Рецепт цього тортика у мене від знайомої Олі зі Львова. Мені подобається своїй надзвичайно ніжним кокосовим смаком. (здається на Дрімфуді такого не бачила)
Торт П'яний кокос[u][/u]
1 склянку маку запарити, а потім розтерти з 1 стаканом цукру. Потім додати 3 жовтки і розтерти. Білки збити в піну і вилити до маку. В 1 скл. сметани розвести 1 ч. л. амоняку і влити до маку. Додати 1 скл. муки. Все вимішати. Пекти 30хв.
КРЕМ:
100 г молоко і 1ст. цукру заварити. 2 ст. ложки крохмалу розвести у 160 г холодного молока і вилити в гаряче молоко. Варити до густоти сметани. 10 ст. ложками кип’яченого молока залити 100 г кокосової стружки. Вимішати все.
У 300 г масла додати холодну масу (по 1 ложці).
На низ класти макову паляницю. Далі змочений у горілку коричневий крекер класти у 2 шари. (у круглій тортівниці вийде 3 шари)
Кожен шар перемастити кремом і за бажанням вишнями.