 2012 12:38
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Завжди рада бачити всіх у себе)))))
Перейти на початок сторінки
Галиночка
17 червня 2012 17:14
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Сьогодні порадую вас смачненьким пирогом з грибами.
Тісто:
0,5 пачки маргарину,
3 ст. л. сметани,
2 скл. борошна,
1 яйце,
0,5 ч.л. соди, сіль.
Начинка:
0,5 кг шампіньйонів,
3 великі цибулини,
3 яйця,
3 шт 20% плавлених сирки
Великий пучок кропу
Грибна приправа.

Тісто поставити в холодильник на 2 год.
Гриби потушити на сковорідці з цибулею. Збити 3 яйця, посолити, потерти сирок, всипати порізаний кріп і все вимішати з грибами.
У форму викласти 2\3 частини тіста, викласти начинку. Розкачати шар тіста і накрити форму. зліпити краї і змастити яйцем. Поставити на 40-хв. у духовку темп. 170.

рецепт від Руслани з Тернополя.

Повідомлення відредагував Admin - 25 червня 2012 12:36
Перейти на початок сторінки
Галиночка
22 червня 2012 11:32
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Запрошую на пиріг з чорницями

200 г масла
120 г цукру
2 жовтки
1 яйце
2,5 скл. муки
соду погасити оцетом
Начинка
чорниці 500 г
100 г сметани
2 ст. л. цукру або пудри
Тісто має бути густе (я все поступово збивала міксером) і ложкою його розрівняти у формі на 1 см. Краї тіста, щоб були вищі і пекти 20-25 ха при 180 гр. За цей час сильно збити білки з цукром. Чуть охолоджений корж змастити сметаною (щоб чорниці не падали) і викласти шар чорниць потім покрити білком. Пекти 15 ха при160 г. Сам корж виходить пісочно -бісквітний - дуже ніжний. Смачного!!!
рецепт з сайту http:/relax.ua

Повідомлення відредагував Admin - 25 червня 2012 12:35
Перейти на початок сторінки
Подоляночка
22 червня 2012 12:15
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 608
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 807
Реєстрація: 12.10.2011

ICQ:--

Бали: 1412
ВІТАЮ З ВІДКРИТТЯМ ТЕМКИ!!!!

Перейти на початок сторінки
oksana d
22 червня 2012 13:07
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: Галиночка
пиріг з чорницями


Перейти на початок сторінки
Галиночка
19 грудня 2012 15:23
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Ще один варіант, де використати жовтки з користю. Дуже часто пекла бісквіт на жовтках від Idianku, а тут побачила такий гарний рецепт печива.
Печиво Бретон.
6 жовтків
200 г масла,
1 скл. цукру,
2 скл. муки,
2 ст. л молока
Збити масло з цукром по 1 додати 5!!! жовтків, ще збити і добавити молоко і муку. Вимішати руками - має бути ніжне тісто. Робити коржики - зверху густо змастити жовтком, що залишився. Можна зубочисткою зробити на печеві візерунки. Пекти при температурі 180 приблизно 10-12 хв. Як зарумяниться верх, то вже готово - головне не перетримати.

рецепт з say7.info
Перейти на початок сторінки
Галиночка
4 січня 2013 11:20
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Качка в апельсиново-часниковому соусі
Рецепт з Інтернету. Давно хотілося спробувати з апельсинами, а Новий рік став нагодою.
Нам треба:
Качка від 2 кг
Апельсиновий сік з 2х великих апельсин
Сіль 2 столових ложки
Карі
Пажитнік
Часник 2 головки (або 8 великих зубчиків)
Яблука.
Отже натираємо качку сіллю з карі і пажитніком і залишаємо на годинку, а поки чистимо яблука і ріжемо на дольки. Фаршируємо качку яблуками і зашиваємо (я зубочистками заколола). Печемо в рукаві 1год 45 хв. Поки печеться качка робимо соус. Апельсиновий сік солимо, додаємо часник товчений і пажитнік. Коли качка спечеться розрізаємо рукав, зливаємо сік, що віддала качка (його не подаємо до страви) а поливаємо соусом (у мене вийшов сік з м’якоттю). І ще на 10 хв в духовку.
Постарайтеся додати в приправи саме пажитнік. ЇЇ смак дуже підходить до цієї страви – солодкуватий з гірчинкою, а при запіканні дасть аромат карамелізованого цукру.
Смачного!!
Фото качки политої соусом перед запіканням.

Після апельсинового соку залишилися шкірочки з апельсина. З них я зрізала цедру і зробила за рецептом Chajku (апельсинова цедра з цукром).

Повідомлення відредагував Галиночка - 4 січня 2013 11:20
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 квітня 2024 05:53

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 21
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100