Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 На кухні у Лариси, смачні та перевірені рецепти
ir71
17 серпня 2009 15:33
Повідомлення #51



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Апетині фото!Гарний і смачний на вигляд пляцок.

Перейти на початок сторінки
Larisa
19 серпня 2009 01:13
Повідомлення #52


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Дякую,Іра feel !!!

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Larisa
19 серпня 2009 01:16
Повідомлення #53


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265


Заготовимо на зиму wink ?

Повідомлення відредагував Larisa - 19 серпня 2009 00:18
--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Larisa
19 серпня 2009 01:21
Повідомлення #54


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Консервовані різані огірки.



В помитих огірків зрізати плодоніжки і нарізати кружельцями.Скласти в чисту емальовану посудину і посолити (30г солі на 1 кг огірків).Добре вимішати,накрити чистим полотенцем і витримати 12-14 годин.
На дно банок покласти : кріп порізаний,лист хрону порізаний і чорний перець в зернах.Потім злити з огірків сік що утворився і розкласти їх в банки.Перекладають нарізаними пластинками цибулі і часнику ,заливають гарячою заливкою.
Заливка:в воду додати сіль і цукор,прокип*ятити 2 хв.Додати оцет і дати щоб закипіло.На 3-х літрову банку – 1200г води(я додавала менше),90г солі,60г цукру,180 г 5%-го оцету.
Заповнені банки скласти в кастрюлю з підігрітою водою і стерелізувати 12 хв.,закрутити гарячими.

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Larisa
19 серпня 2009 01:26
Повідомлення #55


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Мариновані помідори фаршировані часником.



У помідорів вирізати місце від плодоніжки,туди засунути зубчик часнику.
На дно банки покласти пертушку або селеру.
Потім кладемо помідори,шар перцю болгарського( покришеного).
І так ,поки банка не заповниться.Зверху теж зелень.
Готові помідори заливаємо гярячим маринадом
( на 2 л води 2 ст л солі,8 ст л цукру),
чекаємо 10-15 хв,зливаємо маринад,знову закип*ятити ,
додати 100 г оцету і закрутити.
Добре вкутати .

Повідомлення відредагував gutka - 11 липня 2012 15:07
--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Larisa
19 серпня 2009 01:29
Повідомлення #56


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Пікантний салат з огірків



4 кг огірків( соломкою)
2 головки часнику
2 ст л гірчиці в зернах
½ стакана покришеної зелені
1 стакан олії
1 ст оцету
1 ст цукру
¼ ст. Солі
2 ч л меленого чорного перцю
Все перемішати і залишити на 2-3 години.Потім салат розкласти в банки і стерилізувати 20-30 хв.

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Larisa
19 серпня 2009 01:37
Повідомлення #57


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
Мариновані помідорки черрі.



На дно банки кладемо спеції( часник,перець горошком,лавровий листок).Накладаємо помідорки.Заливаємо гарячим маринадом(на 1 літрову банку -- 1 ст л солі,2 ст л цукру,2 ст л оцету) ,закручуємо герметично і добре кутаємо.

--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
Larisa
19 серпня 2009 01:58
Повідомлення #58


Файна господиня
  • 51

Репутація: 72
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 414
Реєстрація: 29.05.2009

ICQ:--

Бали: 265
А це Вам для настрою !!!!!!


--------------------
Ласкаво прошу до себе в гості !
Перейти на початок сторінки
ir71
19 серпня 2009 08:50
Повідомлення #59


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:


Larisa,щиро дякую за рецепти концервацій!!!
У тебе в темці аромати перцю,часничка,гірциці,пахне осіню,а це нагадує нам що незабаром зима.Треба до неї готуватися літом.Що ти і робиш.МОЛОДЧИНКА!!!
А киця симпотна!



І тобі "привєт" від моєї киці
Перейти на початок сторінки
Киця
19 серпня 2009 10:31
Повідомлення #60


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:


Слів бракує.Ти гарна господиня!Низко кланяюсь тобі за таку красоту і смакоту.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 00:28

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 44
Гостей: 23
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100