Larisa, а во - пропажа наша! З поверненням. Чекаємо на звіт і могорич, ну і на якісь нові рецептики
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Перечитала всю темку, гарні, смачні рецепти! Larisa ви гарна, щира людина, бажаю вам добра. Ми на чужині більше 5 років, за мовою скучаємо також, дуже розумію як це. Маємо досить багато знайомих, різних національностей, життя дуже заняте, бігаю як білочка, маю кілька подружок до них дзвоню як хочу поговорити, пошукайте наших дівчат, вони всюди є :)) Всього доброго вам!
Повідомлення відредагував Roksolana - 20 вересня 2012 01:58
--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Roksolana, Дякую, Роксоланочко .Ось тільки трішки тут освоюся,знову буду виставляти рецепти . Тут стільки всього нового,стільки нових форумчанок ,цікавих тем , шо не знаю з чого починати читати! Тільки тепер побачила ,що ти відредагувала повідомлення. У нас теж багато друзів різних національностей і всі ми спілкуємося на грецькій.Українців поки що тут не зустрічала,ми в цьому містечку другий рік живемо,бо я рідко десь хожу ,більше до нас приходять.
Larisa, Не знаю,вас зовсім.Але ,коли читала то мурашки пробіглись по тілу.Сили вам,терпіння,наснаги і Божої ласки.
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Сьогодні зібрала трохи баклажанів на своєму міні-городі,принесла вам похвалитися Думаю що з них зробити .
І дивіться ,кого знайшла ! Це чудо мене так злякало ,думала то змія (їх тут повно),бо спочатку тільки голову побачила.Трохи не вмліла . Відмила її і сфоткала . Мала трохи з нею побавилась тай відпустили. Хай живе собі на волі .