Пампухи, які завжди смачні і завжди вдаються. До пухирців вимішую міксером (головне тісто не забити) і жарю у фритюрниці.
1 кг борошна; 100 г дріжджів; 0,5 л. молока; 100 г вершкового масла; 2 яйця; 8 жовтків; 100 г цукру; 0,5 ч. л. солі; ваналін;
начинка: варення з троянд, мак.
Дріжджі розвести в теплому молоці з 3 ст. л. борошна і 1 ст. л. цукру: винести на тепле місце, щоб почало бродити. Тоді розчину вилити в посуд з борошном, додати жовтки і яйця розтерті з цукром і маслом, посолити і місити до появи пухирців. Поставити тісто в тепле місце. Робити пончики і жарити у великій кількості олії.
з рецептів Ольги Франко (але, здається у когось я подібний рецепт бачила)