А сьогодні в мене
Рагу з кролика.Кролик,картопля,морква,цибуля,свіжі помідори,спеції.Тушку кролика розрізати на невеликі шматочки.Підсмажити на жирі і висипати в каструлю,в якій готуватимемо рагу.Моркву порізати кружальцями.Цибулю порізати півкільцями.Моркву з цибулею теж підсмажити на жирі.Картоплю почистити ,порізати на брусочки(або як кому подобається) і теж підсмажити на жирі.Всі овочі додати до мя’са .Помідори опустити на пару хвилин в кипячу воду ,зняти з них шкірочку і подрібнити їх в блендері.Додати до овочів.Залити це все водою(1-2 стакани) ,додати спеції(я додавала паприку солодку,коріандр,сіль,перець,лаврик) і тушкувати до готовності м’яса та овочів.
Порада: Щоб м'ясо кролика було м’яким,залийте його на пару годин водою з оцетом.